n

Referenties

Wij spelen regelmatig op diverse memorabele momenten.
Lees hier hoe onze klanten Luizter hebben ervaren.

Filter

Patrick Kot
Bruiloft

Kippenvel momentjes tijdens de ceremonie op onze bruiloft. Nogmaals bedankt voor jullie aandeel in deze onvergetelijke dag!

Bron: Google

Deborah van Loenen
Uitvaart

"Ik en mijn zus zagen een filmpje van Rico Verhoeven voorbij komen en wisten meteen dat wij dit ook wilden op de begrafenis van onze moeder. De meerwaarde van een Luizterverhaal is dat mijn moeders levensloop met zoveel warmte en liefde overgebracht wordt dat zelfs mijn collega's die mijn moeder nog nooit gezien hadden hierna het gevoel hadden alsof ze haar wel persoonlijk hadden gekend. Ik ben verschrikkelijk blij dat wij de keuze hebben gemaakt want elke keer als ik de behoefte heb luister ik naar het verhaal en geeft mij dat zoveel voldoening. De warmte en betrokkenheid geeft aan dat het gedaan wordt vanuit het hart. Ook zoveel complimentjes ontvangen na de uitvaart. Ik kan het iedereen aanraden. Een hele mooie herinnering die ik kan terug luisteren wanneer ik maar wil. Bedankt Luizter jullie waren geweldig!"

Bron: Remember me

John Kremers
Uitvaart

Luizter is geweldig! een fantastische manier om welk verhaal dan ook kracht bij te zetten. Stijlvol, deskundig, professioneel. Echt een aanrader!

Bron: Google

Ramon Tax
Evenement

Voor ieder evenement is Luizter de juiste partner! Wij hebben met de Singelloop ons feest 'opgeluizterd' met luizter. Die raakte precies de juiste snaar!

Bron: Google

Leon van den Ouden
Bruiloft

Dankzij Jörgen en Jolanda hebben wij zo'n fantastische liefdevolle huwelijksvoltrekking gehad! Zij hebben het voor elkaar gekregen om niet alleen voor ons de ceremonie bijzonder te maken maar ook voor al onze dierbaren die erbij waren! Om nooit te vergeten....

Bron: Google

L. Jeukens
Uitvaart

Een ongelofelijke en fantastische performance. Jolanda en Jürgen hebben op een zeer passende wijze een persoonlijke muzikale invulling gegeven aan een herdenkingsdienst. Niet alleen haar warme stem, maar ook de fantastische muzikale begeleiding hebben het meer dan persoonlijk voor ons gemaakt. Met vijf sterren doen we jullie eigenlijk tekort.

Bron: Google

Heidi Hendricks
Uitvaart

Mijn eerste kennismaking met het duo Luizter was in 2015, tijdens de eerste Hoeksche Waardse haringparty. Ik was direct erg gecharmeerd van hun muzikale opluistering tijdens deze netwerkbijeenkomst. Jolanda die met haar prachtige stem mooie liedjes zong op een dusdanige manier dat de bezoekers op een normale manier met elkaar konden praten, wat ik helaas wel eens anders meemaak. De tweede keer dat ik het duo Luizter ontmoette was tijdens een herdenkingsdienst van hospice Hoeksche Waard in het voorjaar van 2016. Wat ik daar toen heb gehoord, vond ik zo bijzonder en toen ik daarna met hen in gesprek raakte, kwam al snel het idee bij mij op dat ik het duo Luizter graag zou willen betrekken bij de herdenkingsdiensten die ik als uitvaartverzorgster bij ons bedrijf CVU uitvaartzorg organiseer.En zo hebben Jolanda en Jörgen onlangs in mei drie herdenkingsdiensten mede vorm gegeven.Zo ben ik erg onder de indruk van hun levensloop op muziek, waarbij stukjes tekst worden afgewisseld met korte fragmenten van toepasselijke liedjes.Ook hebben zij deze avonden liederen en muzikale fragmenten ten gehore gebracht die tijdens de uitvaartdiensten waren gezongen en dit was voor de nabestaanden die aanwezig waren een emotionele herkenning.Toen tijdens de rozenceremonie Jörgen inzette met de melodie van “The Rose”, was dit voor velen een emotioneel moment, oftewel een zogenaamd “kippenvelmoment”.Niet alleen in verdrietige omstandigheden, zoals bij een uitvaart is Luizter een uitstekend duo om live de plechtigheid op te luisteren met hun prachtige muzikale begeleiding, maar ook bij feestelijkheden zoals huwelijk of jubilea kan Luizter de ceremonie nog persoonlijker maken.Ik zie er dan ook naar uit dat ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (een hobby, naast mijn functie als uitvaartverzorgster) in september a.s. Jolanda en Jörgen zal ontmoeten bij een huwelijksvoltrekking waarbij zij de huwelijksceremonie voor het bruidspaar onvergetelijk zullen maken door hun muzikale omlijsting.Ik kan alleen maar aanbevelen ”Luister naar Luizter”, dan weet u wat ik bedoel.

