n

Origineel bedankje

Wanneer heb jij voor het laatst je familie en vrienden laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn? Hoe bedank je iemand als je zelf de woorden niet hebt? Zeg het met een Luizterverhaal!
Een onvergetelijke ervaring waar ze nog lang over zullen spreken.
Rico Verhoeven en Nieky Holzken gingen je al voor.

Muziek bij einde ceremonie verlaten ceremonieplek Luizter
State of Dreaming Films

Bedank de mensen die je liefhebt

Je bent op zoek naar een origineel bedankje, maar het enige wat je tegen komt op internet zijn chocolaatjes of een fles wijn. Wanneer je zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

origineel bedankje
play

Wie wil jij in het zonnetje zetten?

Rico Verhoeven en Nieky Holzken waren op zoek naar een persoonlijk bedankje en kwamen bij ons terecht. Na de eerste overwinning van Rico Verhoeven op Badh Hari wilde Rico zijn trainer en team op een persoonlijke manier bedanken. Hij schakelde ons in en samen met hem hebben wij zijn team een persoonlijk bedankje gegeven door middel van een Luizterverhaal.

Ook Nieky Holzen wilde een persoonlijk bedankje voor zijn familie en team. In het bijzonder wilde hij ook zijn opa Tommie bedanken. Elke wedstrijd over de hele wereld rijdt zijn opa mee. Jarenlang aan een stuk reden Nieky en zijn opa Tommie naar de training in Breda. Nieky was op zoek naar een persoonlijk bedankje om zijn opa Tommie en de rest van zijn familie en vrienden te bedanken. Ook voor hem hebben we een Luizterverhaal op maat gemaakt waarbij een lach en een traan zeker niet ontbraken.

"Jullie hebben het voor elkaar gekregen om niet alleen voor ons de ceremonie bijzonder te maken maar ook voor al onze dierbaren die erbij waren! Om nooit te vergeten...."

Leon van den Ouden
Bruiloft

Bekijk onze video's

Rico Verhoeven bedankt zijn team
play
Rico bedankt zijn team
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
play
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
origineel bedankje moeder
play
Bruid bedankt haar moeder
vader bedankt zijn dochter
play
Vader bedankt zijn dochter
Nieky Holzken bedankt zijn zoon
play
Nieky Holzken bedankt zijn zoon
origineel cadeau verjaardag bruiloft
play
Ode aan de veteranen

Agenda

15 Jun
za
Bruiloft
15:00 - 16:00
Zeeland
15 Jun
za
Bruiloft
13:00 - 14:00
Limburg
22 Jun
za
Bruiloft
14:00 - 15:00
Noord-Brabant
22 Jun
za
Bruiloft
17:30 - 18:15
Noord-Brabant