Luizterverhaal met live muziekfragmenten

Als eerste en enige in Nederland brengt Luizter, verhalen met muziek op unieke wijze tot leven! In 10 tot 20 minuten worden op boeiende, respectvolle en soms vermakelijke wijze gebeurtenissen uiteengezet. Begeleid op piano, afgewisseld met toepasselijke live gezongen liedfragmenten.

Oprecht, waargebeurd, soms aangrijpend en met een vleugje humor.

Werkwijze Luizterverhaal

Tijdens een voorgesprek noteren wij de informatie die nodig is om het verhaal te schrijven. Hier zoeken wij  de passende liedjes bij, rekening houdend met het publiek en de insteek die u als klant heeft. We mailen het Luizterverhaal van te voren aan u door ter controle, om eventueel verkeerde interpretaties te ondervangen.

Eindeloze mogelijkheden

Of het nu gaat over de liefde, een levensloop, een bedrijf, een jaaroverzicht, een fusie of het kerstverhaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ondertussen hebben we al tientallen verschillende Luizterverhalen gemaakt. Met steeds een ademloos publiek en lovende kritieken.

Kijk en luister onderaan de pagina naar enkele video’s van Luizterverhalen en lees de reviews.

Tip: Boek een live geluidsopname van uw eigen unieke Luizterverhaal

Luizterverhaal (inclusief voorbereiding & live uitvoering): € 895,-*
Meerprijs live opname (audio) Luizterverhaal: € 150,-*
Meerprijs aanvullend live achtergrondmuziek: prijs op aanvraag

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

liefdesverhaal op muziek cindy&kenneth
Het liefdesverhaal op muziek van Kenneth & Cindy – 20 augustus 2016

“Op 14 juni zijn wij officieel getrouwd met een klein groepje mensen om ons heen. Verder wist niemand dat wij gingen trouwen en iedereen kreeg dan ook pas op 14 juni de uitnodiging om met ons te feesten op 20 augustus. Waarom? Gewoon omdat wij altijd alles een beetje anders doen dan andere…. op een trouwbeurs kwamen wij Luizter tegen. Prachtige piano muziek en een prachtige stem! We kwamen aan de praat en vertelde hoe wij gingen trouwen, hun idee om ons liefdes verhaal zo te vertellen vonden wij geweldig! Op 20 augustus waren zij dan ook onze ” verrassing”. Eerlijk is eerlijk wij hadden een beetje onze twijfels of dit eigelijk wel iets voor ons was? Nou en of dit iets was! Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Iedereen was doodstil en ons verhaal werd prachtig verteld met veel emoties en ook humor en met prachtige nummers. Zelfs “ons” liedje wat erg onbekend is zong Jolanda prachtig, waardoor er in de zaal zelfs wat traantjes werden weg gepikt. We hebben echt ontzettend genoten! We kregen ook alleen maar leuke en positieve reacties. Echt een aanrader als je wat unieks wilt doen op je bruiloft!

Kenneth & Cindy”
Trouwlocatie: Brasserie De Berk
Bron: Bruiloftervaring.nl

Referentie bedrijfsverhaal op muziek – Romar open dag

“Luizter bezong en vertelde de belangrijkste momenten van Romar: zowel succesmomenten, grappige weetjes, als droevige tijden waarin het niet altijd mee zat. Team Romar was geraakt en er werd hier en daar een traantje weggepinkt en een brok weggeslikt. Niet alleen het team van Romar was geraakt, ook partners en bezoekers waren ontroerd door de inhoud van het verhaal, en de verrassende manier waarop het gepresenteerd en verwoord werd.

Luizter was een inspirerende bron van sfeer deze dag en kleurde deze dag volkomen paars. Luizter begreep volledig welk gevoel overgebracht moest worden en raakte precies de juiste toon.De muziek van Luizter droeg bij aan een échte totaalbeleving tijdens ons evenement. 

Bedankt voor jullie fantastische bijdrage en het uitdragen van het Romar-gevoel.

Romar Led’s Design Experience
8 december 2015″

 

Het liefdesverhaal op muziek van Ron & Petra – 2 september 2016

“Een absolute aanrader! Jolanda en Jörgen denken vanaf het begin af aan met je mee en hebben zo veel ervaring dat ze je ook op andere gebieden dan de muziek graag van advies voorzien. Zij hebben met hun muziek ons droomplaatje echt afgemaakt en precies voor die intieme sfeer weten te zorgen die wij zochten met als kers op de taart ons liefdesverhaal prachtig verteld met muziek!! Niet twijfelen, gewoon doen! Is het geld meer dan waard!

Ron & Petra – 2 september 2016″
Trouwlocatie: Privétuin in Strijen
Bron: ThePerfectWedding.nl

Trouwceremonie Slot Moermond
Het liefdesverhaal op muziek van Rick & Judith – 10 September 2016

“Bedankt voor de fantastische ceremonie en mooie achtergrondmuziek tijdens de receptie. We zijn op 10 september 2016 getrouwd in Renesse. Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. Het was een emotionele en intieme ceremonie. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en we hadden volledig vertrouwen dat het goed zou komen, en dat is ook gebeurd. De samenwerking verliep plezierig, ze lieten ruimte voor onze input en gebruikten hun ervaring en muziekkennis om het perfect te maken. Wil je een persoonlijke en unieke ceremonie: Bel Luizter!!! Jolanda en Jörgen nogmaals bedankt voor de fantastische ceremonie en gemoedelijke muzikale ondersteuning bij de receptie. Tip! Vraag naar de mogelijkheid voor een geluidsopname van je ceremonie!

Liefs Judith en Rick”
Trouwlocatie: Slot Moermond Renesse
Trouwfotograaf: Cathy fotografie

Bron: Google recensie

  • Luizterverhaal op muziek
    Luizterverhaal op muziek
  • Luizterverhaal Roparun
    Luizterverhaal Roparun