Bron: Google

Allison Uitvaartplanner
Uitvaart

Met een levensverhaal door Luizter, bekrachtigd met mooie liedjes, wordt het gemis van uw dierbare liefdevol omringd door de klanken van de livemuziek.

Bron: Google

Bernadet ‘t Zand
Uitvaart

Luizter neemt je op een unieke en liefdevolle manier mee door het leven van een dierbare. Je neemt afscheid maar neemt mee een bijzonder mooie laatste herinnering.

Bron: Google

Heleen Wielaard
Evenement

Wat een bijzondere avond hebben we gehad. Door het verhaal met prachtige liedjes te vertellen krijg je een hele andere beleving van het pad wat bewandeld is door de jaren heen. Onze directeur nam afscheid van ons bedrijf. Ook hij heeft hier een prachtige herinnering aan overgehouden. Hj was blij, ontroerd en sprakeloos. Door Luizter is dit een onvergetelijke avond geworden.

Bron: Google

Judith de Haan
Evenement

Luizter heeft een prachtig muziekverhaal gebracht over het 10 jarig bestaan van natuurbegraafplaats Heidepol. Alles was erin verwerkt. Geschiedenis, toekomst, verbinding, natuur, troost. Ik had me geen betere vertolker van ons bijzondere verhaal kunnen wensen. En Jolanda en Jörgen zijn ook nog eens geweldige mensen om mee te werken.

Bron: Google

Lilian
Privefeest

Wat was het geweldig!! Ik had het niet mooier durven dromen. Duizendmaal dank, dat jullie er zoiets moois van gemaakt hebben. Inmiddels krijgen we van alle gasten reacties. Het was zo indrukwekkend. Het was het mooiste kado wat ik ooit heb kunnen geven. Woorden schieten in dit geval écht te kort

Bron: Facebook

Chantal van Berkum
Evenement

Luizter heeft tijdens het congres voor de Zuid-Hollandse bestuurders een prachtig Luizterverhaal verteld over burgerparticipatie. Ondanks dat het lastig is een verhaal te maken over dit onderwerp, is het Luizter gelukt om de zaal hierin mee te nemen. Het publiek was zeer onder de indruk en enthousiast ontroerd. Men raakte er niet over uitgepraat en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen na hun optreden. Wij raden Luizter zeker aan voor zakelijke doeleinden.

Bron: Facebook

Team SDW
Evenement

De bijdrage van Luizter heeft de deelnemers op ons symposium geraakt en de medewerkers een kroon op hun werk gegeven. Heel knap dat Jolanda en Jörgen de kern van de dag hebben weten te raken. Zij hebben woorden weten te geven aan waar ons werk echt over gaat. De boodschap die we wilden uitdragen aan de aanwezigen is krachtig overgekomen en daardoor ook beter bijgebleven. Een prachtige, complete samenvatting in een pakkend muzikaal verhaal. Het maakte het geheel af.

Bron: Facebook

Stien van Eijk
Evenement

Als ouders zijn wij bij de opening van Mario en Stefan geweest van de Chocolate Company Café in Rotterdam. Wij vonden het zo mooi zij maakten het geheel compleet met het verhaal en zang en de muziek het was een echte tranen trekker .een dikke duim verdiend

Bron: Facebook

Moniek Tuin
Evenement

Magische toevoeging! Echte aanrader!!

Bron: Facebook

Janne Ruiter
Evenement

Wat begon met het lezen van een artikel in Speakers Academy over Luizter groeide al snel uit tot een mooie ‘openingsspeech’ op ons personeelsfeest. Voor een 90-jarig jubileum wil je natuurlijk iets speciaals organiseren. En dat is gelukt. De gebruikelijke speech werd vervangen door een op maat gemaakt Luizterverhaal. De uitvoering was spot on, de sfeer magisch en de reacties overweldigend. Jörgen en Jolanda bedankt voor jullie bijdrage. Het heeft ons feest de wow factor gegeven waar wij op naar op zoek waren.

Bron: Speakersacademy

Els Baarends-Huijsmans
Privefeest

Dankbaar zijn we dat we mogen beleven dat onze vader 95 jaar is geworden. Dat wil je graag op een goede gezellige familiaire manier vieren. Hoe mooi is het om met je broer een levensloop op te stellen en dat je vader dit zelf nog echt mag beleven. Zijn leven komt weer voorbij in al zijn facetten van het mens-zijn met pieken-dalen-emoties. Door het Luizterverhaal komt zijn leven weer letterlijk in beeld. Geen projectie van foto's of zo, nee, alleen met tekst, zang en gevleugelde pianomuziek. Hij genoot, mede door zijn zeer muzikale opvoeding! Het Luizterverhaal brengt alles weer in beeld; gedachten, gevoelens. Door Luizter indrukwekkend gerealiseerd, zo met gevoel en de juiste toon rakend. Zo bijzonder en zeker voor mijn vader, want hij is helaas al enige jaren blind.Een aanrader voor ieder die op een bijzondere manier een mens eens in het voetlicht wil plaatsen, of gewoon eens wil bedanken voor al die jaren mens-zijn voor velen.

