n

Uitvaartspreker

Als uitvaartspreker vertelt Luizter het levensverhaal in combinatie met live gezongen liedfragmenten uit bekende popsongs. In een Muzikale Levensloop ‘vieren we het leven’ door herinneringen te vertellen en te bezingen. Een waar troostcadeau voor alle aanwezigen.

Uitvaart live muziek Luizter zangeres met pianist
Koolen Photography

De mogelijkheden van Luizter als uitvaartspreker

Een Muzikale Levensloop van Luizter geeft precies weer wat u belangrijk vindt en over wilt brengen tijdens een toespraak op een begrafenis of bij een crematie. Dit gebeurt met de juiste woorden, de mooiste muziek en het diepste gevoel. Een Muzikale Levensloop is een nieuwe variant op de traditionele levensloop.

Onze werkwijze als uitvaartspreker

In een persoonlijk kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw verhalen en anekdotes, de memorabele momenten uit het leven van jouw dierbare. We helpen je herinneringen te kiezen die voor jou de grootste waarde hebben. Daarna verwerken we jouw bijdrage tot een persoonlijk levensverhaal. Hierbij zoeken we toepasselijke liedfragmenten uit bekende en geliefde liedjes. Vooraf krijg je het complete Luizterverhaal ook te lezen zodat je zeker weet dat alles klopt. 

"Luizter is geweldig! een fantastische manier om welk verhaal dan ook kracht bij te zetten. Stijlvol, deskundig, professioneel. Echt een aanrader!"

John Kremers
Afscheid

Uitvaart spreker & live muziek

Uitvaart live muziek Luizter zangeres met pianist
Koolen Photography

Live muziek

Live muziek tijdens de uitvaartdienst biedt een vorm van troost. Ook tijdens de condoleance kan live achtergrondmuziek als een warme deken over de genodigden zijn. 

Uitvaartspreker Luizter levensverhaal met muziek uitvaart
Koolen Photography

Uitvaartspreker

Als uitvaartspreker combineren we spreken en zingen waarbij we jouw dierbare echt op een voetstuk zetten. Naast ons Luizterverhaal blijft er voldoende ruimte voor nabestaanden om een eigen speech te geven als ze dat willen.

Uitvaart met live muziek en uitvaartspreker van Luizter
Koolen Photography

Muzikale levensloop

Wij helpen u bij het vertellen van een mooi en warm verhaal, wat eer doet aan het mooie en bijzondere leven van uw verloren dierbare. Dit doen wij door middel van een Muzikale Levensloop als bijzondere toespraak op een begrafenis of crematie. Een ode aan het leven

Laat je inspireren

levensloop uitvaart
play
Luizter op een uitvaart
uitvaart levensloop vader
play
Uitvaart van mijn vader
uitvaart levensverhaal oma
play
Oma's aan de top
levensloop moeder uitvaart crematie
play
Wensen voor mijn afscheid
levensloop zoon uitvaart
play
Het verhaal van Siem
levensloop video clip
play
Luizterverhaalclip

Agenda

1 Apr
za
Bedrijfsjubileum
10:30 - 11:30
Zeeland
1 Apr
za
Bedrijfsjubileum
14:15 - 14:30
Zuid-Holland
7 Apr
vr
Bedrijfsjubileum
10:00 - 10:30
Noord-Brabant
22 Apr
za
Verjaardag
21:00 - 21:45
Noord-Brabant