n

Origineel bedankje

Er zijn talloze redenen om iemand te bedanken. Hiervoor wil je wel een origineel bedankje geven. Je wilt bijvoorbeeld iemand bedanken die je gesteund heeft tijdens een moeilijke tijd of bijvoorbeeld je gasten op jullie bruiloft. Je bent op zoek naar een origineel bedankje, maar het enige wat je tegen komt op internet zijn chocolaatjes of een fles wijn. Is dit tegenwoordig nog een origineel bedankje? Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Rico Verhoeven bedankt zijn trainer
State of Dreaming Films

Wie wil jij in het zonnetje zetten?

Rico Verhoeven en Nieky Holzken waren op zoek naar een persoonlijk bedankje en kwamen bij ons terecht. Na de eerste overwinning van Rico Verhoeven op Badh Hari wilde Rico zijn trainer en team op een persoonlijke manier bedanken. Hij schakelde ons in en samen met hem hebben wij zijn team een persoonlijk bedankje gegeven door middel van een Luizterverhaal.

Ook Nieky Holzen wilde een persoonlijk bedankje voor zijn familie en team. In het bijzonder wilde hij ook zijn opa Tommie bedanken. Elke wedstrijd over de hele wereld rijdt zijn opa mee. Jarenlang aan een stuk reden Nieky en zijn opa Tommie naar de training in Breda. Nieky was op zoek naar een persoonlijk bedankje om zijn opa Tommie en de rest van zijn familie en vrienden te bedanken. Ook voor hem hebben we een Luizterverhaal op maat gemaakt waarbij een lach en een traan zeker niet ontbraken.

Vier het leven en de liefde!

Een origineel en persoonlijk bedankje is geschikt voor allerlei gelegenheden. Neem jullie daggasten of avondgasten mee in de reden waarom ze uitgenodigd zijn. Op deze manier geven jullie ze een persoonlijk bedankje. 

Zo nemen we iedereen mee in een emotionele achtbaan van herinneringen aan jullie mooiste momenten. Jullie unieke verhaal kan door ons worden opgenomen en er kunnen later foto’s of videobeelden aan worden toegevoegd, zodat jullie een herinnering voor het leven hebben. Een origineel bedankje in de vorm van een Luizterverhaal is ook toepasbaar op een privéfeest of bedrijfsevenement, zoals een verjaardag, babyborrel of huwelijksjubileum of een bedrijfsdiner, bedrijfsopening of bij een afscheid van een collega.

Bekijk onze video's

luizter bruiloft ceremoniespreker
play
Bruiloft
levensloop uitvaart luizterverhaal
play
Uitvaart
bedrijfsjubileum openingsact
play
Bedrijven
verjaardag jubileum levensverhaal
play
Privefeest
speciale gelegenheden
play
Speciale gelegenheden
origineel cadeau verjaardag bruiloft
play
Origineel cadeau