Bron: Google

Moment Design
Evenement

Niets dan lof voor Jörgen en Jolanda die met hun Luizterverhaal over Moment Design precies de juiste snaar wisten te raken bij de aanwezige fotografen op ons Fotografen Festival.In een prachtig verhaal namen ze onze collega's mee in de techniek die erop gericht is om echte emoties los te maken tijdens een fotosessie. Hoe mooi is het dan als je mensen ziet wegdromen, ziet lachen en dat er zelfs hier en daar een klein traantje weggeslikt wordt omdat de mensen geraakt zijn.Bedankt voor een hele fijne samenwerking!

Bron: Google

Reza Smit
Privefeest

Ongelooflijk persoonlijk en geweldig; eigenlijk niet in woorden uit te drukken, dit moet je echt beleven!!Luizter, Jolanda en Jurgen hebben onze twins babyborrel onvergetelijk gemaakt, heel integer... het regent echt nog steeds complimenten van al onze gasten.Wij hebben al meer ervaringen met Jurgen en Jolanda; van bruiloft, baby borrel tot gewoon gezellig stukje achtergrond muziek, dit duo weet precies wat past en stemmen zich perfect af op de persoon/situatie/sfeer... Altijd weer een top ervaring als jullie erbij zijn.

Bron: Google

Frederik & Mandy
Privefeest

Al meer dan een week geleden was ons feest. We hebben van jullie aandeel meer dan genoten. We hebben zoveel reacties gehad op het luizterverhaal. Bedankt voor alles.

Bron: Google

Hetty Vredenduin
Evenement

De UVV Roosendaal hield helaas na bij 40 jaar op te bestaan! Al onze vrijwilligers (170) kregen een feestelijk diner aangeboden en daarbij een Luizterverhaal. 170 man waren binnen enkele seconden muisstil! Een prachtig zeer toepasselijk verhaal, iedereen voelde zich persoonlijk aangesproken!Heel bijzonder en zeker aan te bevelen! Jørgen en Jolanda bedankt en chapeau!

Bron: Google

Myra Lith
Privefeest

In december 2017 heb ik mijn partner voor zijn 60e verjaardag een Luizterverhaal cadeau gegeven. Vaak weet je niet wat te geven en nadat ik van een Luizterverhaal had mogen genieten tijdens een Roparun-bijeenkomst, was de keuze snel gemaakt. Jolanda en Jorgen hebben aan de hand van onze input een prachtig persoonlijk verhaal neergezet, waar niet alleen wij maar ook alle aanwezigen diep van onder de indruk waren. Wat is het mooi om muziek te gebruiken om je gevoel en emoties uit te drukken! Dank jullie wel!

Bron: Google

M.J. van de Ven
Uitvaart

Luizter heeft op indrukwekkende wijze de complete afscheidsceremonie begeleid van mijn vader op natuurbegraafplaats Maashorst. Snel geschakeld en zeer betrokken.

Bron: Google

Yvette Langbroek
Uitvaart

We hoorden zulke mooie complimenten, het is heel waardevol geweest. Enkele reacties van genodigden:'Intens van begin tot het einde', 'zo mooi en bijzonder', 'ik had dit nog nooit meegemaakt, dit is prachtig'Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage!

Bron: Google

Tini Bosch
Bruiloft

Beter dan dit gaat het niet worden! Wat een fantastische ervaring tijdens onze bruiloft.Iedereen had/heeft het erover. Van intake, tot verhaalvorming, tot uitvoering. Perfect.

Bron: Top Trouwbedrijven

Marleen
Bruiloft

Een moment op ons trouwfeest om samen met onze gasten stil te staan bij vriendschap, liefde en ons verhaal, daar we de officiële trouwceremonie op een andere dag hadden, daar waren we naar op zoek. Én het mocht niet te zoetsappig zijn. Luizter bood precies waar we naar op zoek waren; het verhaal en de muziek was spot on! Wij waren onder de indruk, onze gasten net zo.

Bron: Top Trouwbedrijven

Carola Matthijssen - Eversdijk
Bruiloft

Wij waren al bekend met Luizter en toen wij zelf onze bruiloft gingen plannen dachten we meteen aan hen. Na een gesprek samen met Jolanda en Jörgen kwamen we tot de conclusie dat we een Luizterverhaal wilden voor ons zelf maar ook voor de mensen die ons lief zijn. We hebben genoten en het was zeer emotioneel maar zeker ook de moeite waard. Het is een liefdevolle herinnering die voor altijd bij onze dag zal horen. Luizter nogmaals bedankt! Zeker een aanrader.

