Jullie Bruiloft

Ceremoniespreker bruiloft Luizterverhaal.jpeg

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Hebben jullie al nagedacht over live muziek op jullie bruiloft? Ieder moment van de trouwdag vraagt om een andere touch en een herinnering om nooit meer te vergeten. Wij van Luizter helpen jullie graag met passende live muziek en een Luizterverhaal geschikt voor op ieder moment van jullie bruiloft. Dit alles voor een onvergetelijke dag! Wij als Luizter kunnen live muziek spelen of een combinatie van live muziek en een Luizterverhaal bieden tijdens de ceremonie, de receptie, het diner of het trouwfeest.

Willen jullie een keer wat anders dan een standaard bruiloft? Kies dan voor Luizter!

Live muziek op jullie bruiloft

Muziek na het jawoord.jpg
Fotografie door: Koolen Photography

Live muziek bruiloft ceremonie

Maak van een stijve, plechtige ceremonie een sprookjesceremonie die geheel naar jullie eigen wens is ingevuld. Tegenwoordig heb je namelijk steeds meer vrije ruimte om een eigen invulling te geven aan jullie trouwceremonie. Wij maken samen met jullie een echte sprookjesceremonie met op maat gemaakte live muziek tijdens de ceremonie, die iedere bruiloftsgast raakt.

Live muziek passend bij elk moment van de ceremonie voor een onvergetelijke en unieke trouwceremonie die jullie en jullie gasten nooit meer zullen vergeten. Denk aan live muziek bij binnenkomst van bruidegom en/of bruid, muziek na het jawoord, muziek tijdens het tekenen van de trouwakte en ter afsluiting van de trouwceremonie.

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) alles via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.

Patricia & Michiel - Bruiloft in Spanje
Jasmijn Fleur Fotografie.jpeg
Fotografie door: Jasmijn Fleur Fotografie

Live muziek trouwreceptie

Live achtergrondmuziek tijdens de trouwreceptie is een bijzondere aanvulling. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal nummer tijdens het toastmoment of tijdens het aansnijden van de taart. Muziek geeft hierbij het juiste accent. Gedurende de trouwreceptie, zijn gasten veelal met elkaar in gesprek. Belangrijk is dat de muziek op de achtergrond blijft. Hierdoor kunnen gasten die in gesprek met elkaar zijn, elkaar goed verstaan. Gasten die willen luisteren kunnen de muziek prima horen.

Luizter biedt een breed muziek repertoire aan van John Legend tot The Beatles en van BLØF tot Adele. Hierdoor herkennen zowel jong als oud zich in onze muziek. Ook hebben we diverse kinderliedjes in ons repertoire, zodat ook de kinderen op jullie trouwreceptie herkenbare muziek horen en zelfs kunnen meezingen.

Wat jullie doen is iets magisch. Toen Stef jullie online vond en een video keek begon het al en stonden de tranen in haar ogen. Vervolgens zijn wij bij jullie thuis geweest en voor ons gevoel klikte het meteen. Wij kregen het gevoel dat jullie ons verhaal en gevoel perfect zouden kunnen overbrengen tijdens onze huwelijksceremonie. Met het spelen van de juiste nummers in jullie woonkamer wisten jullie ons dan ook opnieuw te raken. Alsof we met een fast forward ineens een kijkje in de dag zelf hadden gekregen. Hierna verliep de communicatie goed en konden wij onze wensen/aanpassingen voor het verhaal aangeven, maar wij vertrouwden volledig op jullie kennis en ervaring. Maanden later was dan eindelijk onze dag en voor ons was de ceremonie het hoogtepunt. Vrijwel niemand wist dat jullie onze verrassing waren en de zakdoekjes waren ook voor onze gasten niet overbodig. Wat hebben wij van jullie genoten iedereen was vol lof. Iedereen die een bijzondere ceremonie wil of een ander speciaal moment heeft om een verhaal te vertellen of iemand te bedanken, bij Luizter ben je aan het juiste adres! Wij hopen dat onze wegen elkaar in de toekomst nog eens kruizen.

Dwayne & Stef
Nick Franken Fotografie 7674.jpg
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Live muziek bruiloft diner

Een bruiloft diner kan stijlvol aangekleed worden met live achtergrondmuziek. Terwijl iedereen wacht op het voorgerecht, klinkt subtiele pianomuziek in combinatie met zang. Ook tijdens het inzetten en het uithalen van de borden biedt live achtergrondmuziek een passende oplossing. Vaak is het erg rumoerig tijdens het inzetten en uithalen van de borden. Met passende live achtergrond muziek tijdens het bruiloft diner ligt hier geen accent op.

Met ruim 500 optredens aan speelervaring als live achtergrondmuziek, weten we hoe we een bruiloft diner het beste kunnen voorzien van live achtergrondmuziek. Tijdens een diner spelen we voornamelijk ballads. We beschikken over een breed repertoire waardoor we een breed publiek kunnen bereiken

We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde. Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen.

Michel & Almira
Stillframe door State of Dreaming Films.00_01_14_06.Still005.jpg
Fotografie door: State of Dreaming Films

Originele openingsact bruiloft

Willen jullie een originele openingsact? Kies dan voor een speciaal op maat gemaakt Luizterverhaal. De opening van het trouwfeest is een prachtig moment om de gasten mee te nemen in jullie verhaal. Jullie (avond) gasten worden warm ontvangen met live pianomuziek. Zodra alle gasten er zijn, vragen wij de aandacht voor jullie Luizterverhaal.

Met een Luizterverhaal vertellen we jullie persoonlijke lovestory als een sprookje, afgewisseld met live muziekfragmenten. Het is als het ware een achtbaan van emoties en herinneren uit jullie unieke liefdesverhaal. Anekdotes en jullie meest bijzondere momenten komen hierbij aan bod: ‘Hoe jullie opgegroeid zijn, jullie eerste blik, de eerste date, jullie gezamenlijke avonturen, het aanzoek, tot aan het moment waarop jullie ‘ja’ hebben gezegd’. Na het Luizterverhaal kan de band of DJ het feest voorzetten.

Bekijk onze video's

  • Bruid bedankt haar moeder

    Luizterverhaal bruiloft

  • Tum hi ho - Hindi lovesong

  • Bruidegom bedankt zijn dochter

    Luizterverhaal bruiloft