Origineel bedankje

Rico Verhoeven wilde zijn team bedanken

Rico Verhoeven wilde, na zijn overwinning op Badr Hari, zijn team op een bijzondere wijze bedanken. Bekijk onderstaande video en ervaar de impact van een Luizterverhaal als origineel bedankje!

Check the date      Stel een vraag

Verras jullie gasten op een originele manier!

Jullie eigen liefdesverhaal vertellen we in 15 minuten als een sprookje, afgewisseld met live muziekfragmenten. Jullie meest bijzondere momenten: ‘Hoe jullie opgegroeid zijn, jullie eerste blik, de eerste date, jullie gezamenlijke avonturen, het aanzoek, tot aan het moment waarop jullie ‘ja’ hebben gezegd’. Het Luizterverhaal is ook een mooie manier om jullie ouders of beste vrienden te bedanken!

Oprecht, waargebeurd, soms aangrijpend en met een vleugje humor

Jullie eigen Luizterverhaal tijdens de trouwceremonie, receptiediner of aan het begin van jullie trouwfeest. Neem jullie daggasten of avondgasten mee in de reden waarom ze er zijn. Jullie vieren die dag de liefde. Zo nemen we iedereen mee in een emotionele achtbaan van herinneringen aan jullie mooiste momenten. Jullie unieke verhaal kan door ons worden opgenomen en er kunnen later foto’s of videobeelden aan worden toegevoegd, zodat jullie een herinnering voor het leven hebben. Lees de referenties van bruidsparen onderaan deze pagina.

Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Bruid bedankt haar moeder in een Luizterverhaal

Bekijk onderstaande video

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Stel een vraag

Het Luizterverhaal van Richard & Marja – 30 september 2016

“De 1e ervaring met Luizter was voor ons op de trouwbeurs. Worstelend door de fotografen, juweliers en bakkers lopen we opeens een relaxed klinkende stem tegemoet ondersteund door heerlijk pianospel. Luizter, nog niet eerder van gehoord maar wat een fijne ervaring. Na een leuk gesprek met Jörgen onze trouwdatum in optie laten nemen en een afspraak gemaakt om bij Jörgen en Jolanda thuis langs te komen en onze wensen te bespreken. Uiteraard werd dit een avondvullend programma, het klikte leuk, en na wat eerste aanzetten gingen we met een fijn gevoel richting huis! Dit gaat onze bruiloft echt een meerwaarde geven. En dat deed het!! 

Na de afspraak hebben we telefonisch en per mail contacten gehouden om alle wensen te finetunen. Alles gaat zoals Jörgen en Jolanda zijn; op een relaxte stressvrije manier.

Op onze fantastische bruiloft heeft Luizter onze ceremonie ondersteund, een heel mooi luizterverhaal gemaakt voor tijdens het diner en alle gasten waren zeer enthousiast over onze keuze.

Een super ervaring met een heel leuk en gezellig stel.

Bedankt en voor iedereen een aanrader!” 

Richard & Marja
Trouwlocatie: Kasteel Montfoort
Bron: ThePerfectWedding

Trouwceremonie Slot Moermond
Het liefdesverhaal op muziek van Rick & Judith – 10 September 2016

“Bedankt voor de fantastische ceremonie en mooie achtergrondmuziek tijdens de receptie. We zijn op 10 september 2016 getrouwd in Renesse. Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. Het was een emotionele en intieme ceremonie. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en we hadden volledig vertrouwen dat het goed zou komen, en dat is ook gebeurd. De samenwerking verliep plezierig, ze lieten ruimte voor onze input en gebruikten hun ervaring en muziekkennis om het perfect te maken. Wil je een persoonlijke en unieke ceremonie: Bel Luizter!!! Jolanda en Jörgen nogmaals bedankt voor de fantastische ceremonie en gemoedelijke muzikale ondersteuning bij de receptie. Tip! Vraag naar de mogelijkheid voor een geluidsopname van je ceremonie!”

Liefs Judith en Rick
Trouwlocatie: Slot Moermond Renesse
Trouwfotograaf: Cathy fotografie

Bron: Google recensie

Het Luizterverhaal van Ron & Petra – 2 september 2016

“Een absolute aanrader! Jolanda en Jörgen denken vanaf het begin af aan met je mee en hebben zo veel ervaring dat ze je ook op andere gebieden dan de muziek graag van advies voorzien. Zij hebben met hun muziek ons droomplaatje echt afgemaakt en precies voor die intieme sfeer weten te zorgen die wij zochten met als kers op de taart ons liefdesverhaal prachtig verteld met muziek!! Niet twijfelen, gewoon doen! Is het geld meer dan waard!”

Ron & Petra – 2 september 2016
Trouwlocatie: Privétuin in Strijen
Bron: ThePerfectWedding.nl

Het Luizterverhaal van Kenneth & Cindy – 20 augustus 2016

“Op 14 juni zijn wij officieel getrouwd met een klein groepje mensen om ons heen. Verder wist niemand dat wij gingen trouwen en iedereen kreeg dan ook pas op 14 juni de uitnodiging om met ons te feesten op 20 augustus. Waarom? Gewoon omdat wij altijd alles een beetje anders doen dan andere…. op een trouwbeurs kwamen wij Luizter tegen. Prachtige piano muziek en een prachtige stem! We kwamen aan de praat en vertelde hoe wij gingen trouwen, hun idee om ons liefdes verhaal zo te vertellen vonden wij geweldig! Op 20 augustus waren zij dan ook onze ” verrassing”. Eerlijk is eerlijk wij hadden een beetje onze twijfels of dit eigelijk wel iets voor ons was? Nou en of dit iets was! Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Iedereen was doodstil en ons verhaal werd prachtig verteld met veel emoties en ook humor en met prachtige nummers. Zelfs “ons” liedje wat erg onbekend is zong Jolanda prachtig, waardoor er in de zaal zelfs wat traantjes werden weg gepikt. We hebben echt ontzettend genoten! We kregen ook alleen maar leuke en positieve reacties. Echt een aanrader als je wat unieks wilt doen op je bruiloft!”

Kenneth & Cindy
Trouwlocatie: Brasserie De Berk
Bron: Bruiloftervaring.nl

Vraag offerte aanMaak een afspraak


  • Trouwceremonie met live muziek geeft meer emotie
    Trouwceremonie met live muziek geeft meer emotie
  • Trouwceremonie Markiezenhof
    Trouwceremonie Markiezenhof
  • Jolanda vertelt een Luizterverhaal
    Jolanda vertelt een Luizterverhaal

Luizter - Liefdesverhaal 9.9 uit 42 ervaringen