Bron: Top Trouwbedrijven

Dimitry en Nikie
Bruiloft

Luizter heeft onze trouwdag nog mooier en onvergetelijker gemaakt! Het contact vooraf om ons verhaal te bespreken was erg fijn. Het was fijn dat we door het luizterverhaal precies wisten wat we konden verwachten tijdens de ceremonie, Jolanda en Jurgen hebben ons verhaal zo mooi en goed weten te verwoorden en vorm kunnen geven in de ceremonie. Ze gaven ons goede tips voor het vormgeven van de ceremonie. Tijdens de eerste noten die gezongen werden kwamen er bij veel gasten al tranen. Er waren zowel verdrietige als mooie momenten tijdens ons verhaal en we zijn nog steeds erg blij met de liedjes en teksten die jullie hebben laten horen. Alle gasten waren erg enthousiast over Luizter. Voor veel van hen waren ze nog onbekend, maar ze hebben een hele goede indruk achter gelaten en veel complimenten gekregen. Veel gasten hadden nog niet eerder een ceremonie op deze manier meegemaakt. Het totaalplaatje met de piano erbij maakt het plaatje helemaal compleet. We twijfelde eerst of we de geluidsopname erbij wilde nemen, maar ook hier zijn we erg blij mee! Het was heel mooi en fijn om alles nog eens terug te kunnen horen en weer opnieuw te genieten. Bedankt om onze dag zo bijzonder te maken!

Bron: Top Trouwbedrijven

Bram
Bruiloft

Het menselijke contact, Het mooie vertalen van mijn woorden icm met zang en zelfs de leuke details. Doordat het live is kunnen zij ook direct inspelen op ontstaande situaties. Leuk ander deuntje met piano…ze zorgden voor mij voor ontspanning en ook vooraf wat niemand weet of ziet. Jorgen zag bij mij de spanning en zoekt je dan ongeforceerd maar erg prettig even op. Wat unne mens! Niet alleen het Luizterverhaal was top maar het gehele contact..alles niet TE..maar wel HEEL prettig. En ECHT en oprecht. Toppers dankjewel voor het helpen verwoorden en uitspreken van mijn gevoelens voor mijn familie, vrienden etc door jullie fantastische Luizterverhaal.

Bron: Top Trouwbedrijven

Mendy en Jan Willem
Bruiloft

Wij zijn enorm blij dat we Luizter hebben benaderd om onze trouw ceremonie te begeleiden. Dankzij hen is het een hele persoonlijke en intieme ceremonie geworden. Nadien hebben we enorm veel complimenten ontvangen van onze gasten die onder de indruk waren van de ceremonie!

Bron: Top Trouwbedrijven

Arian & Ilvy
Bruiloft

Fantastisch. Tranentrekker, heeft onze droomdag afgemaakt.

Bron: Top Trouwbedrijven

Miranda
Bruiloft

Wij zijn 1 juli 2017 getrouwd. Tijdens de ceremonie wilden we graag live muziek en na wat zoeken op internet kwamen we bij Luizter terecht. Jolanda en Jörgen bleken vlakbij ons te wonen. Voor de kennismaking werden we hartelijk ontvangen bij hen thuis. We kregen goede uitleg over hun werkwijze en er werd goed geluisterd naar onze wensen/voorkeuren. De eerste stukjes muziek en zang raakten ons al, prachtig! In de aanloop naar ons huwelijk zijn we nog veranderd qua liedje. Dit was geen enkel probleem. De contacten verliepen prima en hun bereikbaarheid was ook prima. Wat een lieve mensen zijn die Jolanda en Jörgen! Tijdens de ceremonie gaven Jolanda en Jörgen de muzikale invulling. Tijdens de receptie zorgden zij voor achtergrondmuziek. Richting het einde van de receptie hebben ze nog een Luizter-verhaal over ons verteld. Het was prachtig! We hebben enorm van Luizter genoten en ook hebben we veel complimenten van onze gasten gekregen over hun optreden. We zouden iedereen Luizter aanraden! Bedankt lieve Jolanda en Jörgen!

Bron: The Perfect Wedding

Mark & Esther van Leeuwen
Bruiloft

Op 7 oktober 2017 zijn wij getrouwd op een prachtige locatie in het bos van Amerongen. Het enigste waar wij ons zorgen over maakte was de ceremonie. Dit aangezien wij op een locatie trouwde wat bekend staat als een oude Tabakschuur maar werkelijk een sfeervolle plek is waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Wij wilde geen ceremonie waar iemand wat vertelde daarna de ringen laat komen en daarna weer weg gaat. Wij wilde onze gasten ons liefdes verhaal vertellen en door Luizter was dit mogelijk. Ons leven, ons liefdes verhaal werd op een prachtige manier verteld door Roosje en elke gebeurtenis werd door muziek kracht bij gezet door prachtige zang van Roosje en fantastisch piano spel door Arjan. De mensen en familie die deel uit maakte van onze bruiloft voelde zich verbonden aan ons verhaal. Dit gaf een gevoel van intensiteit en geluk. Mocht je jouw liefdes verhaal willen laten vertellen ondersteund door je eigen muziek en dat live gespeeld dan is Luizter de ideale oplossing en gegarandeerd succes. Dank dat jullie onze trouwdag onvergetelijk hebben gemaakt. Liefs Mark en Esther van Leeuwen

