Openingshandeling
Bent u op zoek naar een bijzondere openingshandeling? Verras uw gasten met een Luizterverhaal! Wij vertellen uw verhaal, van idee tot oprichting. Van concept tot opening. In ca 10-15 minuten vertellen en bezingen we de belangrijkste momenten in aanloop naar de opening. Bedank de mensen die hebben meegewerkt aan de bouw van het bedrijf en de opening mede hebben mogelijk gemaakt.

Lees meer over Luizterverhaal

Onderstaande video toont de impact van een Luizterverhaal, waarin Rico Verhoeven zijn team op oprechte wijze bedankte.

Oprecht, waargebeurd, soms aangrijpend en met een vleugje humor

Ieder verhaal is uniek en het waard om verteld te worden.

Een feestelijke opening met live achtergrondmuziek
De opening van een nieuw kantoor, showroom of winkel mag gevierd worden. Het resultaat van maandenlang hard werken. Zakenrelaties, leveranciers, familie en vrienden worden uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en een drankje bewonderen zij het nieuwe kantoor, de nieuwe showroom of winkel. Hierbij is live achtergrondmuziek een stijlvolle en gepaste aanvulling. Niet overheersend en precies voldoende aanwezig om ervan te kunnen genieten. De design geluidsinstallatie (HK Elements) van Luizter is tevens beschikbaar voor een toespraak.

Referenties Opening:
Klein Arsenaal Bergen op Zoom (nieuw bedrijfspand), D3ALZ Electro Outlet Vlissingen (nieuw winkelpand), Deventer Ziekenhuis (nieuwe polikliniek oogheelkunde), Veerman ICT (nieuw bedrijfspand), Nederlandse Oestervereniging (opening oesterseizoen), Rijkswaterstaat (officiële overdracht A4 Steenbergen), GRAZImedia.com (opening theater van de rode schoentjes), Stichting Elisabeth (opening serviceflat), Severijn Hulshof Advocaten, (nieuw kantoor WTC Den Haag), Autobedrijf Bastians Peugeot (nieuwe showroom),Elkor Telecom (BSU) (KPN Multibrand Business Store), S76 Etten-Leur (nieuwe evenementenlocatie).

Live achtergrondmuziek tijdens feestelijke opening: vanaf € 995,-* (2x 45 minuten)
Openingshandeling met Luizterverhaal (inclusief interview, schrijven (ca 4-5 dagen) en live optreden op locatie: vanaf € 2.095,-*
Luizterverhaal & aansluitend live achtergrondmuziek: Informeer naar onze speciale aanbieding

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en inclusief reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Opening Veerman ICT lintje knippen 2 970x640

Referentie Veerman ICT – opening kantoor

“Jorgen en Jolanda, nogmaals bedankt voor jullie muzikale begeleiding tijdens de opening van ons nieuwe kantoorpand op vrijdag 16 oktober 2015! Live muziek maakte de puzzel compleet.

Daniques van Oorschot,
Bedrijf: Veerman ICT

opening kantoor severijn hulshof2 970x640

Referentie – Severijn Hulshof Advocaten
Live achtergrondmuziek tijdens opening kantoor

“ Op 16 januari 2014 vierden wij de opening van onze nieuwe kantoorlocatie met een borrel voor onze klanten. Luizter verzorgde voor ons de live achtergrondmuziek en dat was een schot in de roos. Erg belangrijk vonden wij het volume van de muziek. Gasten moesten elkaar goed kunnen blijven verstaan en niet worden overstemd door de muziek, terwijl de muziek ook verstaanbaar moest zijn. Daarop wordt prima ingespeeld door Luizter. Ook het repertoire vonden wij van belang. Geen oubollige muziek, maar ook geen stuitermuziek. Ook daarover waren wij erg tevreden. Wij raden de live achtergrondmuziek van Luizter dan ook van harte aan.

Joost Haest – Compagnon”
Bedrijf: Severijn Hulshof Advocaten

opening bedrijfspand 970x640

Referentie – Autobedrijf Bastians
(Her)Opening bedrijfspand

Op 21 november 2013 hadden wij de heropening van ons verbouwde bedrijfspand aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom, Dit hebben wij op een feestelijke manier gevierd onder het genot van een hapje en een drankje. Daarbij kan muziek natuurlijk niet ontbreken en al snel kwamen wij bij Luizter terecht. Mede doordat de muziek niet overheerst en de gasten niet overstemd werden was het een ontzettend gezellige avond. En hebben ook veel complimenten gekregen van onze klanten. Wij bevelen Luizter graag aan voor uw achtergrondmuziek.

Marloes Meerman-Bastians
Bedrijf: Autobedrijf Bastians BV

Vraag informatie aanVraag offerte aan


  • Openingshandeling
    Openingshandeling
  • Pianomuziek tijdens ontvangst gasten
    Pianomuziek tijdens ontvangst gasten
  • Openingshandeling
    Openingshandeling