Zeg het met een Luizterverhaal!

Iedereen heeft een verhaal en verhalen mogen verteld worden. Zeg het met een Luizterverhaal. Klik op onderstaand logo om naar de website van Luizterverhaal te gaan.

luizterverhaal logo web los op wit

Het Luizterverhaal van Rico Verhoeven 

Een bijzonder verhaal over bijzondere mensen. Rico Verhoeven (wereldkampioen kickboksen)  wilde zijn team op een originele en persoonlijke manier bedanken voor hun uitzonderlijke toewijding. Maar hoe bedank je een groep mensen, als je zelf de woorden niet goed kan vinden? Hij vroeg ons om een Luizterverhaal te schrijven met de anekdotes en feiten die hij ons in een interview toevertrouwde. Jolanda kneedde dit tot een vloeiend Luizterverhaal met passende liedfragmenten. State of Dreaming Films maakte een film van de hoogtepunten uit het Luizterverhaal van Rico Verhoeven.

Oprecht, waargebeurd, soms aangrijpend en met een vleugje humor

Ieder verhaal is uniek en het waard om verteld te worden.

Werkwijze Luizterverhaal
Luizter schrijft en vertelt uw verhaal op een unieke wijze in een 5 tot 20 minuten durend verhaal. Wij stellen u de vragen en met deze informatie maken we een boeiend, respectvol en soms vermakelijk geheel. Begeleid op piano, afgewisseld met toepasselijke live gezongen liedfragmenten.

U hoeft dus zelf geen verhaal aan te leveren. We nemen dat volledig uit handen en starten met een persoonlijk interview als basis voor het Luizterverhaal. Met deze informatie, anekdotes en leuke weetjes maken we een boeiende verhaallijn, verdeeld over verschillende hoofdstukken.

Wij zoeken hierbij passende liedfragmenten waarmee ieder hoofdstuk wordt afgesloten. Deze fragmenten komen uit bekende liedjes, waardoor de boodschap in combinatie met het vertelde stuk het krachtigst overkomt. Vervolgens maken we van het complete verhaal een versie die geschikt is om live voor te dragen. We mailen het Luizterverhaal vooraf aan u door ter controle, om eventueel verkeerde interpretaties te ondervangen. De totale voorbereiding (interview, schrijven, muziekselectie, correcties en repetities) neemt voor ons 2 dagen in beslag exclusief het optreden zelf.

Een Luizterverhaal kan over verschillende gebeurtenissen gaan
Een liefdesverhaal, een levensloop, een bedrijfsjubileum, een jaaroverzicht, een fusie, een geboorte, de oprichting van een stichting, het bedanken van familie, vrienden of een groep mensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ondertussen hebben we al tientallen verschillende Luizterverhalen gemaakt. Met steeds een ademloos publiek en lovende kritieken. Kijk en luister onderaan de pagina naar enkele video’s van Luizterverhalen en lees de reviews.

Luizterverhaal (incl. schrijven & live uitvoering): vanaf € 1.195,-*
Luizterceremonie (Luizterverhaal tijdens trouwceremonie): vanaf € 1295,-
Luizterverhaal & aansluitend live achtergrondmuziek: Informeer naar onze speciale aanbieding

Tip: Boek een live geluids- of video opname bij van uw eigen unieke Luizterverhaal
Meerprijs live opname (audio): € 100,-*
Meerprijs live video opname: prijs op aanvraag

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Huwelijksaanzoek met Luizterverhaal

“Tijdens het Luizterverhaal heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Het is zo gaaf hoe hun jouw woorden die je moeilijk vind te zeggen vertellen / zingen. De combinatie tussen piano spelen en vertellen maakt alle woorden zo mooi. Ons Luizterverhaal was zo intens en zo over ons, prachtig ook via hun Facebook kun je gewoon zien hoe leuk hun samen muziek maken. Ze stralen samen en dat is denk ik de bron tot een mooi Luizterverhaal te kunnen overbrengen. Jörgen en Jolanda super dankjewel nogmaals voor ons moment nog mooier te maken.