Bron: The Perfect Wedding

Tom & Marin
Bruiloft

Op een trouwbeurs kwamen wij Jolanda en Jorgen van luizter tegen. Wauw we waren gelijk verkocht. Het pianospel en de zang, de teksten, alles bij elkaar was in onze ogen precies wat wij zochten voor onze bruiloft. Na overleg met Jolanda en Jorgen besloten we er een luizterceremonie van te maken. Na een prettig skypegesprek en een mailtje heen en weer hebben ze alle verwachtingen meer dan waard gemaakt. De communicatie vooraf verliep heel prettig en er werd alles aan gedaan om onze wensen in het luizterverhaal te laten terug komen. Na de ceremonie kwam iedereen naar ons toe om te vertellen hoe ontroerend en bijzonder het was en daar kunnen we ons helemaal bij aansluiten. Het heeft onze ceremonie heel speciaal en persoonlijk gemaakt. Wij zouden Luizter bij iedereen aanraden. Heel erg bedankt voor onze nooit te vergeten luizterceremonie!

Bron: The Perfect Wedding

Shirly en Patrick
Bruiloft

Geweldige ceremonie gehad dankzij Jolanda en jorgen super enthousiaste reacties gehad. Vanaf moment 1 fijn contact laagdrempelig ze komen met eigen ideeën en laten we die stem en het piano spel niet vergeten wat een talent springen op elk juiste moment in en super fijn om naar te luisteren. Hoogtepunt van de dag en echt een grote toevoeging aan onze bruiloft. Jorgen en Jolanda nogmaals super bedankt nogmaals en we houden jullie in de gaten!!!!! Gr shirly en patrick

Bron: The Perfect Wedding

Vincent & Sanne
Bruiloft

Mede door Luizter is onze trouwdag een dag geworden om nooit meer te vergeten. Een echte aanrader dus!

Bron: The Perfect Wedding

Esther Knippenberg
Bruiloft

We hadden al positieve verhalen over Luizter gehoord, maar toen we ze op een trouwbeurs zagen waren we meteen verkocht! Wij waren al eerder klein getrouwd in Frankrijk, maar wilden ook nog een mooi feest geven voor onze familie en vrienden. Luizter is de avond begonnen met een Luizterverhaal. Ze hebben de gasten meegenomen in ons liefdesverhaal. Heel erg mooi gedaan, met een lach en een traan. Jolanda heeft een prachtige stem die je meteen raakt en Jorgen begeleidt het prachtig op de piano! Onze gasten waren ook erg te spreken over hun optreden! Luizter heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag voor ons is geworden!! Wij kunnen ieder bruidspaar Luizter aanraden!! Liefs Ivo en Esther

Bron: The Perfect Wedding

Mitch van den Berg en Petra van den Berg
Bruiloft

Luizter heeft onze trouwdag compleet gemaakt! Bij de voorbereidingen kwamen wij Luizter tegen en hebben gelijk contact met hun opgenomen. Wij werden met alle liefde ontvangen en waren gelijk verkocht. Wij kunnen ze goed zingen en goed spelen, zeg! Ze hebben op onze ceremonie gespeeld en gezongen en in de avond een heel mooi Luizter verhaal. Dit is zo'n bijzondere manier om je familie en vrienden te bedanken voor alles. Ook was het contact van begin tot eind echt super en ze dachten overal aan mee. Super bedankt!

Bron: The Perfect Wedding

Jeroen
Bruiloft

Het team van Luizter is helemaal top! Colinda en ik hebben lang nagedacht wat we wilden en bij toeval kwamen we bij Luizter terecht. Nadat ze tijdens een open trouwlocatie dag aanwezig waren hebben we al snel een afspraak gepland. Op een later tijdstip hebben we thuis op de bank bij Jorgen en Jolanda een gesprek gehad over wat we wilden. Hier wist Jolanda ons voor het eerst te ontroeren met haar geweldige stem. Al snel waren we er helemaal uit! Ondanks dat we daarna nog 633 keer van plan zijn gewijzigd bleef het voor Luizter geen enkel probleem om zich naar onze wensen aan te passen. Ik kan niet anders dan Luizter aanraden.

Bron: The Perfect Wedding

Frank & Kinzi Roche
Bruiloft

Luizter was echt een mooie aanvulling op onze dag en gaf de ceremonie een speciaal tintje. Jörgen en Jolanda waren erg betrokken en hebben dit prachtig ingevuld.

Bron: The Perfect Wedding

Bram & Chantal van Gelder
Bruiloft

Luizter heeft op onze bruiloft ons liefdesverhaal op bijzondere wijze overgebracht door middel van een Luizterverhaal. Niet alleen wij maar ook de gasten hebben ontzettend genoten met een lach en een traan van de wijze waarop dit gedaan werd. De afwisseling tussen het verhaal en de perfect gekozen muziek maakte het een prachtige ceremonie. Heel bijzonder en een absolute aanrader voor iedereen die geen standaard ceremonie wenst!

