Live muziek bruiloft

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Hebben jullie al nagedacht over live muziek op jullie bruiloft? Ieder moment van de trouwdag vraagt om een andere touch en een herinnering om nooit meer te vergeten. Wij van Luizter helpen jullie graag met passende live muziek en een Luizterverhaal geschikt voor op ieder moment van jullie bruiloft. Dit alles voor een onvergetelijke dag! Wij als Luizter kunnen live muziek spelen of een combinatie van live muziek en een Luizterverhaal bieden tijdens de ceremonie, de receptie, het diner of het trouwfeest.

Willen jullie een keer wat anders dan een standaard bruiloft? Kies dan voor Luizter!

Wat wij als Luizter kunnen betekenen voor een onvergetelijke dag:

Neem contact op
Referentie bruiloft in Spanje (een combinatie van Nederlands & Engels) “Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) alles via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.”

P & M

Meer recensies

Live muziek bruiloft ceremonie

Maak van een stijve, plechtige ceremonie een sprookjesceremonie die geheel naar jullie eigen wens is ingevuld. Tegenwoordig heb je namelijk steeds meer vrije ruimte om een eigen invulling te geven aan jullie trouwceremonie. Wanneer jullie geen standaard ceremonie willen, dan kunnen wij van Luizter jullie helpen. Wij maken samen met jullie een echte sprookjesceremonie met op maat gemaakte live muziek tijdens de ceremonie, die iedere bruiloftsgast raakt.

Wij bieden muzikale ondersteuning, passend bij elk moment van de ceremonie voor een onvergetelijke en unieke trouwceremonie die jullie en jullie gasten nooit meer zullen vergeten. Zo bieden wij passende live muziek tijdens de bruiloft ceremonie bij binnenkomst van de bruid. Bij het jawoord bezingen we op romantische wijze jullie liefde voor elkaar. Een paar regels van jullie favoriete lied zorgen dat het moment ankert. Over 25 jaar weten jullie bij het horen van dat specifieke lied precies weer hoe het voelde op dat ene bijzondere moment. Ook tijdens het tekenen van de trouwakte en ter afsluiting van de trouwceremonie creëren we een muzikale invulling die echt persoonlijk bij jullie past.

Willen jullie de trouwceremonie nog bijzonderder en persoonlijker maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd.

✅ 90% van onze bruidsparen combineert live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal.

Neem contact op Bekijk onze werkwijze

Meer informatie over Luizterceremonie
Luizterceremonie op Landgoed Groot Wansborn  “Luizter heeft op onze bruiloft ons liefdesverhaal op bijzondere wijze overgebracht door middel van een Luizterverhaal. Niet alleen wij maar ook de gasten hebben ontzettend genoten met een lach en een traan van de wijze waarop dit gedaan werd. De afwisseling tussen het verhaal en de perfect gekozen muziek maakte het een prachtige ceremonie.

Heel bijzonder en een absolute aanrader voor iedereen die geen standaard ceremonie wenst!”

Meer recensies

Live muziek trouwreceptie

Live achtergrondmuziek tijdens de trouwreceptie is een bijzondere aanvulling. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal nummer tijdens het toastmoment of tijdens het aansnijden van de taart. Muziek geeft hierbij het juiste accent. Gedurende de trouwreceptie, zijn gasten veelal met elkaar in gesprek. Belangrijk is dat de muziek op de achtergrond blijft. Hierdoor kunnen gasten die in gesprek met elkaar zijn, elkaar goed verstaan. Gasten die willen luisteren kunnen de muziek prima horen.

Luizter biedt een breed muziek repertoire aan van John Legend tot The Beatles en van BLØF tot Adele. Hierdoor herkennen zowel jong als oud zich in onze muziek. Ook hebben we diverse kinderliedjes in ons repertoire, zodat ook de kinderen op jullie trouwreceptie herkenbare muziek horen en zelfs kunnen meezingen.

Neem contact op

Trouwreceptie kinderliedjes 970x640

foto door Photos4ever

Live muziek bruiloft diner

Een bruiloft diner kan stijlvol aangekleed worden met live achtergrondmuziek. Terwijl iedereen wacht op het voorgerecht, klinkt subtiele pianomuziek in combinatie met zang. Ook tijdens het inzetten en het uithalen van de borden biedt live achtergrondmuziek een passende oplossing. Vaak is het erg rumoerig tijdens het inzetten en uithalen van de borden. Met passende live achtergrond muziek tijdens het bruiloft diner ligt hier geen accent op.

