n

Trouwambtenaar

Luizter verzorgt trouwceremonies die verre van standaard zijn. Bijzonder en magisch. Als bijzondere trouwambtenaar kunnen we jullie symbolisch trouwen en vaak zelfs ook officieel, als zelfstandig trouwambtenaar voor 1 dag. Op onze eigen ongeëvenaarde manier geven we jullie trouwceremonie vorm als zingende trouwambtenaar.

Trouwambtenaar persoonlijke ceremonie met lach en een traan
Studio Damon

Trouwambtenaar & live muziek in één

In veel gemeenten kan de spreker van Luizter officieel benoemd worden tot trouwambtenaar voor 1 dag. We kunnen jullie dan officieel trouwen, als zelfstandig trouwambtenaar. Daarnaast vertellen we jullie liefdesverhaal in de vorm van een Luizterverhaal en spelen we live muziek bij entree, live muziek bij het tekenen van de trouwakte en andere speciale momenten in jullie trouwceremonie. Ook als jullie voor ceremonieel trouwen, oftewel symbolisch trouwen kiezen, verzorgen wij voor jullie een trouwceremonie die niet van een wettelijke ceremonie te onderscheiden is. Wij zijn trouwambtenaar, ceremoniezangeres én live pianomuziek in een. Een gouden formule waarmee jullie trouwdag zowel voor jullie als voor jullie gasten onvergetelijk wordt.

bruiloft trouwambtenaar en livemuziek
play

Luizter als trouwambtenaar in te schakelen op iedere locatie

Wij kunnen jullie trouwceremonie in principe op elke locatie verzorgen. Bij jullie in de tuin, op een kasteel, of andere unieke locatie. Dit gebeurt vaak bij ‘symbolisch trouwen’. Bruidsparen trouwen dan op een doordeweekse ochtend ‘voor de wet’ gratis bij de gemeente. Omdat er op jullie trouwdag geen rekening gehouden hoeft te worden met wettelijke bepalingen, kunnen jullie trouwen waar en wanneer je maar wilt, met Luizter als trouwambtenaar op locatie.

Als jullie voor symbolisch trouwen kiezen, geven wij als Luizter de gehele trouwceremonie vorm, alsof het officieel is. Inclusief ja-woord, ringenmoment en trouwakte. Uiteraard op onze eigen unieke wijze met de lovestory- en/of bedank-Luizterverhalen en live muziek bij entree en andere momenten.

"Onze gasten waren allemaal diep onder de indruk. Wij zijn blij dat jullie een belangrijke bijdragen hebben geleverd aan onze grote dag. Wij zullen jullie nooit vergeten!"

Sebastiaan & Nora
Bruiloft

Onze werkwijze als trouwambtenaar

Zingende trouwambtenaar bruiloft Rotterdam
Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Samenwerking trouwambtenaar

Wanneer een trouwambtenaar van de gemeente jullie huwelijk sluit, kan Luizter jullie lovestory vertellen en de live muziek verzorgen. De kosten voor deze trouwambtenaar van de gemeente zitten doorgaans al in de trouwleges van de gemeente inbegrepen. Vanuit Luizter kunnen wij in veel gevallen ook jullie trouwambtenaar zijn.

Trouwambtenaar met humor en emotie | Persoonlijke ceremonie
Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Symbolisch (ceremonieel) trouwen

Tegenwoordig komt het vaak voor dat bruidsparen op een doordeweekse dag (gratis) trouwen en op hun bruiloft elkaar het ja-woord geven tijdens een ceremoniële, oftewel symbolische ceremonie. De ceremoniespreker van Luizter sluit dan symbolisch jullie huwelijk en vertelt jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal. Deze ceremonie is voor de gasten niet van een wettelijke ceremonie te onderscheiden.

Trouwambtenaar strandceremonie bruiloft
Yvonne Kuipers

Trouwambtenaar voor 1 dag

In steeds meer gemeentes kan onze verteller officieel benoemd worden tot trouwambtenaar voor 1 dag. Naast het vertellen van de Luizterverhalen en de live muziek kunnen we jullie dan ook officieel trouwen. De gemeente rekent hier in veel gevallen wel extra benoemingskosten voor, naast de reguliere trouwleges.

Trouwambtenaar buitenland bruiloft Spanje Portugal Italië
Anne Reitsma Fotografie

Buitenland bruiloft

Willen jullie in het buitenland trouwen? De verteller van Luizter kan jullie eigen trouwambtenaar in het buitenland zijn. Ons Luizterceremonie concept zorgt voor bijzondere beleving waar jullie gasten nog lang over zullen spreken. We hebben ruime ervaring met huwelijken in Italië, Spanje en Portugal.

Werkwijze trouwambtenaar van Luizter
Odiza Fotografie

Onze werkwijze

Met veel aandacht en tijd gaan we stap voor stap met jullie verhaal aan de slag. Ieder verhaal is uniek en wij vertalen jullie woorden en gevoel zo puur mogelijk, met de juiste balans tussen humor en emotie. Door de gedegen voorbereiding raakt een Luizterverhaal gegarandeerd alle gasten. Het is een beleving waar nog lang over gesproken wordt.

Wie verras jij met een origineel cadeau?

Wat kost een trouwambtenaar?

Lees meer

De kosten van een trouwambtenaar lopen erg uiteen. De kosten voor een benoeming tot trouwambtenaar voor 1 dag zijn net als de trouwleges per gemeente anders. Wij helpen jullie graag om dit uit te zoeken.

Wat kost een trouwambtenaar van de gemeente?

Lees meer

De kosten van een trouwambtenaar van de gemeente zitten doorgaans in de trouwleges mee inbegrepen. Deze trouwleges zijn terug te vinden op de pagina trouwen van de gemeente waarin jullie gaan trouwen.

Wat kost een trouwambtenaar van Luizter?

Lees meer

De kosten voor een trouwambtenaar van Luizter zijn afhankelijk van wat jullie wensen zijn. Mochten jullie zowel een zelfstandig ambtenaar als live muziek voor de ceremonie in gedachten hebben, dan is Luizter in ieder geval een stuk praktischer, meer bijzonder en in vele gevallen zelfs voordeliger, dan een zelfstandige babs en live muziek apart in te huren.

Laat je inspireren

bruiloft ceremonie bruid
play
Bruid bedankt haar moeder
rico verhoeven luizterverhaal
play
Rico bedankt zijn trainer
trouwceremonie bruidegom
play
Bruidegom bedankt zijn dochter
trouwambtenaar trouwceremonie
play
Bruid bedankt haar dochter
trouwambtenaar en live muziek bruiloft
play
Het huwelijksaanzoek
lovestory bruidspaar
play
De eerste kus

Agenda

15 Jun
za
Bruiloft
15:00 - 16:00
Zeeland
15 Jun
za
Bruiloft
13:00 - 14:00
Limburg
22 Jun
za
Bruiloft
14:00 - 15:00
Noord-Brabant
22 Jun
za
Bruiloft
17:30 - 18:15
Noord-Brabant