Bron: The Perfect Wedding

Ravi en Anjani Bharos
Bruiloft

Magisch...als ik dan een woord moet vinden om Luizter te beschrijven is het MAGISCH! Wij zijn heel dankbaar dat Jolanda ons liefdesverhaal heeft verteld en gezongen, de tonen van Jorgen namen ons mee in het verhaal. Wij vonden ons verhaal het belangrijkste onderdeel, ons huwelijk op 8 mei 2018 is immers een bezegeling van ons liefdesverhaal. Jolanda en Jorgen zijn echt heel lieve, warme en oprechte mensen. Wij hadden meteen al een klik! Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar iets in mij overtuigde dat zij ons in het huwelijk moesten verbinden. Ik nam mijn (toen nog) verloofde mee naar de eerste afspraak, zonder iets te vertellen. Ik liet Ravi hét voelen, bij hun thuis op de bank stroomden meteen de tranen over onze wangen. Ze ontroeren en raken je. Want dat is het, wat zij doen is onbetaalbaar, dus dat prijskaartje zijn ze dubbel en dwars waard, zeker weten, zij stoppen er tijd en liefde in en dat voel je!! Wij zijn heel blij dat zij hun talent omzetten en zoveel kunnen betekenen voor anderen. Ook onze gasten waren onder de indruk, vele complimenten mogen ontvangen! Dankbaar zijn wij, dat wij Luizter mochten ontmoeten en dat zij van onze dag een kostbare herinnering hebben gemaakt! Wij hopen dat vele bruidsparen mogen volgen, niet twijfelen, DOEN!

Bron: The Perfect Wedding

Jack en Renske Neele
Bruiloft

Wat hebben Jorgen en Jolanda onze ceremonie perfect verzorgd! Het was persoonlijk, met veel emotie, maar ook zeker met een lach. De contactmomenten voor onze bruiloft liepen prima, we hoefden nooit lang op een antwoord te wachten en ze begrepen precies hoe wij onze ceremonie voor ogen hadden. We hebben alleen maar leuke reacties ontvangen van onze gasten. Wij zijn Luizter heel dankbaar dat zij de ceremonie zo mooi hebben ingevuld, dit zullen we nooit vergeten!

Bron: The Perfect Wedding

Anoniem
Bruiloft

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) als via de mail en FaceTime gedaan...en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.

Bron: The Perfect Wedding

Mandy
Bruiloft

In juli zijn wij getrouwd en nog heeft iedereen het erover. Jolanda en Jorgen maakte onze dag meer dan perfect. Het is niet te beschrijven hoe mooi het was. Zo spannend, want wij hadden iets in ons hoofd hoe wij het wilde, maar het was nog beter er mooier. De liedjes en her verhaal was prachtig. Zouden het zo weer opnieuw willen doen en luisteren her nog vaak terug. Jolanda en Jorgen zijn echt hele lieve mensen en je voelt je echt op je gemak bij hun. Mega blij hun op onze dag wilde zijn.

Bron: The Perfect Wedding

Almira
Bruiloft

Luizter, een prachtige toevoeging aan je bruiloft! Op een trouwbeurs werd onze aandacht getrokken door Jörgen, Jolanda en Josje. We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Op de beurs hebben we direct een afspraak gemaakt om verder kennis te maken en de mogelijkheden te bekijken. Ongeveer twee weken later hebben we met ze afgesproken. Dit was een ontspannen avond waarin we open konden praten over onze levens, belangrijke gebeurtenissen en wat we wilden bereiken met het luizterverhaal. Om een idee erbij te krijgen zong Josje een aantal nummers. Wat een prachtige stem heeft ze! Ze heeft het talent om veel emotie in de nummers te leggen zodat ze echt binnen komen. Na het bezoek hebben we regelmatig contact gehad over het verhaal doormiddel van Skype. Het contact verliep goed en samen zijn we tot een mooi geheel gekomen. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Met het pianospel en zang wisten Jörgen en Josje de juiste snaar te raken bij ons en onze gasten. In één woord, puur genieten. Zo zouden wij dit moment kunnen beschouwen. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde. Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Iedereen vond het zo mooi hoe het verhaal werd voorgedragen. De emotievolle stem van Josje, het mooie pianospel van Jörgen. Een prachtige combinatie! Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen. Jörgen en Josje, we hebben van jullie genoten!

Bron: The Perfect Wedding

Karlijn van Stokhem
Bruiloft

Roosje en Dennis hebben live-muziek verzorgd tijdens onze ceremonie. Van te voren zijn we bij Roosje en Dennis langs geweest en hebben zij verschillende liedjes aan ons laten horen en samen hebben we besloten bij welk moment welk liedje zou komen. Samen met onze trouwambtenaar hebben zij de liedjes perfect laten aansluiten op de tekst. Er zijn bij de gasten veel traantjes gevallen door de prachtige stem van Roosje!

