n

Ceremoniespreker

Voor iedereen die geen standaard trouwceremonie wil hebben. Het concept Luizterceremonie is bedacht door Jolanda Bazen en Jorgen Versteeg. Ceremoniespreker, ceremoniezangeres én live pianomuziek in één. Een gouden formule waarmee jullie trouwdag zowel voor jullie als voor jullie gasten onvergetelijk wordt. Een garantie voor zowel tranen als schaterlachen en een beleving op zich.

Trouwceremonie muziek en trouwambtenaar Luizter
Studio Damon

Ceremoniespreker & live muziek ineen

Als ceremoniespreker werken we samen met de ambtenaar van de burgerlijke stand, die jullie officieel trouwt. Jullie maken je entree op live liedjes en Luizter vertelt jullie liefdesverhaal met anekdotes & liedfragmenten uit bekende popsongs. Jullie eerste ontmoeting, de eerste date en jullie mooiste avonturen. Zo nemen we jullie en jullie gasten vertellend en zingend mee op een persoonlijke reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal.

Tip:
Bedank jullie gasten in de ceremonie

Zodra de trouwambtenaar jullie officieel getrouwd heeft, is in Nederland de trouwceremonie dan meestal klaar. Daar kunnen we optioneel een bijzondere verrassing verzorgen.

We zetten dan in een 2e Luizterverhaal jullie gasten in het zonnetje. Een oprecht dankjewel voor de zorgen van jullie ouders, een speech waarin al jullie gasten zich gezien en gewaardeerd voelen. Jullie cadeau aan de mensen waar jullie deze speciale dag mee willen vieren.

"Het was persoonlijk, met veel emotie, maar ook zeker met een lach. We zullen dit nooit vergeten!"

Jack en Renske Neele
Bruiloft

Bekijk onze Luizterceremonie mogelijkheden

Trouwceremonie Houtse Meer Luizter
Guy Fotografie

Samenwerking met trouwambtenaar 

Een trouwambtenaar van de gemeente sluit officieel jullie huwelijk. De verteller vertelt jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal. Een beleving die jullie gasten echt enorm zal verrassen. De trouwambtenaar verzorgt het welkomstwoord, het jawoord/de ringen, het tekenen van de trouwakte en het slotwoord. De kosten voor de trouwambtenaar van de gemeente, zijn in de trouwleges die jullie aan de gemeente betalen opgenomen.

Luizterceremonie trouwambtenaar Luizter
Odiza Fotografie

Symbolisch (ceremonieel) trouwen

De verteller sluit symbolisch jullie huwelijk (ceremonieel) en vertelt jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal. Wanneer jullie op een eerder moment de wettelijke handtekening zetten, kunnen wij op jullie feestdag symbolisch het huwelijk sluiten met alles erop en eraan. Jullie besparen hierin de trouwleges en extra benoemingskosten. Voor de gasten is er visueel geen verschil.

Ceremoniespreker bruiloft op het strand
Yvonne Kuipers

Luizter als
trouwambtenaar voor 1 dag

In steeds meer gemeentes kan onze verteller officieel benoemd worden tot trouwambtenaar voor 1 dag. Naast onze bijzondere Luizterceremonie concept kunnen we jullie dan ook officieel trouwen. De gemeente rekent hier in veel gevallen wel extra benoemingskosten voor, naast reguliere trouwleges.

Bruiloft in het buitenland ceremoniespreker Luizter
Anne Reitsma Fotografie

Buitenland bruiloft

Willen jullie in het buitenland trouwen? Hoe gaaf is het om vanuit Nederland jullie eigen trouwambtenaar mee te nemen. Ons Luizterceremonie concept zorgt voor bijzondere beleving waar jullie gasten nog lang over zullen spreken. We hebben ruime ervaring met huwelijken in Italië, Spanje en Portugal.

Over Luizter | Jolanda Bazen & Jorgen Versteeg
Odiza Fotografie

Onze werkwijze

Bekijk ons stappenplan als route naar jullie eigen Luizterverhaal. Met veel aandacht en tijd gaan we met jullie verhaal aan de slag. Ieder verhaal is uniek en we willen dan ook echt jullie woorden en gevoel zo puur mogelijk vertalen. Een Luizterverhaal raakt gegarandeerd alle gasten. Een beleving waar nog lang over gesproken zal worden.

Wat is een Luizterverhaal?

Laat je inspireren

bruiloft ceremonie bruid
play
Bruid bedankt haar moeder
rico verhoeven luizterverhaal
play
Rico bedankt zijn trainer
trouwceremonie bruidegom
play
Bruidegom bedankt zijn dochter
bruid trouwceremonie
play
Bruid bedankt haar dochter
nieky holzken bruiloft
play
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
lovestory bruidspaar
play
Eerste kus

Agenda

1 Feb
wo
Herdenking
19:00 - 21:30
Noord-Holland
2 Feb
do
Afscheid medewerker
15:00 - 17:00
Noord-Brabant
11 Feb
za
Valentijnsdiner
21:00 - 23:55
Utrecht
3 Maa
vr
Bedrijfsjubileum
18:00 - 18:30
Noord-Brabant