Live muziek voor bruiloft

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Hebben jullie al nagedacht over live muziek op jullie bruiloft? Ieder moment van de trouwdag vraagt om een andere touch. Waar de trouwceremonie veelal meer emotie kan hebben, is het moment van aansnijden van de taart weer luchtiger. Het trouwdiner is vaak intiem met de daggasten met ruimte voor speeches. Tijdens het trouwfeest wordt vaak gekozen voor live achtergrondmuziek, een bruiloftsband of een bruiloft DJ.

Binnenkomst bruid - trouwceremonie muziek Luizter
Foto door bruidsfotograaf Patrick-O

Ceremoniemuziek

Live muziek geeft een trouwceremonie de magie en de emotie die het verdient. Wij maken sprookjesceremonies. Jullie favoriete liedjes worden vertaald naar een intieme versie. Hiermee voegen we een vleugje romantiek aan jullie bruiloft toe.

Live achtergrondmuziek

Tijdens de trouwreceptie, het trouwdiner & het trouwfeest, ligt onze live achtergrondmuziek met mooie liefdevolle liedjes, als een warme deken over de gasten heen. Sfeervolle live muziek op de achtergrond voor bruidsparen die wat anders zoeken dan een standaard bruiloftband. Hierdoor kunnen gasten die in gesprek zijn elkaar blijven verstaan. Gasten die willen luisteren kunnen de live muziek prima horen.

Luizter live achtergrondmuziek bruiloft buitenland

foto door Anne Reitsma Fotografie

Trouwen in het buitenland

Trouwen jullie in het buitenland? Wij helpen jullie graag met live muziek en/of een ceremoniespreker. We verzorgden eerder al ceremonies in Portugal, Spanje en Italië.

Lees meer over trouwen in het buitenland

Origineel bedankje

Jullie eigen sprookje vertellen we in ca 15 minuten afgewisseld met live muziekfragmenten. Denk aan jullie meest bijzondere momenten, vanaf de eerste vlinders tot aan het jawoord. Reis mee in een achtbaan van emoties en herinneringen. Verras & bedank jullie gasten met een op maat gemaakt Luizterverhaal tijdens de trouwceremonie, het diner of als openingsact van het trouwfeest!

Voor wie zoekt naar de mooiste manier  om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.