Luizterverhaal

Een Luizterverhaal is in het leven geroepen door Jolanda Bazen en Jörgen Versteeg van Luizter. Een luizterverhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal waarin memorabele momenten met woorden en muziek tot een grote hoogte worden getild. Het is een ode waarin mensen bedankt en bezongen worden en waarin het leven en de liefde gevierd wordt. Dit alles in uw eigen woorden, zonder dat u zelf op het podium hoeft te gaan staan. Ons team heeft inmiddels al meer dan 200 verschillende Luizterverhalen geschreven en verteld voor allerlei gelegenheden. Steeds met een ademloos publiek en lovende reacties.

Neem contact op Bekijk onze werkwijze

Luizterverhaal over Rico Verhoeven

“Het Luizterverhaal, waarin Rico zijn team wilde bedanken voor hun inzet rondom het gevecht met Badr Hari, heeft veel indruk gemaakt op het hele team. Twee jaar nadien, praten ze er nog steeds over!”

Jacky Duchenne, 
Vriendin van Rico Verhoeven

Meer referenties Bekijk meer video’s

De mogelijkheden voor een Luizterverhaal zijn eindeloos

Met inmiddels meer dan 200 verschillende geschreven Luizterverhalen zijn de mogelijkheden eindeloos. De meest voorkomende situaties waarbij wij een Luizterverhaal verteld hebben, zijn:

Een Luizterverhaal wordt ook gebruikt als origineel cadeau of origineel bedankje om dierbaren te bedanken. Zo hebben ook Rico Verhoeven en Nieky Holzken hun dierbaren verrast met een Luizterverhaal.

Een Luizterverhaal is geschikt voor iedere gelegenheid. Bent u benieuwd of we ook iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Neem contact op

Een Luizterverhaal op een bruiloft

Een Luizterverhaal is al vaak geschreven en verteld op een bruiloft. Wanneer u echt iets anders wilt dan een standaard bruiloft, dan is een Luizterverhaal de oplossing. Laat bijvoorbeeld een Luizterverhaal vertellen tijdens de ceremonie. Neem jullie gasten mee op een persoonlijke reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal of bedank jullie gasten op een originele manier. Een Luizterverhaal maakt jullie bruiloft nog persoonlijker en bijzonderder! Ook voor een bruiloft in het buitenland kunnen wij een Luizterverhaal vertellen in het Engels.

Vraag informatie aan Lees meer over Luizterceremonie

Luizterverhaal op een bruiloft

“We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde.

Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen.

Jörgen en Josje, we hebben van jullie genoten!”

Bekijk meer referenties

Een Luizterverhaal op een uitvaart

Wij van Luizter hebben al vaak een Luizterverhaal geschreven en verteld tijdens een uitvaart. De zoektocht naar de juiste woorden en om deze woorden uit te spreken is vaak moeilijk bij een afscheid van een dierbare. Een Luizterverhaal kan u hierbij helpen. Dit staat ook wel bekend als een muzikale levensloop. Tijdens de muzikale levensloop worden herinneringen aan uw dierbare verteld en bezongen. Een mooi afscheid wat bij alle gasten zal blijven hangen.

Vraag informatie aan Onze vertellers

Luizterverhaal op een uitvaart

“Een ongelofelijke en fantastische performance. Jolanda en Jürgen hebben op een zeer passende wijze een persoonlijke muzikale invulling gegeven aan een herdenkingsdienst. Niet alleen haar warme stem, maar ook de fantastische muzikale begeleiding hebben het meer dan persoonlijk voor ons gemaakt. Met vijf sterren doen we jullie eigenlijk tekort.”

Een Luizterverhaal op een bedrijfsevenement

Luizter heeft voor diverse bedrijven al een mooi Luizterverhaal mogen schrijven en vertellen. Enkele bedrijven waarvoor wij een Luizterverhaal hebben ontwikkeld zijn: Nutricia, Roparun, Emma kinderziekenhuis, Máxima MC en Chocolate Company Rotterdam. Een Luizterverhaal voor uw bedrijf kan voor diverse gelegenheden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan de opening van uw bedrijf of nieuw kantorenpand, als openingsact van een congres of bijvoorbeeld voor het bedanken van uw medewerkers of collega’s. Ook is het mogelijk om een Luizterverhaal in het Engels te laten vertellen voor wanneer u een internationaal bedrijf heeft.

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op
Luizterverhaal op een bedrijfsevenement

“Luizter heeft tijdens het congres voor de Zuid-Hollandse bestuurders een prachtig luizter verhaal verteld over burgerparticipatie. Ondanks dat het lastig is een verhaal te maken over dit onderwerp, is het Luizter gelukt om de zaal hierin mee te nemen. Het publiek was zeer onder de indruk en enthousiast ontroerd. Men raakte er niet over uitgepraat en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen na hun optreden. Wij raden Luizter zeker aan voor zakelijke doeleinden.”

Bekijk meer referenties

Een Luizterverhaal op een privéfeest

Een Luizterverhaal is geschikt voor iedere gelegenheid, zo ook op een privéfeest. Is uw vader of moeder bijvoorbeeld 50, 60 of 90 geworden en wilt u een bijzonder cadeau geven? Geef dan een Luizterverhaal als verassing voor de jarige. Ook kunt u een Luizterverhaal laten schrijven en vertellen tijdens een koperen, zilveren of gouden bruiloft. Geef een Luizterverhaal wanneer u op zoek bent naar een origineel cadeau of bedankje!

Wilt u ook een Luizterverhaal voor een speciale gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op Bekijk meer video’s