n

Dagvoorzitter

Op zoek naar een dagvoorzitter, gespreksleider, presentator, motivatiespreker host of gastheer om een onvergetelijke indruk achter te laten op jouw event of congres? Dan ben je bij Luizter aan het juiste adres. Je kunt ons inhuren voor ieder onderwerp.

Bijzondere dagvoorzitter inhuren? congres, symposium, event
 

Wat is een dagvoorzitter?

Een dagvoorzitter is een persoon die verantwoordelijk is voor het leiden en sturen van een evenement, conferentie, symposium, seminar, panelgesprek of vergadering. De dagvoorzitter speelt een belangrijke rol in het zorgen voor een soepele en gestructureerde gang van zaken tijdens het evenement. De taken van een dagvoorzitter variëren afhankelijk van het type evenement en de specifieke doelen ervan.

Dagvoorzitter congres symposium evenement
play

Luizter als dagvoorzitter inhuren

Wanneer je Luizter als dagvoorzitter, gespreksleider, presentator, host of gastheer in wilt huren, dan ben je verzekerd van een uniek en onvergetelijk evenement of congres waar je gasten nog lang over na zullen praten. Dit komt doordat wij muziek als rode draad in het programma gebruiken. Hierbij combineren we live piano muziek met zang en spraak. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden om ons als dagvoorzitter in te huren en kunnen het Luizterverhaal van tevoren live aan je laten horen.

Als dagvoorzitter kunnen wij:

  • Het programma leiden
  • Het programma openen
  • Zorgen voor publieksinteracties
  • Een positieve sfeer creëren
  • Het event of congres afsluiten met eventueel een samenvatting van de dag

Wat doet een dagvoorzitter van Luizter en waarom zijn we zo uniek?

Je kunt ons niet alleen als dagvoorzitter inhuren, maar ook als openingsact. Zo openen we jouw congres of evenement met een Luizterverhaal. Hierbij worden belangrijke punten of jouw boodschap voor het evenement overgebracht en afgewisseld met korte fragmenten van toepasselijke liedjes.

Hierbij worden de belangrijkste speerpunten uit jullie boodschap benoemd en bezongen met een liedfragment uit een bekende popsong. Hierdoor komt de boodschap echt binnen en laat je een onvergetelijke indruk achter!

Nadat wij het Luizterverhaal hebben verteld als openingsact, kan onze verteller in de rol van dagvoorzitter de overige sprekers aankondigen in de vorm van een kort Luizterverhaal. Iedere spreker krijgt een eigen introductie met een bijpassend liedfragment. Waarmee een mooie brug wordt gemaakt van spreker naar spreker. Het officiële programma wordt ook afgesloten met een bijpassend liedfragment. Muziek vormt hiermee de rode draad in het programma.

"Een originele toevoeging aan ons 40-jarig jubileumfeest. Er werd in de zaal zelfs hier en daar een traantje weggepinkt!"

TES Groep
Evenement
Dagvoorzitter evenement congres symposium inhuren
Mirjam Lens Fotografie

Wat kost een dagvoorzitter inhuren?

Het is erg lastig om je op voorhand te vertellen wat de kosten zijn voor het inhuren van Luizter als dagvoorzitter. Dit is onder andere afhankelijk van je wensen en de duur dat je ons wilt inhuren. Voor een precieze prijsopgave kun je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Laat je inspireren

luizter luister verhaal van roparun
play
Luizterverhaal Roparun
rico verhoeven team bedanken
play
Rico bedankt zijn trainer
openingsact congres spreker
play
Openingsact benefietdiner
bedrijfsjubileum feest
play
90 jaar Hagemans Vastgoedonderhoud
bedrijfsevenement jubileum
play
Emma kinderziekenhuis
team rico verhoeven
play
Rico bedankt zijn team

Agenda

15 Jun
za
Bruiloft
15:00 - 16:00
Zeeland
15 Jun
za
Bruiloft
13:00 - 14:00
Limburg
22 Jun
za
Bruiloft
14:00 - 15:00
Noord-Brabant
22 Jun
za
Bruiloft
17:30 - 18:15
Noord-Brabant