Live achtergrondmuziek

Live achtergrondmuziek van Luizter is geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals een nieuwjaarsreceptiekerstdiner, bedrijfsopening, bedrijfsjubileum, bruiloft, verjaardag of uitvaart. Het voordeel van live achtergrondmuziek is dat het niet de boventoon voert. Uw gasten hoeven hun stem niet te verheffen om elkaar te kunnen verstaan. Bij Luizter heeft u verschillende keuzes voor uw live achtergrondmuziek. Zo kunt u kiezen voor een zanger of zangeres die begeleid wordt door een pianist of u kunt kiezen uit een live instrumentaal pianospel.

Live achtergrondmuziek Luizter diner

foto door Nick Franken fotografie

Live achtergrondmuziek voor een aangenaam achtergrond volume!

Met meer dan 500 optredens speelervaring, voelen we feilloos aan hoe we een evenement het best met live achtergrondmuziek kunnen opluisteren. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte en onopvallende geluidsinstallatie is speciaal ingesteld op live achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij een aangenaam achtergrondvolume garanderen. Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Wat maakt onze live achtergrondmuziek optredens nu zo speciaal?

Keer op keer mogen we deel uit maken van de mooiste dag van iemands leven. Of het nu een trouwdag is, de opening van een kantoor of de doop van een luxe jacht, het voelt geen moment als werk. Met onze live achtergrondmuziek raken we iedere gast en daarbij krijgen we dan ook bij ieder optreden persoonlijke reacties.

Steeds vaker willen gasten vooral ook kunnen praten tijdens een feest of evenement. Daarin past live muziek perfect, maar dan wel op de achtergrond. Live achtergrondmuziek is een vak apart en gaat verder dan gewoon wat zachter spelen. Mensen die willen praten moeten elkaar vooral goed kunnen verstaan. Gasten die niet in gesprek zijn, kunnen ervan genieten. Luizter heeft een repertoire samengesteld dat past tijdens trouwceremonie, receptie, diner en feest. Een duidelijke ‘nichemarkt’ waar we inmiddels ruim 140 keer per jaar in optreden.

Beschikbaarheid
In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar uw wens, een offerte op maat.
Wanneer u overdag een offerte aanvraagt, ontvangt u uiterlijk binnen 4 uur een reactie.

Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De actuele algemene voorwaarden vindt u hier.

Neem contact op   Vraag een offerte aan