n

Motivatiespreker inhuren

Het organiseren van een congres of evenement vergt veel planning en aandacht voor detail. Een van de cruciale elementen die bijdraagt aan het succes van een evenement is de keuze van de sprekers. Een motivatie spreker, ook wel bekend als een motiverende spreker, kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw programma. Bij Luizter begrijpen we het belang van het hebben van een inspirerende spreker die het publiek kan boeien en motiveren.

Bedrijfsevenement met spreker Luizterverhaal
Corné de Weert fotografie

De rol van Luizter als motivatie spreker

Bij Luizter geloven we in de kracht van live piano muziek gecombineerd met het vertellen van verhalen om mensen te raken en te inspireren. Als motivatie spreker gaan we verder dan alleen het leveren van een standaard presentatie. We combineren live piano muziek met zang en spraak om een unieke en meeslepende ervaring te creëren voor het publiek. Als dagvoorzitter kunnen wij verschillende rollen vervullen, zoals het leiden van het programma, het openen van het evenement, het stimuleren van publieksinteracties, het creëren van een positieve sfeer en het afsluiten van het evenement met een inspirerende samenvatting van de dag.


Dagvoorzitter congres symposium evenement
play

Hoe Luizter jouw evenement kan verrijken

Door Luizter in te huren als motivatie spreker voor jouw evenement, kies je voor een unieke en memorabele ervaring voor jouw publiek. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om ons in te zetten als motivatiespreker.

Zo kunnen wij een Luizterverhaal opdragen als openingsact met een verhaal over het evenement of congres. Vervolgens neemt onze verteller de rol van dagvoorzitter op zich en kondigt de overige sprekers aan met korte Luizterverhalen. Elke spreker wordt op unieke wijze geïntroduceerd, vergezeld van een passend liedfragment, waardoor een naadloze overgang van spreker naar spreker ontstaat. Het officiële programma wordt vervolgens afgesloten met een toepasselijk liedfragment, waarbij muziek als rode draad door het geheel fungeert.

Wij kunnen de Luizterverhalen die wij schrijven van tevoren live aan je laten horen, zodat je een voorproefje krijgt van wat wij te bieden hebben.

Luizter als motivatiespreker inhuren

Het inhuren van een motivatie spreker is een investering in het succes van jouw evenement. Met Luizter ben je verzekerd van een professionele en inspirerende bijdrage aan jouw programma. Wij zijn er om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen en een blijvende indruk achter te laten op jouw publiek. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten.

"Wij hebben met de Singelloop ons feest 'opgeluizterd' met luizter. Die raakte precies de juiste snaar!"

Ramon Tax
Evenement

Laat je inspireren

luizter luister verhaal van roparun
play
Luizterverhaal Roparun
rico verhoeven team bedanken
play
Rico bedankt zijn trainer
openingsact congres spreker
play
Openingsact benefietdiner
bedrijfsjubileum feest
play
90 jaar Hagemans Vastgoedonderhoud
bedrijfsevenement jubileum
play
Emma kinderziekenhuis
team rico verhoeven
play
Rico bedankt zijn team

Agenda

23 Mei
do
Uitvaart
13:00 - 14:00
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
19:00 - 19:30
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
14:00 - 14:45
Zeeland
24 Mei
vr
Bruiloft
16:15 - 17:00
Zeeland