Origineel cadeau

Er is iets te vieren en je bent op zoek naar een origineel cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een origineel cadeau voor iemand die 50 jaar is geworden of een origineel cadeau voor een bruidspaar die 25 jaar getrouwd is en een feest viert. Een envelop met geld of een cadeaubon is natuurlijk een makkelijke oplossing, maar dit is geen origineel cadeau. Hoe mooi is het om iemands leven in de spotlight te zetten? Dit kan door middel van een Luizterverhaal. De hoogtepunten uit iemands leven of carrière worden benoemd, ondersteund met bijpassende live muziekfragmenten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Vraag informatie aan Bekijk onze werkwijze

Origineel cadeau verjaardag LuizterverhaalLuizterverhaal als origineel cadeau verjaardag

“Wat was het geweldig!! Ik had het niet mooier durven dromen. Duizendmaal dank, dat jullie er zoiets moois van gemaakt hebben.

Inmiddels krijgen we van alle gasten reacties op de bijzondere avond. Het was zo indrukwekkend. 

Het was het mooiste kado wat ik ooit heb kunnen geven.
Woorden schieten in dit geval écht te kort.”

Lilian

Bekijk meer referenties

Een origineel cadeau voor een memorabel moment

Wanneer je zoekt naar een origineel cadeau voor een bijzonder moment, dan is een Luizterverhaal het perfecte cadeau. Een luizterverhaal raakt alle gasten en in het bijzonder de persoon over wie het verhaal gaat. Een luizterverhaal is een combinatie van gesproken en gezongen tekst, zodat de boodschap echt binnenkomt. Hoe mooi is het bijvoorbeeld om als origineel cadeau de levensloop van je dierbare in kaart te brengen. Door middel van een luizterverhaal breng je het verhaal in beeld door middel van gedachten en gevoelens. Alleen met tekst, zang en pianomuziek. Echt een origineel cadeau voor een memorabel moment. Het is zelfs mogelijk om het luizterverhaal als audio – of video opname erbij te boeken. Zo kun je altijd terugluisteren en terugkijken naar dit memorabele moment.

Meer weten over een Luizterverhaal als origineel cadeau? Vraag meer informatie aan!

Vraag informatie aan Bekijk meer video’s

Luizterverhaal als origineel cadeau 95e verjaardag

“Dankbaar zijn we dat we mogen beleven dat onze vader 95 jaar is geworden. Dat wil je graag op een goede gezellige familiaire manier vieren. Hoe mooi is het om met je broer een levensloop op te stellen en dat je vader dit zelf nog echt mag beleven. Zijn leven komt weer voorbij in al zijn facetten van het mens-zijn met pieken-dalen-emoties. Door het Luizterverhaal komt zijn leven weer letterlijk in beeld. Geen projectie van foto’s of zo, nee, alleen met tekst, zang en gevleugelde pianomuziek. Hij genoot, mede door zijn zeer muzikale opvoeding!

Het Luizterverhaal brengt alles weer in beeld; gedachten, gevoelens. Door Luizter indrukwekkend gerealiseerd, zo met gevoel en de juiste toon rakend. Zo bijzonder en zeker voor mijn vader, want hij is helaas al enige jaren blind. Een aanrader voor ieder die op een bijzondere manier een mens eens in het voetlicht wilplaatsen, of gewoon eens wil bedanken voor al die jaren mens-zijn voor velen.”

Els Baarends

Wat geef je iemand die alles al heeft?

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een envelop met geld of een cadeaubon is natuurlijk een makkelijke oplossing, zodat die persoon er zelf iets voor kan kopen. Het is echter geen origineel cadeau. Hoe mooi is het om de levensloop van een dierbare in kaart te brengen door middel van woorden en muziek? Al eerder vroegen anderen zich af: Wat geef je iemand die alles al heeft? Een luizterverhaal was voor hen een passende oplossing. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Prijzen

Voor ieder optreden maken wij, geheel naar uw behoefte, een offerte op maat.
Wanneer u overdag een offerte aanvraagt, ontvangt u uiterlijk binnen 4 uur een reactie.

Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vindt u hier.

Neem contact op Vraag een offerte aan