n

Live achtergrondmuziek

Met meer dan 500 optredens speelervaring, voelen we feilloos aan hoe we een evenement het best met live achtergrondmuziek kunnen opluisteren. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle muzikale invulling op de achtergrond. Onze compacte en onopvallende geluidsinstallatie is speciaal ingesteld op live achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij een aangenaam achtergrondvolume garanderen. Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een ons live muziek op achtergrondvolume.

Spreker evenement Luizter verhaal jubileum bedrijf
Corné de Weert fotografie

Live sfeermuziek

- Sfeervolle muziek op de achtergrond
- Geschikt voor allerlei gelegenheden
- Geheel naar eigen wens samen te stellen
- Mensen die willen praten kunnen elkaar goed verstaan
- Mensen die die niet in gesprek zijn kunnen genieten van de muziek

Muziek verbindt

Keer op keer mogen we deel uit maken van de mooiste dag van iemands leven. Of het nu een trouwdag is, de opening van een kantoor of de doop van een luxe jacht, het voelt geen moment als werk. Met onze live achtergrondmuziek raken we iedere gast en daarbij krijgen we dan ook bij ieder optreden leuke persoonlijke reacties.

Bij Luizter zijn er verschillende mogelijkheden voor live achtergrondmuziek. Zo kan je kiezen voor een zanger of zangeres die begeleid wordt door een pianist of live instrumentaal pianospel. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Muzikaal verhaal

Wanneer je nét iets extra’s wilt dan alleen live achtergrondmuziek dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij van Luizter hebben hiervoor speciaal een Luizterverhaal in het leven geroepen. Een Luizterverhaal is een verhaal waarin memorabele momenten met woorden en live muziek tot een grote hoogte worden getild. Een Luizterverhaal is geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals een trouwceremonie, een communie, een bedrijfsfeest, een muzikale levensloop en meer.


Een Luizterverhaal wordt ook gebruikt als origineel cadeau of origineel bedankje om dierbaren te bedanken. Zo hebben ook Rico Verhoeven en Nieky Holzken hun dierbaren verrast met een Luizterverhaal.

Bekijk onze video's

luizter bruiloft ceremoniespreker
play
Bruiloft
levensloop uitvaart luizterverhaal
play
Uitvaart
bedrijfsjubileum openingsact
play
Bedrijven
verjaardag jubileum levensverhaal
play
Privefeest
speciale gelegenheden
play
Speciale gelegenheden
origineel cadeau verjaardag bruiloft
play
Origineel cadeau