n

Herdenking

Steeds vaker organiseren we voor uitvaartverzorgers & crematoria herdenkingsdiensten, zoals bij Zuylen Breda, CVU Uitvaartzorg, Crematorium Daelwijck en Crematorium Zoomstede. Je kan zowel als particulier en als bedrijf een herdenkingsdienst organiseren met live muziek of een Luizterverhaal van Luizter. Wil je meer informatie over het organiseren van een herdenkingsdienst met live muziek?
Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Uitvaart live muziek Luizter zangeres met pianist
Koolen Photography

Bijzondere herdenking

Een herdenkingsdienst kan op verschillende locaties plaatsvinden, zoals in een kerk, bij iemand thuis, in een crematorium of in een uitvaartcentrum. Muziek tijdens deze herdenkingsceremonie zorgt voor verbinding en herkenning. Muziek heeft een belangrijke rol. Het biedt troost, waar woorden tekort komen. Daarnaast helpt het nabestaanden bij het verwerken van de emoties die bij een herdenkingsdienst naar boven komen. Luizter helpt u graag mee om de muziek op een troostende en unieke wijze in het programma te verwerken. Hierbij kunt u denken aan muziek die tijdens de uitvaart gespeeld is, muziek ter ondersteuning van een speech of na het opnoemen van de overledenen.

Herdenkingsdienst
Live muziek & spreker

Naast passende live muziek tijdens de herdenkingsdienst kan Luizter ook bijzondere Luizterverhalen vertellen. Een Luizterverhaal is niet zomaar een verhaal, het is een verhaal waarin memorabele momenten met woorden en muziek tot een grote hoogte getild worden. Wanneer wij de herdenkingsceremonie volledig verzorgen maken wij een compleet programma met Luizterverhalen, gedichten en muziek. Regelmatig vertellen we Luizterverhalen die een ‘algemene’ Muzikale Levensloop omschrijven. Anekdotes over afscheid nemen waarin iedereen zich herkent en zich erkent voelt. De vorm van een Luizterverhaal zorgt dat de boodschap ook echt binnenkomt. Ook kunnen we een Luizterverhaal op maat schrijven, speciaal in het thema van de herdenking.

"Luizter heeft op indrukwekkende wijze de complete afscheidsceremonie begeleid van mijn vader"

M.J. van de Ven
Uitvaart

Bekijk onze video's

luizter bruiloft ceremoniespreker
play
Bruiloft
levensloop uitvaart luizterverhaal
play
Uitvaart
bedrijfsjubileum openingsact
play
Bedrijven
verjaardag jubileum levensverhaal
play
Privefeest
speciale gelegenheden
play
Speciale gelegenheden
origineel cadeau verjaardag bruiloft
play
Origineel cadeau