Zilveren bruiloft met live achtergrondmuziek

Een zilveren bruiloft is vaak een soort reünie voor zowel u als uw gasten. Familie, vrienden, gasten van nu en van toen. Gasten hebben elkaar vaak al langere tijd niet gezien. Een mooi moment om weer eens uitgebreid bij te kletsen. Live muziek is hierbij een sfeervolle aanvulling op de achtergrond. Vanaf de binnenkomst van de gasten tot aan het einde van de avond verzorgt Luizter live achtergrondmuziek. Indien gewenst kunnen wij onze formatie uitbreiden met een extra zanger, gitarist, bassist of trompettist. Live achtergrondmuziek geeft gasten de ruimte om te praten en tegelijkertijd kunnen ze genieten van live muziek op de achtergrond.

Verras uw gasten op een originele manier

Boek dan jullie liefdesverhaal op muziek. Een uniek kado voor zowel de gasten als het zilveren bruidspaar. Luizter is de eerste en enige in Nederland die dit aanbiedt!
Lees meer over Luizterverhaal.

Achtergrondvolume gegarandeerd!
Luizter heeft zich gespecialiseerd in live achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire van artiesten zoals The Beatles, John Legend, Marco Borsato, Ed Sheeran en Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek zoals dat ook het geval is op een zilveren bruiloft. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. Hieronder vindt u diverse video’s van een live optreden en een greep uit ons repertoire. We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vindt u hier.

Live achtergrondmuziek tijdens diner of feest: vanaf € 1095,- (3x 45 minuten)*
Luizterverhaal (interview, schrijven, live uitvoeren): vanaf € 1195,-*
Luizterverhaal & 2x 45 minuten live achtergrondmuziek: € 1.495,-*
Overige speeltijden: prijs op aanvraag

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Titel Artiest / Versie
Alone Heart
Aren't they lovely Stevie Wonder / Luizter
Avond Boudewijn de Groot
Brass in pocket The Pretenders
Desperado The Eagles
Easy The Commodores
Every breath you take Sting
Feeling good Michael Bublé
Fields of gold Eva Cassidy
From here to the moon and back Dolly Parton
Get here Oleta Adams
Hallelujah Leonard Cohen / Father Ray Kelly
Happy together The Turtles
Have I told you lately Van Morrison
Here comes the sun The Beatles / George Harrison
Here, there & everywhere Paul McCartney
Het dorp Wim Sonneveld
I just can't stop loving you Michael Jackson / Trijntje Oosterhuis
Isn't she lovely Stevie Wonder
L.O.V.E. Nat King Cole
La Vie en rose Édith Piaf
Lean on me Bill Withers
Leaving on a jetplane John Denver
Let it be The Beatles
Liefde van later Herman van Veen
Love shine a light Katrina & the waves
Love will keep us alive The Eagles
Make you feel my love Adele
My love is your love Whitney Houston
One moment in time Whitney houston
One year of love Queen
Streets of London Ralph McTell
That’s what friends are for Trijntje Oosterhuis
The first time ever I saw your face Roberta Flack
The rose Bette Midler
Time after time Cyndi Lauper
True colors Cyndi Lauper
Voor haar Frans Halsema
When you walked into my life Lila McCann
Wonderful world Eva Cassidy
You've got a friend James Taylor
You’ll be in my heart Phil Collins
Your song Elton John

Luizterverhaal tijdens de zilveren bruiloft van Hans & Gijsje

Jörgen en Jolanda,
Kerstavond lijkt ons een goed moment om een recensie te schrijven van jullie optreden op ons zilveren huwelijksfeest. Jullie optreden was geweldig! De muziek lag als een warme deken over het feest en heeft bijgedragen aan de fantastische sfeer. Jullie muziek is achtergrondmuziek maar stijgt door zijn kwaliteit overal bovenuit! Jullie zijn opgemerkt, wij hebben van veel van onze gasten complimenten gekregen over jullie optreden. Jullie zijn integer, respectvol en weten je perfect aan te passen aan het gezelschap. Ook het Luizterverhaal is door Jolanda op een onvergetelijke manier verteld, prachtig begeleid door Jörgen op de piano. Wij hopen in de toekomst nog een keer een optreden van jullie te mogen bijwonen.
Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal 2017 toe!

