n

Live achtergrondmuziek

Met meer dan 1000 optredens speelervaring, voelen we feilloos aan hoe we een evenement het best met live achtergrondmuziek kunnen opluisteren.

Spreker evenement Luizter verhaal jubileum bedrijf
Corné de Weert fotografie

Live achtergrondmuziek tijdens bruiloft, diner, uitvaart of evenement

Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle muzikale invulling op de achtergrond. Onze compacte en onopvallende geluidsinstallatie is speciaal ingesteld op live achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij een aangenaam achtergrondvolume garanderen. Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van live muziek op achtergrondvolume.

Live achtergrondmuziek verbindt

Keer op keer mogen we deel uit maken van de mooiste dag van iemands leven. Of het nu een trouwdag is, de opening van een kantoor of de doop van een luxe jacht, het voelt geen moment als werk. Met onze live achtergrondmuziek raken we iedere gast en daarbij krijgen we dan ook bij ieder optreden leuke persoonlijke reacties.

Bij Luizter zijn er verschillende mogelijkheden voor live achtergrondmuziek. Zo kan je kiezen voor een zanger of zangeres die begeleid wordt door een pianist of live instrumentaal pianospel. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Maak het extra bijzonder met een Luizterverhaal

Wanneer je nét iets extra’s wilt dan alleen live achtergrondmuziek dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij van Luizter hebben hiervoor speciaal een Luizterverhaal in het leven geroepen. Een Luizterverhaal is een verhaal waarin memorabele momenten met woorden en live muziek tot een grote hoogte worden getild. Een Luizterverhaal is geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals een trouwceremonie, een communie, een bedrijfsfeest, een muzikale levensloop en meer.

Een Luizterverhaal wordt ook gebruikt als origineel cadeau of origineel bedankje om dierbaren te bedanken. Zo hebben ook Rico Verhoeven en Nieky Holzken hun dierbaren verrast met een Luizterverhaal.

Bekijk onze video's

luizter live muziek
play
Let it be
repertoire live muziek luizter
play
Viva la vida
achtergrondmuziek repertoire luizter
play
Leaving on a jetplane
repertoire duo luizter
play
Liefde van later
repertoire luizter duo
play
Chasing cars
live achtergrondmuziek repertoire
play
Have yourself a merry little Christmas