Bron: The Perfect Wedding

Manon en Richard Mol
Bruiloft

Wat hebben Jolanda en Jörgen van Luizter onze mooiste dag nog mooier gemaakt! Fantastisch wat deze twee mensen doen. Echt niet in woorden uit te leggen, je moet het ervaren. Net een sprookje maar dan over ons als bruidspaar. Zo bijzonder en een herinnering voor het leven! Zowel voor ons als bruidspaar als voor alle gasten. Onvergetelijk en wij zouden iedereen Luizter aanraden. Wat een fantastische mensen die ervoor zorgen dat een “sprookje” werkelijkheid wordt. Luizter raakt je.... iedereen! Bedankt Jolanda en Jörgen. Lieve groetjes Manon en Richard

Bron: The Perfect Wedding

Ranu en Shailin
Bruiloft

Luizter kunnen we van harte aanraden voor iedereen die een trouwfeest organiseert. Wij zijn in contact gekomen met Jolanda en Jörgen op een trouwbeurs waar zij een prachtige demonstratie lieten zien. Maanden later wilden wij graag iets speciaals, iets unieks, iets bijzonders toevoegen aan onze ceremonie en hebben we contact gezocht met hen. Zij waren vanaf het begin vriendelijk en meedenkend dat wij meteen een goed gevoel hadden. Zij waren laagdrempelig in contact en namen veel tijd ons waardoor de samenwerking erg soepel verliep. Zij hebben het pianomuziek en zang erg persoonlijk gemaakt, precies afgesteld op ons als bruidspaar. Zo was er Hindoestaanse pianomuziek afgewisseld met Engelse gezongen liedjes. Vooraf hadden zij afgesproken met onze trouwambtenaren (2 goede vrienden van ons) waarbij muziek en voordracht perfect afgestemd waren. Nadien kregen we veel complimenten over deze toevoeging en waren meerdere personen emotioneel geraakt door de zang. We hebben geen zorgen hoeven te maken over hoe de apparatuur aangesloten moest worden of hoe de pianovleugel getransporteerd zou moeten worden, zij nemen zoveel mogelijk taken uit handen. En juist dit wil je hebben wanneer je een grote dag organiseert zoals je trouwdag! Jolanda en Jörgen, nogmaals veel dank voor jullie onvergetelijke bijdrage aan ons huwelijk!

Bron: The Perfect Wedding

Dennis en Marjolein
Bruiloft

Jolanda en Jörgen hebben hebben onze mooiste dag naar een nóg mooier niveau getild. Hun bijdrage was een verrassing voor mijn kersverse bruid en de hele familie. Dit was een schot in de roos. Al vanaf het eerste gesprek was er die warme klik, waardoor het direct heel vertrouwd voelde. Het was intens mooi en een prachtig intiem moment voor onze daggasten. Een moment om nooit meer te vergeten

Bron: The Perfect Wedding

Richard en Ginny van Unen
Bruiloft

Vrijdag 26 juli was onze huwelijksdag! En Luizter heeft absoluut bijgedragen om onze dag perfect te maken! Wij kwamen Jørgen en Jolanda tegen op een trouwbeurs in Renesse eind 2017 en we waren direct verkocht! Zij moesten op onze bruiloft komen, dat besloten we op dat moment. Dus een paar maanden later zaten we bij hun thuis op de bank met een kopje koffie en hadden we een gezellige avond waarbij wij meer te weten kwamen over Luizter en zij alvast een opzetje maakte voor ons Luizterverhaal. En afgelopen vrijdag was het eindelijk zover...onze huwelijksdag. Een prachtige dag, ontzettend warm (38 graden) maar echt een topdag! Tijdens het diner verzorgden Jørgen en Jolanda de achtergrondmuziek en lieten een aantal gasten al weten dat ze het mooi vonden. Na het hoofdgerecht was het tijd voor onze verrassing voor onze gasten...het Luizterverhaal. In één woord: GEWELDIG! Naarmate het verhaal vorderde, zag ik bij steeds meer “stoere” mannen de zonnebril op gaan, om hun tranen te verbergen. Iedereen was ontroerd door het prachtige verhaal wat Jolanda vertelde en de liedjes die ze zong, en natuurlijk Jørgen’s fantastische pianospel. Onze dag was van begin tot het eind fantastisch, maar het Luizterverhaal was echt een van de hoogtepunten van de dag! Dankjewel Jørgen en Jolanda en misschien tot een volgende keer

Bron: The Perfect Wedding

Lianne
Bruiloft

Jolanda en Jorgen hebben tijdens onze ceremonie live muziek verzorgd. Jorgen is heel muzikaal en Jolanda heeft de stem van een engel :) Ze maken er een mooi, uiteraard persoonlijk verhaal van met mooie stukjes muziek met zang tussendoor. Een hele mooie toevoeging op onze trouwdag! Onze gasten waren er ook erg over te spreken.

Bron: The Perfect Wedding

Ivette & Daniël
Bruiloft

We waren lang opzoek naar iets wat bij ons past. We wouden geen ambtenaar van de gemeente, we wouden iets speciaals. Via familie zijn we bij Jorgen en Jolanda uitgekomen. Na een eerste kennismaking bij hun thuis (heel huiselijk) voelde het gelijk goed. We kregen een vragenlijst opgestuurd over ons en ook onze beide ouders hebben een stukje tekst over ons naar Jorgen en Jolanda opgestuurd. Hier hebben ze een heel leuke en persoonlijke ceremonie van gemaakt, hoe goed ze ons eigenlijk al kende naar aanleiding van deze kleine kennismaking. Een last minute wijziging op de avond ervoor was ook helemaal geen probleem. Onze locatie was op het strand en dus niet heel makkelijk te bereiken, ook dit was voor hun geen probleem. Nogmaals bedankt voor alles Jorgen en Jolanda, en we kijken terug op een perfecte ceremonie!

