n

Trouwambtenaar

Zoals jullie op de pagina ceremoniespreker hebben kunnen lezen, verzorgt Luizter trouwceremonies die verre van standaard zijn. Naar jullie wens kunnen we jullie zelfs officieel of symbolisch trouwen op onze eigen ongeëvenaarde manier. In beide gevallen wordt de gehele ceremonie vormgegeven door Luizter, zonder dat er iemand van de gemeente aan het woord komt.

Live muziek trouwceremonie muziek brengt emotie
 

Getrouwd worden
door Luizter

Officieel trouwen met benoeming tot trouwambtenaar voor 1 dag. In veel gemeenten kan de spreker van Luizter officieel benoemd worden tot trouwambtenaar voor 1 dag. In dat geval spelen wij live muziek bij entree en andere momenten én vertellen jullie lovestory én bedanken jullie gasten én trouwen wij jullie officieel. Dan komt er dus geen ambtenaar van de gemeente aan te pas. Voor de benoeming tot trouwambtenaar voor 1 dag betalen jullie dan wel extra kosten aan de gemeente. De hoogte daarvan verschilt per gemeente. Wij helpen jullie graag om dit uit te zoeken.

Symbolisch trouwen

Tegenwoordig trouwen vele bruidsparen ‘voor de wet’ op een doordeweekse dag, gratis bij de gemeente. Een van de voordelen is dat er op de trouwdag geen rekening gehouden hoeft te worden met wettelijke bepalingen, jullie kunnen dus trouwen waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast betalen jullie dan veel minder of geen trouwleges aan de gemeente.
Als jullie voor symbolisch trouwen kiezen, geven wij als Luizter de gehele trouwceremonie vorm, alsof het officieel is. Inclusief ja-woord, ringenmoment en trouwakte. Uiteraard op onze eigen unieke wijze met de lovestory- en/of bedank-Luizterverhalen en live muziek bij entree en andere momenten.

"De uitvoering was spot on, de sfeer magisch en de reacties overweldigend"

Janne Ruiter
Evenement

Bekijk onze Luizterceremonie mogelijkheden

Ceremoniespreker & trouwambtenaar Rotterdam Luizterceremonie
Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Ceremoniespreker

Een Luizterverhaal tijdens jullie trouwceremonie kan ook zonder dat Luizter benoemd wordt tot trouwambtenaar voor 1 dag. We werken dan samen met een trouwambtenaar van de gemeente.Een trouwambtenaar van de gemeente sluit officieel jullie huwelijk. De verteller vertelt jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal. 

Over Luizter | Jolanda Bazen & Jorgen Versteeg
Odiza Fotografie

Onze werkwijze

Bekijk ons stappenplan als route naar jullie eigen Luizterverhaal. Met veel aandacht en tijd gaan we met jullie verhaal aan de slag. Ieder verhaal is uniek en we willen dan ook echt jullie woorden en gevoel zo puur mogelijk vertalen. Een Luizterverhaal raakt gegarandeerd alle gasten. Een beleving waar nog lang over gesproken zal worden.

Wie wil jij
in het zonnetje zetten

Laat je inspireren

bruiloft ceremonie bruid
play
Bruid bedankt haar moeder
rico verhoeven luizterverhaal
play
Rico bedankt zijn trainer
trouwceremonie bruidegom
play
Bruidegom bedankt zijn dochter
bruid trouwceremonie
play
Bruid bedankt haar dochter
nieky holzken bruiloft
play
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
lovestory bruidspaar
play
Eerste kus

Agenda

1 Feb
wo
Herdenking
19:00 - 21:30
Noord-Holland
2 Feb
do
Afscheid medewerker
15:00 - 17:00
Noord-Brabant
11 Feb
za
Valentijnsdiner
21:00 - 23:55
Utrecht
3 Maa
vr
Bedrijfsjubileum
18:00 - 18:30
Noord-Brabant