Liefs Gijsje en Hans van der Heijden”

19 november 2016
feestlocatie: Echica Bistro Geldermalsen
Bron: Facebook

liefdesverhaal op muziek cindy&kenneth
Het liefdesverhaal op muziek van Kenneth & Cindy – 20 augustus 2016

“Op 14 juni zijn wij officieel getrouwd met een klein groepje mensen om ons heen. Verder wist niemand dat wij gingen trouwen en iedereen kreeg dan ook pas op 14 juni de uitnodiging om met ons te feesten op 20 augustus. Waarom? Gewoon omdat wij altijd alles een beetje anders doen dan andere…. op een trouwbeurs kwamen wij Luizter tegen. Prachtige piano muziek en een prachtige stem! We kwamen aan de praat en vertelde hoe wij gingen trouwen, hun idee om ons liefdes verhaal zo te vertellen vonden wij geweldig! Op 20 augustus waren zij dan ook onze ” verrassing”. Eerlijk is eerlijk wij hadden een beetje onze twijfels of dit eigelijk wel iets voor ons was? Nou en of dit iets was! Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Iedereen was doodstil en ons verhaal werd prachtig verteld met veel emoties en ook humor en met prachtige nummers. Zelfs “ons” liedje wat erg onbekend is zong Jolanda prachtig, waardoor er in de zaal zelfs wat traantjes werden weg gepikt. We hebben echt ontzettend genoten! We kregen ook alleen maar leuke en positieve reacties. Echt een aanrader als je wat unieks wilt doen op je bruiloft!

Kenneth & Cindy”
Trouwlocatie: Brasserie De Berk
Bron: Bruiloftervaring.nl

De zilveren bruiloft van Leo & Sonja

“Op 26 mei 2012 vierden we onze zilveren bruiloft. Dit vond plaats in onze eigen tuin en op de mooiste dag in mei 2012, op Pinksterzaterdag.
We hadden Jolanda en Jörgen uitgenodigd om bij ons te komen spelen. Wij hadden hen al vaker gehoord tijdens optredens bij de ouders van Jörgen, vrienden van ons, en werden daar op een keer enthousiast gemaakt. We konden onze eigen wensen kenbaar maken en op een zondagmiddag zijn we bij hen op bezoek geweest om het live achtergrondmuziek repertoire door te nemen. Leuk detail bij onze zilveren bruiloft was dat Jörgen ook op onze eigen bruiloft is geweest, als klein jochie. Hij wist zich dit nog heel goed te herinneren.

Terug naar onze zilveren bruiloft. We hadden gezorgd voor catering en live achtergrondmuziek, dus we hoefden zelf nergens voor te zorgen en naar om te kijken. Wel hebben we veel reacties gekregen over het optreden van Luizter. Het was echt gaaf! De muziek was écht achtergrondmuziek en de kwaliteit was van grote klasse! Het nummer van Bette Midler, The rose, werd fantastisch gezongen door Jolanda en geweldig begeleid door Jörgen. Maar ook alle andere nummers werden prachtig live gezongen en wij en onze gasten hebben enorm genoten.

Het weer was zoals gezegd perfect voor deze avond en we kunnen dan ook terugzien op een zeer geslaagd feest. Niet in de laatste plaats door het optreden van Luizter.

Jolanda en Jörgen, nogmaals bedankt. Het was super! Wij kunnen jullie voor tal van gelegenheden aanbevelen en wensen jullie persoonlijk maar ook als Luizter live achtergrondmuziek, het allerbeste toe.

Leo en Sonja Doetjes – 26 mei 2012″
Zilveren bruiloft: in de tuin

 • Live achtergrondmuziek tijdens diner
  Live achtergrondmuziek tijdens diner
 • Pianomuziek tijdens ontvangst gasten
  Pianomuziek tijdens ontvangst gasten
 • Live achtergrondmuziek diner
  Live achtergrondmuziek diner
 • Team Luizter
  Team Luizter