Stephan & Sabrina
15 februari 2017″

Bron: Google recensie

Referentie Luizterverhaal Bergh Bouw tijdens kerstborrel/eindejaarsdiner

“Eind december voor de 2e maal Luizter te gast gehad om ons Bergh Bouw kerstfeest op te luisteren met een mooi stukje muziek met…. het Luizterverhaal; een hele mooie en unieke manier om de hoogtepunten van ons bedrijf van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Met bijpassende muziek af en toe een scherpe ondertoon. Prima dus! De mogelijkheid om later op de avond mee te zingen met pianobegeleiding werd ook goed benut! Top avond, bedankt voor jullie begeleiding.

Koen Haest, Bergh Bouw
Bron: Google recensie

Luizterverhaal tijdens de zilveren bruiloft van Hans & Gijsje

Jörgen en Jolanda,
Kerstavond lijkt ons een goed moment om een recensie te schrijven van jullie optreden op ons zilveren huwelijksfeest. Jullie optreden was geweldig! De muziek lag als een warme deken over het feest en heeft bijgedragen aan de fantastische sfeer. Jullie muziek is achtergrondmuziek maar stijgt door zijn kwaliteit overal bovenuit! Jullie zijn opgemerkt, wij hebben van veel van onze gasten complimenten gekregen over jullie optreden. Jullie zijn integer, respectvol en weten je perfect aan te passen aan het gezelschap. Ook het Luizterverhaal is door Jolanda op een onvergetelijke manier verteld, prachtig begeleid door Jörgen op de piano. Wij hopen in de toekomst nog een keer een optreden van jullie te mogen bijwonen.
Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal 2017 toe!

Liefs Gijsje en Hans van der Heijden”

19 november 2016
feestlocatie: Echica Bistro Geldermalsen
Bron: Facebook

Het Luizterverhaal van Richard & Marja – 30 september 2016

“De 1e ervaring met Luizter was voor ons op de trouwbeurs. Worstelend door de fotografen, juweliers en bakkers lopen we opeens een relaxed klinkende stem tegemoet ondersteund door heerlijk pianospel. Luizter, nog niet eerder van gehoord maar wat een fijne ervaring. Na een leuk gesprek met Jörgen onze trouwdatum in optie laten nemen en een afspraak gemaakt om bij Jörgen en Jolanda thuis langs te komen en onze wensen te bespreken. Uiteraard werd dit een avondvullend programma, het klikte leuk, en na wat eerste aanzetten gingen we met een fijn gevoel richting huis! Dit gaat onze bruiloft echt een meerwaarde geven. En dat deed het!! 

Na de afspraak hebben we telefonisch en per mail contacten gehouden om alle wensen te finetunen. Alles gaat zoals Jörgen en Jolanda zijn; op een relaxte stressvrije manier.

Op onze fantastische bruiloft heeft Luizter onze ceremonie ondersteund, een heel mooi luizterverhaal gemaakt voor tijdens het diner en alle gasten waren zeer enthousiast over onze keuze.

Een super ervaring met een heel leuk en gezellig stel.

Bedankt en voor iedereen een aanrader!

Richard & Marja”
Trouwlocatie: Kasteel Montfoort
Trouwambtenaar: Joanne Littooij
Bron: ThePerfectWedding

Trouwceremonie Slot Moermond
Het liefdesverhaal op muziek van Rick & Judith – 10 September 2016

“Bedankt voor de fantastische ceremonie en mooie achtergrondmuziek tijdens de receptie. We zijn op 10 september 2016 getrouwd in Renesse. Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. Het was een emotionele en intieme ceremonie. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en we hadden volledig vertrouwen dat het goed zou komen, en dat is ook gebeurd. De samenwerking verliep plezierig, ze lieten ruimte voor onze input en gebruikten hun ervaring en muziekkennis om het perfect te maken. Wil je een persoonlijke en unieke ceremonie: Bel Luizter!!! Jolanda en Jörgen nogmaals bedankt voor de fantastische ceremonie en gemoedelijke muzikale ondersteuning bij de receptie. Tip! Vraag naar de mogelijkheid voor een geluidsopname van je ceremonie!

