n

Live muziek bij uitvaart

Live muziek bij een uitvaart is uniek en maakt het persoonlijker. De favoriete muziek kan gespeeld worden op piano, met of zonder zang, bij binnenkomst van de genodigden, tussen de speeches door en tijdens de laatste groet.

persoonlijk afscheid muzikale ode Luizter
Koolen Photography

Live muziek & uitvaartspreker

Veel nabestaanden combineren live uitvaartmuziek bij Luizter met een muzikale levensloop. Alles is mogelijk. Zo kun je ons ook inschakelen als uitvaartspreker. De aanwezigheid van Luizter bij een uitvaart wordt als zeer troostrijk en persoonlijk ervaren en laat een mooie herinnering achter aan de overledenen.

Live muziek uitvaart
play

Meerwaarde van live muziek op een uitvaart

Bij een uitvaart wordt er vrijwel altijd muziek gebruikt. Muziek biedt namelijk troost waar woorden tekortschieten. Dit kan afgespeeld worden via een afspeellijst of cd, maar het is nog unieker en persoonlijker wanneer er live muziek tijdens de begrafenis wordt gespeeld. Live muziek komt nog meer binnen en maakt het afscheid ook persoonlijker. De favoriete muziek kan namelijk tijdens verschillende momenten van de uitvaart gespeeld worden en wij van Luizter kunnen daar perfect op inspelen.

Om het nog unieker en persoonlijker te maken kunnen we live uitvaartmuziek combineren met een muzikale levensloop. Dit noemen we ook wel een Luizterverhaal. Hierbij worden stukjes uit het leven van de overledenen verteld en afgewisseld met korte fragmenten van toepasselijke liedjes. Het is zelfs mogelijk om het op te laten nemen en later door de nabestaanden terug te laten luisteren.

Passende begrafenis muziek live gespeeld

Live begrafenismuziek hoeft niet alleen maar over afscheid of over de dood te gaan. Het kan ook een lied zijn van een artiest waar iemand graag naar luisterde, of waar iemand fijne herinneringen aan heeft. Het kan letterlijk over van alles gaan. Luizter kan alle muziek tijdens de uitvaart op ingetogen wijze live spelen, waardoor elk liedje persoonlijk gemaakt kan worden. Ook is er uitvaartmuziek die juist het afscheid en het gemis benadrukken. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden van live uitvaartmuziek en kunnen dit van tevoren live aan je laten horen.

"De meerwaarde van een Luizterverhaal is dat mijn moeders levensloop met zoveel warmte en liefde overgebracht wordt dat zelfs mijn collega's die mijn moeder nog nooit gezien hadden hierna het gevoel hadden alsof ze haar wel persoonlijk hadden gekend."

Deborah van Loenen
Uitvaart

Laat je inspireren

levensloop uitvaart
play
Luizter op een uitvaart
uitvaart levensloop vader
play
Uitvaart van mijn vader
uitvaart levensverhaal oma
play
Oma's aan de top
levensloop moeder uitvaart crematie
play
Wensen voor mijn afscheid
uitvaart natuur begraafplaats
play
Luizterverhaal Natuurbegraafplaats
levensloop video clip
play
Luizterverhaalclip

Veelgestelde vragen

Op welke momenten van de uitvaart spelen jullie live muziek?
We kunnen live uitvaartmuziek spelen tijdens de uitvaartdienst (ontvangst genodigden), tijdens aansteken van de kaarsen, na een spreker en tijdens de laatste groet. Ook kunnen we live muziek verzorgen tijdens de condoleance.
Kunnen jullie ook live muziek spelen tijdens het vertellen van het levensverhaal?
Ja, dat kan! Dit door ons bedacht concept heet: Luizterverhaal. We voeren dit volledig zelf uit waarbij onze eigen uitvaartspreker spreekt en zingt onder begeleiding van een van onze pianisten.
Wat als de afscheidslocatie geen vleugel of geluidsinstallatie heeft?
Luizter neemt standaard een eigen vleugel en geluidsinstallatie mee. Zo kunnen we bij iedere uitvaart de constante kwaliteit leveren die van ons verwacht wordt.

Agenda

23 Mei
do
Uitvaart
13:00 - 14:00
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
19:00 - 19:30
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
14:00 - 14:45
Zeeland
24 Mei
vr
Bruiloft
16:15 - 17:00
Zeeland