n

Evenement met livemuziek

Jouw bedrijf heeft een jubileum en bestaat 10 jaar, 25 jaar of misschien wel 50 jaar. Dat mag gevierd worden. Collega's, zakenrelaties en leveranciers worden uitgenodigd. Live muziek zorgt voor een warm welkom. Stijlvol op de achtergrond, kunnen gasten die in gesprek zijn elkaar blijven verstaan. 

Spreker congres symposium jubileum event Luizter verhaal
Corné de Weert fotografie

Live muziek

Vaak is er een receptie, diner of feest ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum. Met live achtergrondmuziek is er een sfeervolle ambiance die voldoende ruimte geeft om herinneringen op te halen. Luizter verzorgt naast live achtergrondmuziek, ook versterking van eventuele toespraken en presentaties. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op jouw gasten.

Inspirerende spreker

Wil je je echt onderscheiden? Tijdens het bedrijfsevenement kunnen wij historie van het bedrijf vertellen in de vorm van een Luizterverhaal. Een kort ‘theaterprogramma’ van ca 8-15 minuten waarin we de belangrijkste momenten uit de bedrijfshistorie bespreken & bezingen. Per moment wordt verteld wat er gebeurde en vervolgens een passend bekend couplet of refrein gezongen. De live muziek versterkt de beleving van de momenten. Het Luizterverhaal is een bijzondere manier om medewerkers in het zonnetjes te zetten, zoals in bovenstaande video van Rico Verhoeven. Het Luizterverhaal kan ook worden opgenomen als geschenk voor medewerkers en relaties.


Live muziek
op de achtergrond

Luizter heeft zich gespecialiseerd in live achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Laat je inspireren

luizter luister verhaal van roparun
play
Luizterverhaal Roparun
rico verhoeven team bedanken
play
Rico bedankt zijn trainer
openingsact congres spreker
play
Openingsact benefietdiner
bedrijfsjubileum feest
play
90 jaar Hagemans Vastgoedonderhoud
bedrijfsevenement jubileum
play
Emma kinderziekenhuis
team rico verhoeven
play
Rico bedankt zijn team