n
veertje orange

Onze werkwijze

Hoe ontstaat een Luizterverhaal?

Elk Luizterverhaal is echt maatwerk. Hierdoor maken we het extra persoonlijk en raakt het gegarandeerd alle gasten. Gemiddeld is onze voorbereiding 3-5 werkdagen exclusief het optreden zelf. 

Stap 1 / Jouw aanvraag
Via het contactformulier kun je jouw aanvraag voor een Luizterverhaal(clip) naar ons toe sturen. We zijn ook bereikbaar per email, chat en telefoon.

Stap 2 / Contact binnen 4 uur
Overdag nemen wij binnen vier uur contact met jou op. We bespreken dan jouw wensen.

Stap 3 / Offerte op maat
Na ons telefoongesprek over jouw wensen krijg je van ons een offerte op maat.

Stap 4 / Kennismakingsgesprek
We plannen een kennismakingsgesprek waarbij je ook een privé miniconcert krijgt. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten en voel je direct of we bij jouw wensen passen.

Stap 5 / Online omgeving
Zodra we voor jouw aan de slag mogen, krijg je toegang tot onze speciale online Luizter omgeving. Hier vind je alle details rondom het optreden. Ook kunnen je hier de vragenlijst voor het Luizterverhaal en jouw muzieksmaak invullen. Afhankelijk van de hoeveelheid input, kan ook een persoonlijk interview worden afgenomen.  

Stap 6 / Het Luizterverhaal wordt geschreven
Op onze eigen, unieke wijze vertalen we de antwoorden uit de vragenlijst en het interview naar een op maat gemaakt Luizterverhaal, met bijpassende liedfragmenten. 

Stap 7 / Controle door jou
We vinden het heel belangrijk dat alle details kloppen. Daarom sturen we je vooraf het Luizterverhaal in concept toe, zodat je kunt beoordelen of we jouw verhaal op de juiste manier geïnterpreteerd hebben. Wil je je laten verrassen, dat kan natuurlijk ook! Weet dat het Luizterverhaal  live met piano en zang erbij zoveel meer impact maakt, zelfs als je het al vooraf gelezen hebt.

Stap 8 / Aanpassen en instuderen
We verfijnen jouw Luizterverhaal en na jouw akkoord op de schriftelijke versie, starten wij met instuderen.

Stap 9 / (Live) optreden 
We vertellen het Luizterverhaal live op locatie of in onze studio. De verteller wordt hierbij begeleid door een van onze pianisten. Op locatie hebben we enkel een stopcontact nodig. De (mini) vleugel & geluidsinstallatie verzorgen wij zelf.

Stap 10 / Live opname
De impact van een Luizterverhaal is zo groot, dat het extra fijn is om later nog eens terug te kunnen luisteren of kijken. Zo kun je het ook delen met mensen die het Luizterverhaal niet live konden meemaken. 

Tip van Luizter

Laat jouw Luizterverhaal vastleggen als onmisbare herinnering aan een unieke beleving. Erg leuk om terug te luisteren en om te delen met je gasten.


Werken jullie met een videograaf? Maak dan gebruik van onze meersporen geluidsopname voor het beste geluid onder de film!