n

Live achtergrondmuziek

Live achtergrondmuziek is geschikt voor allerlei gelegenheden zoals een bruiloft, diner, receptie, jubileum, uitvaart of evenement. Met onze achtergrondmuziek raken we iedere gast en daarbij krijgen we dan ook bij ieder optreden leuke en persoonlijke reacties.

Live achtergrondmuziek duo zangeres met pianist Luizter
Jasmijn Fleur Fotografie

De voordelen van live achtergrondmuziek

Het voordeel van live achtergrondmuziek is dat je gasten op een normale manier met elkaar kunnen praten en dat degenen die niet in gesprek zijn, kunnen genieten van ons muzikale optreden. Doordat alles live is kunnen we ook inspelen op onverwachte situaties en ons aanpassen aan de sfeer.

Bij een feestje wordt bijvoorbeeld wat vrolijkere muziek gespeeld op de achtergrond en bij een uitvaart wordt er wat rustgevende muziek gespeeld die emoties oproept. Daarnaast is onze compacte en onopvallende geluidsinstallatie speciaal ingesteld op live achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij een aangenaam achtergrond volume garanderen.

Live achtergrondmuziek duo zangeres pianist
play

De mogelijkheden van live achtergrondmuziek

Bij Luizter zijn er verschillende mogelijkheden voor live achtergrond muziek. Zo kan je kiezen voor een zanger of zangeres die begeleid wordt door een pianist of live instrumentaal pianospel.

Luizter kan allerlei muziek op de achtergrond op ingetogen wijze live spelen, waardoor elk liedje persoonlijk gemaakt kan worden. Van hits van een aantal jaar geleden tot aan bekende hits van dit moment, maar dan in een heel ander jasje.

Je hebt ook de mogelijkheid om live achtergrondmuziek te combineren met een Luizterverhaal. Een Luizterverhaal is een verhaal waarin memorabele momenten met woorden en toepasselijke live muziek tot een grote hoogte worden getild. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos afhankelijk van het verhaal wat je wilt vertellen, zoals een liefdesverhaal, een levensloop, een bedrijfsjubileum, een jaaroverzicht, de oprichting van een stichting of het bedanken van familie, vrienden of een groep mensen.

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden van live achtergrondmuziek en een Luizterverhaal en kunnen dit van tevoren live aan je laten horen.

Live achtergrondmuziek voor iedere gelegenheid

Live achtergrondmuziek is voor iedere gelegenheid in te zetten. Zo kiezen veel stellen voor achtergrondmuziek tijdens de receptie of het diner op hun bruiloft. Maar ook tijdens een bedrijfsdiner of bedrijfsborrel kan live achtergrondmuziek perfect afgewisseld worden met bijvoorbeeld een Luizterverhaal.

Met meer dan 1400 optredens speelervaring, voelen we feilloos aan hoe we een evenement het best met live achtergrondmuziek kunnen opluisteren. Zo weten we per gelegenheid ook wat populaire nummers zijn, maar uiteraard kun je zelf je persoonlijke voorkeur doorgeven. We hebben in ieder geval een enorm breed repertoire van pop muziek, Nederlandstalige muziek, Evergreens tot aan Hindoestaanse muziek.

"Jolanda betrok onze kinderen op een hele mooie en toepasselijke manier bij de ceremonie!"

M. Staal
Bruiloft

Bekijk onze video's

luizter live muziek
play
Let it be
repertoire live muziek luizter
play
Viva la vida
achtergrondmuziek repertoire luizter
play
Leaving on a jetplane
repertoire duo luizter
play
Liefde van later
repertoire luizter duo
play
Chasing cars
live achtergrondmuziek repertoire
play
Have yourself a merry little Christmas

Agenda

23 Mei
do
Uitvaart
13:00 - 14:00
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
19:00 - 19:30
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
14:00 - 14:45
Zeeland
24 Mei
vr
Bruiloft
16:15 - 17:00
Zeeland