n

Persoonlijke uitvaart

Een uitvaart is het laatste moment voor een ode aan het leven. Wij helpen de familie en andere nabestaanden dit onvergetelijke moment vorm te geven, zodat dit in de tijd die komen gaat, een troost en houvast kan zijn voor iedereen.

persoonlijk afscheid muzikale ode Luizter
Koolen Photography

Persoonlijk afscheid

Vandaag de dag is er zoveel meer mogelijk om een crematie of begrafenis echt persoonlijk te maken. Jouw dierbare op een voetstuk met woorden en muziek. We denken graag met je mee over hoe we de uitvaart geheel naar jullie wens kunnen vormgeven.

Persoonlijke uitvaart
play

Onze eerste keer op een uitvaart

Toen de vader van Jörgen tijdens zijn ziekbed aangaf dat hij een Luizterverhaal wilde tijdens zijn uitvaart, konden en wilden we niet anders dan zijn wens vervullen. Na afloop bij de condoleance was het bijna ongemakkelijk, zoveel complimenten kregen we. Het had mensen geraakt en in gedachten mee terug genomen naar al die mooie dingen die hij in zijn leven had meegemaakt. Mensen waren getroffen dat een uitvaart op deze manier een positievere insteek kon hebben en niet alle liedjes over afscheid hoeven te gaan.

Maak een uitvaart echt persoonlijk met Luizter

Uitvaart live muziek Luizter zangeres met pianist
Koolen Photography

Livemuziek

Luizter is gespecialiseerd in het live uitvoeren van uitvaartmuziek en begrafenismuziek. Dit doen wij op een bijzondere wijze, waardoor je op een mooie, warme en persoonlijke manier afscheid kunt nemen van jouw dierbare.

Uitvaart spreker muziek begrafenis crematie
Koolen Photography

Muzikale Levensloop

De zoektocht naar woorden bij een afscheid is altijd erg moeilijk. Wanneer je zelf een toespraak wilt houden bij een begrafenis of bij een crematie is het vaak nog moeilijker om deze woorden uit te spreken. Wij kunnen je helpen bij het vertellen van een mooi en warm levensverhaal, wat eer doet aan jouw verloren dierbare.

Persoonlijke uitvaart met live muziek en uitvaartspreker
Koolen Photography

Uitvaartspreker

Als uitvaartspreker vertellen we het levensverhaal met of zonder muziek erin verwerkt. Een uniek leven, dat als een spannend boek voorgedragen wordt, neemt iedere genodigde geboeid mee terug naar vroegere tijden.

Laat je inspireren

levensloop uitvaart
play
Luizter op een uitvaart
uitvaart levensloop vader
play
Uitvaart van mijn vader
uitvaart levensverhaal oma
play
Oma's aan de top
levensloop moeder uitvaart crematie
play
Wensen voor mijn afscheid
levensloop zoon uitvaart
play
Het verhaal van Siem
levensloop video clip
play
Luizterverhaalclip

Agenda

29 Sep
vr
Bruiloft
14:30 - 15:30
Noord-Holland
30 Sep
za
Bruiloft
15:30 - 16:30
Noord-Brabant
1 Okt
zo
Huwelijksjubileum
15:00 - 15:15
Zeeland
1 Okt
zo
Huwelijksjubileum
15:45 - 16:30
Zeeland