Met ruim 500 optredens aan speelervaring als live achtergrondmuziek, weten we hoe we een bruiloft diner het beste kunnen voorzien van live achtergrondmuziek. Tijdens een diner spelen we voornamelijk ballads. We beschikken over een breed repertoire waardoor we een breed publiek kunnen bereiken.

Neem contact op

Zijn jullie op zoek naar iets wat jullie bruiloft een extra mooi en intiem tintje geeft? Laat dan jullie Luizterverhaal vertellen tijdens het diner.

Referentie Luizterverhaal tijdens diner “We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde.Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen.

Jörgen en Josje, we hebben van jullie genoten!”

Neem contact op Meer informatie over Luizterverhaal

Originele openingsact bruiloft

Willen jullie een originele openingsact? Kies dan voor een speciaal op maat gemaakt Luizterverhaal. De opening van het trouwfeest is een prachtig moment om de gasten mee te nemen in jullie verhaal. Jullie (avond) gasten worden warm ontvangen met live pianomuziek. Zodra alle gasten er zijn, vragen wij de aandacht voor jullie Luizterverhaal.

Met een Luizterverhaal vertellen we jullie persoonlijke lovestory als een sprookje, afgewisseld met live muziekfragmenten. Het is als het ware een achtbaan van emoties en herinneren uit jullie unieke liefdesverhaal. Anekdotes en jullie meest bijzondere momenten komen hierbij aan bod: ‘Hoe jullie opgegroeid zijn, jullie eerste blik, de eerste date, jullie gezamenlijke avonturen, het aanzoek, tot aan het moment waarop jullie ‘ja’ hebben gezegd’. Na het Luizterverhaal kan de band of DJ het feest voorzetten.

Neem contact op

Origineel bedankje voor jullie gasten

Verras & bedank jullie gasten met een op maat gemaakt Luizterverhaal tijdens de trouwceremonie, het diner of als openingsact van het trouwfeest! Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Een Luizterverhaal is een uniek en speciaal bedankje om jullie ouders of beste vrienden te bedanken. Tijdens een Luizterverhaal kunnen jullie ook de daggasten of avondgasten mee nemen in reden waarom ze er zijn. Op deze manier geven jullie ze een persoonlijk bedankje die hen voor altijd bij zal blijven.

Informatie aanvragen

Trouwen in het buitenland

Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland hebben wij al velen sprookjesachtige bruiloften begeleid met live achtergrondmuziek en luizterverhalen. Willen jullie trouwen op het strand in Spanje? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of trouwen bij een prachtige wijngaard in Frankrijk? Wij van Luizter reizen graag met jullie mee! Wel zo fijn om gewoon in het Nederlands te kunnen communiceren over jullie wensen. Willen jullie een keer wat anders dan een standaard bruiloft? Kies dan voor Luizter!

Neem contact op

Live muziek bruiloft - Trouwen in het buitenland Referentie bruiloft in Spanje (een combinatie van Nederlands & Engels) “Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) alles via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.” P & M

Wij kunnen passende live muziek verzorgen tijdens de ceremonie, de receptie, het diner en het trouwfeest voor een onvergetelijke bruiloft.

Willen jullie de trouwceremonie in het buitenland nog bijzonderder maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd.

Jullie kunnen kiezen uit verschillende zangers & zangeressen die jullie bruiloft in het buitenland verzorgen. Zowel in de rol van ceremoniesprekerals van zanger of zangeres. Ook is het mogelijk om de ceremonie (geheel of gedeeltelijk) in het Engels te laten verzorgen. Eerder verzorgden onze vertellers al optredens in Portugal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland, Amerika en Peru. Door deze brede ervaring kunnen ons goed inleven in verschillende culturen.

Tarief voor trouwen in het buitenland
Duur? Nee hoor! De basiskosten zijn nagenoeg gelijk aan onze optredens in Nederland, aangevuld met reis & verblijfskosten + huur apparatuur op locatie. De geluidsinstallatie en piano worden lokaal gehuurd. Momenteel hebben we een interessante aanbieding voor trouwen in het buitenland!

Neem contact op