n

Live muziek begrafenis

Luizter is gespecialiseerd in het live uitvoeren van uitvaartmuziek en begrafenis muziek. Dit doen wij op een bijzondere wijze, waardoor u op een mooie, warme en persoonlijke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Uitvaart live muziek Luizter zangeres met pianist
Koolen Photography

Live pianomuziek en zang tijdens de uitvaart

Uitvaartmuziek speelt een belangrijke rol tijdens de uitvaartdienst. Live muziek biedt troost, waar woorden tekort komen. Het helpt nabestaanden bij het verwerken van de emoties die bij een uitvaart, begrafenis of crematie naar boven komen. Muziek geeft namelijk rust en ruimte tijdens het rouwproces. Live muziek versterkt dat effect aanzienlijk. Daarnaast kan het samen uitzoeken van de uitvaartmuziek en het lezen van de teksten veel voldoening en kracht geven aan de familie en andere nabestaanden. De aanwezigheid van live uitvaartmuziek van Luizter wordt als zeer troostrijk en persoonlijk ervaren en geeft structuur aan de uitvaart. Veel nabestaanden combineren live muziek met een Luizterverhaal Muzikale Levensloop.

Meerwaarde van live muziek op een uitvaart

Naast het live ten gehore brengen van geliefde en toepasselijke liedjes kunnen we ook uitvaartmuziek instrumentaal ten gehore brengen. Door middel van onze piano kunnen we de sprekers instrumentaal ondersteunen. Zo kan bijvoorbeeld een stilgevallen speech opgevangen worden.Luizter verzorgt een persoonlijke en muzikale omlijsting op maat. Dit kan door middel van alleen instrumentale uitvaartmuziek of uitvaartmuziek in combinatie met zang. Wij kunnen in samenspraak met u instrumentele uitvaartmuziek spelen bij binnenkomt van de genodigden of tussen de sprekers door. Alles is mogelijk, afhankelijk van uw wensen.

"Het was intens mooi en een prachtig intiem moment voor onze daggasten. Een moment om nooit meer te vergeten"

Dennis en Marjolein
Bruiloft

Passende begrafenismuziek

Begrafenis muziek is een breed begrip. In tegenstelling tot wat velen denken, hoeft het niet alleen maar over afscheid of over de dood te gaan. Het kan ook een lied zijn van een artiest waar iemand graag naar luisterde, of waar iemand fijne herinneringen aan heeft. Begrafenis muziek kan letterlijk over van alles gaan. Luizter kan deze muziek tijdens de uitvaart op ingetogen wijze live spelen, waardoor elk liedje persoonlijk gemaakt kan worden. Ook is er uitvaartmuziek die juist het afscheid en het gemis benadrukken. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden van begrafenis muziek en kunnen dit van tevoren live aan je laten horen.

Laat je inspireren

levensloop uitvaart
play
Luizter op een uitvaart
uitvaart levensloop vader
play
Uitvaart van mijn vader
uitvaart levensverhaal oma
play
Oma's aan de top
levensloop moeder uitvaart crematie
play
Wensen voor mijn afscheid
levensloop zoon uitvaart
play
Het verhaal van Siem
levensloop video clip
play
Luizterverhaalclip