Origineel cadeau

Er is iets te vieren en je bent op zoek naar een origineel cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag waarbij een kroonjaar gevierd wordt of iemand die gaat trouwen. Of je bent op zoek naar een origineel afscheidscadeau voor je collega die met pensioen gaat. Hoe laat je aan iemand weten hoeveel hij of zij voor je betekent op een originele manier? Dit kan door middel van een luizterverhaal. Een luizterverhaal is een origineel cadeau die waarde toevoegt aan een memorabel moment.

Een origineel cadeau voor een memorabel moment

Een luizterverhaal raakt alle gasten en in het bijzonder de persoon over wie het verhaal gaat. Een luizterverhaal is een combinatie van gesproken en gezongen tekst, zodat de boodschap echt binnenkomt. Hoe mooi is het bijvoorbeeld om de levensloop van je dierbare in kaart te brengen. Door middel van een luizterverhaal breng je het verhaal in beeld door middel van gedachten en gevoelens. Alleen met tekst, zang en pianomuziek. Echt een origineel cadeau voor een memorabel moment. Het is zelfs mogelijk om het luizterverhaal als audio – of video opname erbij te boeken. Zo kun je altijd terug luisteren en kijken naar dit memorabele moment.

Wat geef je iemand die alles al heeft?

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een envelop met geld of een cadeaubon is natuurlijk een makkelijke oplossing, zodat die persoon er zelf iets voor kan kopen. Het is echter geen origineel cadeau. Hoe mooi is het om iemands leven in de spotlight te zetten? De hoogtepunten uit iemands leven of carrière worden benoemd, ondersteund met bijpassende live muziekfragmenten uit bekende popsongs. Al eerder vroegen anderen zich af: Wat geef je iemand die alles al heeft? Een luizterverhaal was voor hen een passende oplossing. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onderstaande video’s van verschillende Luizterverhalen en ervaar de impact van een Luizterverhaal!

Meer weten?

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Stel een vraag

Luizterverhaal als verrassing voor een 60e verjaardag

“In december 2017 heb ik mijn partner voor zijn 60e verjaardag een Luizterverhaal cadeau gegeven. Vaak weet je niet wat te geven en nadat ik van een Luizterverhaal had mogen genieten tijdens een Roparun-bijeenkomst, was de keuze snel gemaakt.

Jolanda en Jorgen hebben aan de hand van onze input een prachtig persoonlijk verhaal neergezet, waar niet alleen wij maar ook alle aanwezigen diep van onder de indruk waren. Wat is het mooi om muziek te gebruiken om je gevoel en emoties uit te drukken! Dank jullie wel!”

Myra Lith
Bron: Google recensie

Luizterverhaal als verrassing tijdens 95e verjaardag

“Dankbaar zijn we dat we mogen beleven dat onze vader 95 jaar is geworden. Dat wil je graag op een goede gezellige familiaire manier vieren. Hoe mooi is het om met je broer een levensloop op te stellen en dat je vader dit zelf nog echt mag beleven. Zijn leven komt weer voorbij in al zijn facetten van het mens-zijn met pieken-dalen-emoties. Door het Luizterverhaal komt zijn leven weer letterlijk in beeld. Geen projectie van foto’s of zo, nee, alleen met tekst, zang en gevleugelde pianomuziek. Hij genoot, mede door zijn zeer muzikale opvoeding!

Het Luizterverhaal brengt alles weer in beeld; gedachten, gevoelens. Door Luizter indrukwekkend gerealiseerd, zo met gevoel en de juiste toon rakend. Zo bijzonder en zeker voor mijn vader, want hij is helaas al enige jaren blind. Een aanrader voor ieder die op een bijzondere manier een mens eens in het voetlicht wil plaatsen, of gewoon eens wil bedanken voor al die jaren mens-zijn voor velen.”

Els Baarends
Bron: Google recensie

Origineel bedankje Rico Verhoeven

Luizterverhaal origineel bedankje – team Rico Verhoeven

“Het Luizterverhaal, waarin Rico zijn team wilde bedanken voor hun inzet rondom het gevecht met Badr Hari, heeft veel indruk gemaakt op het hele team. Twee jaar nadien, praten ze er nog steeds over!”

Jacky Duchenne, 
Vriendin van Rico Verhoeven
Wereldkampioen kickboksen