Live muziek | Achtergrondmuziek

Receptie | Diner | Feest | Evenement

Live achtergrondmuziek die perfect geschikt is voor: een Nieuwjaarsreceptie, Kerstdiner, bedrijfsopening, bedrijfsjubileum, bruiloft, verjaardag of uitvaart Kortom al die gelegenheden waar live muziek wel gewenst is, maar niet de boventoon moet voeren. Wie van live achtergrondmuziek houdt, kan het prima horen; gasten die willen praten kunnen elkaar prima verstaan. Luizter bestaat uit meerdere vaste zangeressen en zangers die, begeleid door een pianist, als duo optreden. Ook kunt u kiezen voor live pianomuziek (instrumentaal piano).

Live achtergrondmuziek Luizter diner

foto door Nick Franken Fotografie

Achtergrondvolume gegarandeerd!

Met meer dan 500 optredens speelervaring, voelen we feilloos aan hoe we een evenement het best met live achtergrondmuziek kunnen opluisteren. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op live achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Vraag een offerte aan

 

Live achtergrondmuziek Luizter

foto door Koolen Photography

Wat maakt onze optredens nu zo speciaal?

We mogen keer op keer deel uit maken van de mooiste dag van iemands leven. Of het nu een trouwdag is, de opening van een kantoor of de doop van een luxe jacht, het voelt geen moment als werk. Wij mogen liedjes zo mooi mogelijk spelen en raken daarmee iedere gast. Regelmatig krijgen we de vraag:

Is het niet ondankbaar als live muziek op de achtergrond?

Nee, dat is het niet, we krijgen ieder optreden veel persoonlijke reacties. Doordat de muziek in aanwezigheid & volume een stapje terug zet, komt het publiek dichterbij. Mensen hebben de keuze om naar de muziek te luisteren. Jong en oud voelen zich door het herkenbare repertoire aangesproken.

De feesten & partijen van nu veranderen. Mensen zien elkaar steeds minder vaak. Steeds vaker willen gasten vooral ook kunnen praten tijdens een feest of evenement. Daarin past live muziek perfect, maar dan wel op de achtergrond. Live achtergrondmuziek is een vak apart en gaat verder dan gewoon wat zachter spelen. Mensen die willen praten moeten elkaar vooral goed kunnen verstaan. Gasten die niet in gesprek zijn, kunnen ervan genieten. Luizter heeft een repertoire samengesteld dat past tijdens trouwceremonie, receptie, diner en feest. Een duidelijke ‘nichemarkt’ waar we inmiddels ruim 140 keer per jaar in optreden.

Luizter - Liefdesverhaal 9.9 uit 42 ervaringen