Zilveren bruiloft met muziek

Een zilveren bruiloft is vaak een soort reünie voor zowel u als uw gasten. Familie, vrienden, gasten van nu en van toen. Gasten hebben elkaar vaak al langere tijd niet gezien. Een mooi moment om weer eens uitgebreid bij te kletsen. Live muziek is hierbij een sfeervolle aanvulling op de achtergrond. Vanaf de binnenkomst van de gasten tot aan het einde van de avond verzorgt Luizter live achtergrondmuziek.
Live achtergrondmuziek geeft gasten de ruimte om te praten en tegelijkertijd kunnen ze genieten van live muziek op de achtergrond.

Kerstavond lijkt ons een goed moment om een recensie te schrijven van jullie optreden op onze zilveren bruiloft. Jullie optreden was geweldig! De muziek lag als een warme deken over het feest en heeft bijgedragen aan de fantastische sfeer. Jullie muziek is achtergrondmuziek maar stijgt door zijn kwaliteit overal bovenuit! Jullie zijn opgemerkt, wij hebben van veel van onze gasten complimenten gekregen over jullie optreden. Jullie zijn integer, respectvol en weten je perfect aan te passen aan het gezelschap. Ook het Luizterverhaal is door Jolanda op een onvergetelijke manier verteld, prachtig begeleid door Jörgen op de piano. Wij hopen in de toekomst nog een keer een optreden van jullie te mogen bijwonen. Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal Nieuwjaar toe!

Gijsje & Hans van der Heijden

Achtergrondvolume gegarandeerd!

Luizter heeft zich gespecialiseerd in live achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.
 

Ons repertoire

Luizter heeft een breed repertoire van Ed Sheeran tot The Beatles en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. 

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vind je hier.