n

Trouwen in het buitenland

Willen jullie trouwen op het strand in Spanje? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of trouwen bij een prachtige wijngaard in Frankrijk? Kies voor een ceremoniespreker & live muziek inéén van Luizter!

Trouwambtenaar buitenland bruiloft Spanje Portugal Italië
Anne Reitsma Fotografie

Bruiloft buitenland

Wij van Luizter reizen graag met jullie mee! Wel zo fijn om gewoon in het Nederlands te kunnen communiceren over jullie wensen. Willen jullie een keer wat anders dan een standaard bruiloft? Kies dan voor Luizter. Duur? Nee hoor! De basiskosten zijn nagenoeg gelijk aan onze optredens in Nederland, aangevuld met reis & verblijfskosten + huur apparatuur op locatie. De geluidsinstallatie en piano worden lokaal gehuurd. Momenteel hebben we een interessante aanbieding voor trouwen in het buitenland!

Ceremonieel trouwen
in het buitenland

Willen jullie de trouwceremonie in het buitenland nog bijzonderder maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd.

Jullie kunnen kiezen uit verschillende zangers & zangeressen die jullie bruiloft in het buitenland verzorgen. Als ceremoniespreker trouwen we jullie en als zanger of zangeres voegen we magie aan de ceremonie toe. Ook is het mogelijk om de ceremonie (geheel of gedeeltelijk) in het Engels te laten verzorgen. Eerder verzorgden onze vertellers al optredens in Italië, Portugal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland, Amerika en Peru. Door deze brede ervaring kunnen ons goed inleven in verschillende culturen.

"Het was een verrassing voor al onze gasten. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag!"

Almira
Bruiloft

Bekijk onze video's

trouwceremonie live muziek
play
Muziek na het jawoord
live muziek trouwceremonie
play
Bruidegom bedankt zijn dochter
live trouwceremoniemuziek
play
Bruid bedankt haar moeder
trouwceremonie met live muziek
play
Bruid bedankt haar dochter
repertoire luizter duo
play
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
live achtergrondmuziek repertoire
play
Rico Verhoeven bedankt zijn trainer

Agenda

15 Jun
za
Bruiloft
15:00 - 16:00
Zeeland
15 Jun
za
Bruiloft
13:00 - 14:00
Limburg
22 Jun
za
Bruiloft
14:00 - 15:00
Noord-Brabant
22 Jun
za
Bruiloft
17:30 - 18:15
Noord-Brabant