Liefs Judith en Rick”
Trouwlocatie: Slot Moermond Renesse
Trouwfotograaf: Cathy fotografie

Bron: Google recensie

Het liefdesverhaal op muziek van Ron & Petra – 2 september 2016

“Een absolute aanrader! Jolanda en Jörgen denken vanaf het begin af aan met je mee en hebben zo veel ervaring dat ze je ook op andere gebieden dan de muziek graag van advies voorzien. Zij hebben met hun muziek ons droomplaatje echt afgemaakt en precies voor die intieme sfeer weten te zorgen die wij zochten met als kers op de taart ons liefdesverhaal prachtig verteld met muziek!! Niet twijfelen, gewoon doen! Is het geld meer dan waard!

Ron & Petra – 2 september 2016″
Trouwlocatie: Privétuin in Strijen
Bron: ThePerfectWedding.nl

liefdesverhaal op muziek cindy&kenneth
Het liefdesverhaal op muziek van Kenneth & Cindy – 20 augustus 2016

“Op 14 juni zijn wij officieel getrouwd met een klein groepje mensen om ons heen. Verder wist niemand dat wij gingen trouwen en iedereen kreeg dan ook pas op 14 juni de uitnodiging om met ons te feesten op 20 augustus. Waarom? Gewoon omdat wij altijd alles een beetje anders doen dan andere…. op een trouwbeurs kwamen wij Luizter tegen. Prachtige piano muziek en een prachtige stem! We kwamen aan de praat en vertelde hoe wij gingen trouwen, hun idee om ons liefdes verhaal zo te vertellen vonden wij geweldig! Op 20 augustus waren zij dan ook onze ” verrassing”. Eerlijk is eerlijk wij hadden een beetje onze twijfels of dit eigelijk wel iets voor ons was? Nou en of dit iets was! Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Iedereen was doodstil en ons verhaal werd prachtig verteld met veel emoties en ook humor en met prachtige nummers. Zelfs “ons” liedje wat erg onbekend is zong Jolanda prachtig, waardoor er in de zaal zelfs wat traantjes werden weg gepikt. We hebben echt ontzettend genoten! We kregen ook alleen maar leuke en positieve reacties. Echt een aanrader als je wat unieks wilt doen op je bruiloft!

Kenneth & Cindy”
Trouwlocatie: Brasserie De Berk
Bron: Bruiloftervaring.nl

Romar Luizterverhaal tijdens open dag

Het Luizterverhaal van Romar Led’s Design Experience

“Luizter bezong en vertelde de belangrijkste momenten van Romar: zowel succesmomenten, grappige weetjes, als droevige tijden waarin het niet altijd mee zat. Team Romar was geraakt en er werd hier en daar een traantje weggepinkt en een brok weggeslikt. Niet alleen het team van Romar was geraakt, ook partners en bezoekers waren ontroerd door de inhoud van het verhaal, en de verrassende manier waarop het gepresenteerd en verwoord werd.

Luizter was een inspirerende bron van sfeer deze dag en kleurde deze dag volkomen paars. Luizter begreep volledig welk gevoel overgebracht moest worden en raakte precies de juiste toon. De muziek van Luizter droeg bij aan een échte totaalbeleving tijdens ons evenement. 

Bedankt voor jullie fantastische bijdrage en het uitdragen van het Romar-gevoel.

Romar Led’s Design Experience

  • Roparun Luizterverhaal - Nieuwe Luxor
    Roparun Luizterverhaal - Nieuwe Luxor
  • Luizterverhaal Team Rico Verhoeven
    Luizterverhaal Team Rico Verhoeven
  • Jolanda vertelt een Luizterverhaal
    Jolanda vertelt een Luizterverhaal