Origineel bedankje

Er zijn talloze redenen om iemand te bedanken. Je wilt bijvoorbeeld iemand bedanken die je gesteund heeft tijdens een moeilijke tijd of bijvoorbeeld je gasten op jullie bruiloft. Je bent op zoek naar een origineel bedankje, maar het enige wat je tegen komt op internet zijn chocolaatjes of een fles wijn. Is dit tegenwoordig nog een origineel bedankje? Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Verras en bedank jullie gasten op een originele manier

Jullie eigen liefdesverhaal vertellen we in 15 minuten als een sprookje, afgewisseld met live muziekfragmenten. Jullie meest bijzondere momenten: ‘Hoe jullie opgegroeid zijn, jullie eerste blik, de eerste date, jullie gezamenlijke avonturen, het aanzoek, tot aan het moment waarop jullie ‘ja’ hebben gezegd’. Het Luizterverhaal is ook toepasselijk als origineel bedankje om jullie ouders of beste vrienden te bedanken!

Jullie eigen Luizterverhaal tijdens de trouwceremonie, receptie, diner of aan het begin van jullie trouwfeest. Neem jullie daggasten of avondgasten mee in de reden waarom ze er zijn. Op deze manier geven jullie ze een persoonlijk bedankje. Jullie vieren die dag de liefde. Zo nemen we iedereen mee in een emotionele achtbaan van herinneringen aan jullie mooiste momenten. Jullie unieke verhaal kan door ons worden opgenomen en er kunnen later foto’s of videobeelden aan worden toegevoegd, zodat jullie een herinnering voor het leven hebben. Lees de referenties van bruidsparen onderaan deze pagina.

Persoonlijk bedankje van Rico Verhoeven

Ook Rico Verhoeven was op zoek naar een persoonlijk bedankje. Na zijn overwinning op Badr Hari wilde hij zijn trainer en team op een persoonlijke en bijzondere manier bedanken. Hij schakelde ons in en samen met hem hebben wij zijn team op een originele manier bedankt. Bij een luizterverhaal kun jij precies aan ons vertellen waarom je iemand wilt bedanken. Wij vertellen jouw verhaal, zonder dat je zelf op het podium hoeft te staan. Wil jij ook iemand op een originele en persoonlijke manier bedanken?

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Stel een vraag

Origineel bedankje Rico Verhoeven

Luizterverhaal origineel bedankje – team Rico Verhoeven

“Het Luizterverhaal, waarin Rico zijn team wilde bedanken voor hun inzet rondom het gevecht met Badr Hari, heeft veel indruk gemaakt op het hele team. Twee jaar nadien, praten ze er nog steeds over!”

Jacky Duchenne, 
Vriendin van Rico Verhoeven
Wereldkampioen kickboksen 

De bruiloftervaring van Michel & Almira – 19 oktober 2018

“We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde.

Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen.

Jörgen en Josje, we hebben van jullie genoten!”

Michel & Almira
Trouwlocatie: Het oude Raedthuys – Woudrichem
Bron: Bruiloftervaring.nl

Trouwen in het buitenland - live muziek - Destination wedding

Referentie bruidspaar in Spanje – Luizterceremonie (NL/ENG) – 20 september 2018

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) als via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.”

Anoniem
Bruiloft in Spanje
Trouwlocatie: Pueblo Acantilado in El Campello, Alicante
Trouwfotograaf: Anne Reitsma Fotografie

Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Bram & Chantal – 25 augustus 2018

“Luizter heeft op onze bruiloft ons liefdesverhaal op bijzondere wijze overgebracht door middel van een Luizterverhaal. Niet alleen wij maar ook de gasten hebben ontzettend genoten met een lach en een traan van de wijze waarop dit gedaan werd. De afwisseling tussen het verhaal en de perfect gekozen muziek maakte het een prachtige ceremonie. Heel bijzonder en een absolute aanrader voor iedereen die geen standaard ceremonie wenst! 

Bram & Chantal”
Trouwlocatie: Landgoed Groot Wansborn
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Sandra & Rob – 17 augustus 2018

“Wat hebben jullie onze verwachtingen overtroffen! Een prachtig Luizterverhaal met een lach en een traan, persoonlijk en liefdevol! Vele complimenten ontvangen van onze gasten. Prachtige stem van Jolanda en de mooie muzikale uitvoering van Jörgen. Een echte aanrader!”

Sandra & Rob
Trouwlocatie: Kasteel Bloemendal
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Ravi & Anjani – 8 mei 2018

“Magisch…als ik dan een woord moet vinden om Luizter te beschrijven is het MAGISCH!

Wij zijn heel dankbaar dat Jolanda ons liefdesverhaal heeft verteld en gezongen, de tonen van Jorgen namen ons mee in het verhaal. Wij vonden ons verhaal het belangrijkste onderdeel, ons huwelijk op
8 mei 2018 is immers een bezegeling van ons liefdesverhaal.

Jolanda en Jorgen zijn echt heel lieve, warme en oprechte mensen. Wij hadden meteen al een klik! Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar iets in mij overtuigde dat zij ons in het huwelijk moesten verbinden. Ik nam mijn (toen nog) verloofde mee naar de eerste afspraak, zonder iets te vertellen.
Ik liet Ravi hét voelen, bij hun thuis op de bank stroomden meteen de tranen over onze wangen.

Ze ontroeren en raken je. Want dat is het, wat zij doen is onbetaalbaar, dus dat prijskaartje zijn ze dubbel en dwars waard, zeker weten, zij stoppen er tijd en liefde in en dat voel je!! Wij zijn heel blij dat zij hun talent omzetten en zoveel kunnen betekenen voor anderen. Ook onze gasten waren onder de indruk, vele complimenten mogen ontvangen!

Dankbaar zijn wij, dat wij Luizter mochten ontmoeten en dat zij van onze dag een kostbare herinnering hebben gemaakt! Wij hopen dat vele bruidsparen mogen volgen, niet twijfelen, DOEN!

Ravi & Anjani
Trouwlocatie: Het Rieten Dak – Delft
Bron: ThePerfectWedding.nl
Trouwfotograaf: Simone Bruidsfotografie

Bruiloftervaring Luizterceremonie