n

Ceremoniespreker

Als ceremoniespreker maakt Luizter jullie ceremonie bijzonder en verre van standaard. Dit concept wat wij hebben bedacht, noemen we een Luizterceremonie. Een garantie voor zowel tranen als schaterlachen en een ware beleving op zich.

Ceremoniespreker trouwceremonie met een lach en een traan
Studio Damon

Ceremoniespreker & live muziek in één

Als ceremoniespreker werken we samen met de ambtenaar van de burgerlijke stand. Wij vertellen jullie verhaal en spelen live muziek tijdens de trouwceremonie. Jullie entree, het tekenmoment. In het verhaal vertellen we als ceremoniespreker over jullie eerste ontmoeting, de eerste date en jullie mooiste avonturen. We nemen jullie en jullie gasten vertellend en zingend mee op een persoonlijke reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal. Wij zijn een ceremoniespreker, ceremoniezangeres én live pianomuziek in een. Een gouden formule waarmee jullie trouwdag zowel voor jullie als voor jullie gasten onvergetelijk wordt.

bruiloft ceremoniespreker trouwceremonie
play

Ceremoniespreker op jullie bruiloft voor een bijzondere ceremonie

Nadat de trouwambtenaar jullie officieel getrouwd heeft, wordt de trouwceremonie meestal afgesloten. Bij een Luizterceremonie kunnen we dit moment pakken om na het tekenen van de akte met een tweede Luizterverhaal jullie gasten te bedanken. Tijdens dit moment brengen we een oprecht dankwoord aan jullie ouders, verdere familie en goede vrienden voor de rol die zij spelen in jullie leven. Een beleving die jullie gasten enorm zal verrassen.

" Het was prachtig! We hebben enorm veel complimenten van onze gasten gekregen over hun optreden."

Miranda
Bruiloft

Onze werkwijze als ceremoniespreker

Ceremoniespreker bruiloft op het strand Houtse Meer
Guy Fotografie

Samenwerking trouwambtenaar

Wanneer een trouwambtenaar van de gemeente jullie huwelijk sluit, kan Luizter jullie lovestory vertellen en de live muziek verzorgen. De kosten voor deze trouwambtenaar van de gemeente zitten doorgaans al in de trouwleges van de gemeente inbegrepen. Vanuit Luizter kunnen wij in veel gevallen ook jullie trouwambtenaar zijn.

Ceremoniespreker bruiloft met kinderen
Vrouwenhof Fotografie

Symbolisch (ceremonieel) trouwen

Tegenwoordig komt het vaak voor dat bruidsparen op een doordeweekse dag (gratis) trouwen en op hun bruiloft elkaar het ja-woord geven tijdens een ceremoniële, oftewel symbolische ceremonie. De ceremoniespreker van Luizter sluit dan symbolisch jullie huwelijk en vertelt jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal. Deze ceremonie is voor de gasten niet van een wettelijke ceremonie te onderscheiden.

Ceremoniespreker bruiloft op het strand met live muziek
Yvonne Kuipers

Trouwambtenaar voor 1 dag

In steeds meer gemeentes kan onze verteller officieel benoemd worden tot trouwambtenaar voor 1 dag. Naast het vertellen van de Luizterverhalen en de live muziek kunnen we jullie dan ook officieel trouwen. De gemeente rekent hier in veel gevallen wel extra benoemingskosten voor, naast de reguliere trouwleges.

Ceremoniespreker buitenland bruiloft destination wedding
Anne Reitsma Fotografie

Buitenland bruiloft

Willen jullie in het buitenland trouwen? De verteller van Luizter kan jullie eigen trouwambtenaar in het buitenland zijn. Ons Luizterceremonie concept zorgt voor bijzondere beleving waar jullie gasten nog lang over zullen spreken. We hebben ruime ervaring met huwelijken in Italië, Spanje en Portugal.

Ceremoniespreker werkwijze Luizter bruiloft
Odiza Fotografie

Onze werkwijze

Met veel aandacht en tijd gaan we stap voor stap met jullie verhaal aan de slag. Ieder verhaal is uniek en wij vertalen jullie woorden en gevoel zo puur mogelijk, met de juiste balans tussen humor en emotie. Door de gedegen voorbereiding raakt een Luizterverhaal gegarandeerd alle gasten. Het is een beleving waar nog lang over gesproken wordt.

Wie verras jij met een origineel cadeau?

Laat je inspireren

bruiloft ceremonie bruid
play
Bruid bedankt haar moeder
ceremoniespreker trouwceremonie
play
Bruidspaar zet vrienden in het zonnetje
trouwceremonie bruidegom
play
Bruidegom bedankt zijn dochter
bruid trouwceremonie
play
Bruid bedankt haar dochter
nieky holzken bruiloft
play
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
lovestory bruidspaar
play
Eerste kus

Agenda

27 Jul
za
Bruiloft
16:00 - 17:00
Noord-Brabant
4 Aug
zo
Bruiloft
15:00 - 16:00
Gelderland
5 Aug
ma
Bruiloft
14:00 - 15:00
Utrecht
22 Aug
do
Afscheid medewerker
20:00 - 20:10
Noord-Brabant