n

Dagvoorzitter

Gasten worden warm ontvangen op pianomuziek, waarna het evenement wordt geopend met een Luizterverhaal. De dagvoorzitter bespreekt hierin het thema van het evenement (congres of symposium) op unieke wijze. Het spreken en zingen wordt continue begeleid met live pianomuziek. De belangrijkste speerpunten uit jullie boodschap worden benoemd en bezongen met een liedfragment uit een bekende popsong. Hierdoor komt de boodschap echt binnen!

video bedrijven
Nick Franken Fotografie

Dagvoorzitter inhuren voor tijdens evenementen of congressen

De gemeente Goeree Overflakkee (Energy Island) organiseerde een congres over Duurzaamheid en Innovatie. Het congres werd door dagvoorzitter Jolanda Bazen geopend met een Luizterverhaal als openingsact evenement, in combinatie met zandkunstenaar Gert van der Vijver. Na deze bijzondere opening, werden de sprekers op unieke wijze aangekondigd met een bijpassend live gezongen liedfragment.

Dagvoorzitter met uniek storytelling concept

Nadat wij het Luizterverhaal hebben verteld als openingsact evenement, kan onze verteller in de rol van dagvoorzitter de overige sprekers aankondigen in de vorm van een kort Luizterverhaal. Iedere spreker krijgt een eigen introductie met een bijpassend liedfragment. Waarmee een mooie brug wordt gemaakt van spreker naar spreker. Het officiële programma wordt ook afgesloten met een bijpassend liedfragment. Muziek vormt hiermee de rode draad in het programma.

"De uitvoering was spot on, de sfeer magisch en de reacties overweldigend"

Janne Ruiter
Evenement

Onze werkwijze als dagvoorzitter

Wij delen jouw boodschap op een manier waarop alle gasten geraakt worden. Om tot een goed en krachtig Luizterverhaal te komen, willen we je eerst goed leren kennen. Zo doorleven we de organisatie en cultuur waardoor we onze woorden goed kunnen wegen. Door deze gedegen voorbereiding mist een Luizterverhaal zijn uitwerking nooit.

Laat je inspireren

luizter luister verhaal van roparun
play
Luizterverhaal Roparun
rico verhoeven team bedanken
play
Rico bedankt zijn trainer
openingsact congres spreker
play
Openingsact congres
bedrijfsjubileum feest
play
90 jaar Hagemans Vastgoedonderhoud
bedrijfsevenement jubileum
play
Emma kinderziekenhuis
team rico verhoeven
play
Rico bedankt zijn team