Bron: The Perfect Wedding

Anoniem
Bruiloft

Op onze bruiloft (4-10-2019) hebben wij ervoor gekozen om Jörgen en Jolanda van Luizter onze daggasten te bedanken met een luizterverhaal. Het verhaal was prachtig! Met een lach en een traan zijn er hele mooie dingen gezegd en dat in combinatie met muziek. Het is niet goedkoop maar voor ons was het elke euro waard!

Bron: The Perfect Wedding

Erik&Nomi
Bruiloft

Via een trouwlocatie kregen we als tip Luizter. We kwamen erachter dat Luizter ook nog eens een heel mooi verhaal vertelt! De combinatie van live muziek en een verhaal als afsluiting van onze receptie was perfect voor onze bruiloft! Zo prachtig mooie muziek tijdens een prachtige ceremonie en receptie. Het verhaal precies zoals wij in gedachte hadden en meer! Tijdens het laatste liedje liepen we zwaaiend weg, wat mooie Tranen bleven over mijn wangen rollen, alle dank aan Luizter!

Bron: The Perfect Wedding

Stephanie
Bruiloft

Lieve Jolanda en Jörgen, Wat jullie doen is iets magisch. Toen Stef jullie online vond en een video keek begon het al en stonden de tranen in haar ogen. Vervolgens zijn wij bij jullie thuis geweest en voor ons gevoel klikte het meteen. Wij kregen het gevoel dat jullie ons verhaal en gevoel perfect zouden kunnen overbrengen tijdens onze huwelijksceremonie. Met het spelen van de juiste nummers in jullie woonkamer wisten jullie ons dan ook opnieuw te raken. Alsof we met een fast forward ineens een kijkje in de dag zelf hadden gekregen. Hierna verliep de communicatie goed en konden wij onze wensen/aanpassingen voor het verhaal aangeven, maar wij vertrouwden volledig op jullie kennis en ervaring. Maanden later was dan eindelijk onze dag en voor ons was de ceremonie het hoogtepunt. Vrijwel niemand wist dat jullie onze verrassing waren en de zakdoekjes waren ook voor onze gasten niet overbodig. Wat hebben wij van jullie genoten iedereen was vol lof. Iedereen die een bijzondere ceremonie wil of een ander speciaal moment heeft om een verhaal te vertellen of iemand te bedanken, bij Luizter ben je aan het juiste adres! Wij hopen dat onze wegen elkaar in de toekomst nog eens kruizen. Liefs, Dwayne & Stef

Bron: The Perfect Wedding

Ellen
Bruiloft

Wat een topmuzikanten die het muzikale bezinningsmoment op onze bruiloft fantastisch hebben omlijst. Vind maar eens muzikanten die zowel Opwekkingsliederen als Ave Maria als popliedjes ten gehore kunnen brengen. Iedereen was zeer ontroerd en onder de indruk, inclusief wijzelf als bruidspaar. Josje en William hebben dit moment tot een van de hoogtepunten van de dag gemaakt. Prachtige stem en uitstekend pianospel. 's Avonds heeft William ook het diner van mooi achtergrondspel voorzien. De communicatie met Jorgen was perfect en alles was mogelijk. Een absolute aanrader, ook als je niet voor een Luizterverhaal gaat (wat hun specialiteit is).

Bron: The Perfect Wedding

Rob & Wendy
Bruiloft

Fantastisch is niet eens de juiste bewoording...voor ons waren jullie geweldig!! Een gevoel wat niet te beschrijven is!! Zo ongelooflijk knap wat jullie doen!! Nadat we jullie op de beurs zagen waren we enthousiast. Maar nadat we bij jullie thuis een gesprek hadden gehad waren we verkocht. Jullie hebben zo'n belangrijke toevoeging geleverd aan onze bruiloft! Iedereen was enthousiast! Echt een aanrader, niet over twijfelen!!

Bron: The Perfect Wedding

Mike & Rosanne
Bruiloft

Op 11 december hebben Roosje en Jorgen van Luizter onze bruiloft pracht gemaakt. Zij verzorgde de ceremonie samen met mijn broertje die het officiële gedeelte deed en het was geweldig. Al in de ontmoeting en de gesprekken met Roosje was het heel fijn en voelde we ons heel erg opons gemak. Ook toen onze bruiloft 1 jaar verschoof en daarna 1 week werd vervroegd waren ze heel flexibel en gingen zonder problemen mee. Het luizterverhaal was geweldig echt een kunst hoe ze zoiets moois hebben gemaakt uit onze aangebrachte informatie. De combinatie met de liedjes is uniek en al onze gasten waren verrast en vonden het prachtig. Roosje haar stem heeft iedereen betoverd.

Bron: The Perfect Wedding