Luizter live muziek Luizterverhaal.jpg
 • Achtergrond­volume

 • Oog voor detail

 • Persoonlijke aandacht

Live achtergrondmuziek is een vak apart en gaat verder dan gewoon wat zachter spelen. Mensen die willen praten met elkaar moeten elkaar vooral goed kunnen verstaan. Gasten die niet in gesprek zijn, moeten van de live achtergrondmuziek kunnen genieten. Luizter heeft een repertoire samengesteld dat geschikt is voor allerlei gelegenheden, zoals een bruiloft, receptie, diner, uitvaart en privé feestjes of zakelijke feestjes.

Live muziek tijdens speciale gelegenheden

Onze video's

 • Chasing Cars

  Live achtergrondmuziek diner

 • Viva la Vida

  Live achtergrondmuziek diner

 • Leaving on a jetplane

  Live achtergrondmuziek diner

Nick Franken Fotografie 7715.jpg
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Muziek afgestemd op jouw persoonlijke wensen

 • Sfeervolle muziek op de achtergrond
 • Geschikt voor allerlei gelegenheden
 • Geheel naar eigen wens samen te stellen
 • Mensen die willen praten kunnen elkaar goed verstaan
 • Mensen die die niet in gesprek zijn kunnen genieten van de muziek
Nick Franken Fotografie 7643.jpg
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Ervaring

Met meer dan 500 optredens speelervaring, voelen we feilloos aan hoe we een evenement het best met live achtergrondmuziek kunnen opluisteren. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle muzikale invulling op de achtergrond. Onze compacte en onopvallende geluidsinstallatie is speciaal ingesteld op live achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij een aangenaam achtergrondvolume garanderen. Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een ons live muziek op achtergrondvolume.

Voor de opening van onze nieuwe kantoorlocatie zochten wij een sfeervolle invulling tijdens de borrel. Luizter verzorgde voor ons de live achtergrondmuziek en dat was een schot in de roos. Erg belangrijk vonden wij het volume van de muziek. Gasten moesten elkaar goed kunnen blijven verstaan en niet worden overstemd door de muziek, terwijl de muziek ook verstaanbaar moest zijn. Daarop wordt prima ingespeeld door Luizter. Ook het repertoire vonden wij van belang. Geen oubollige muziek, maar ook geen stuitermuziek. Ook daarover waren wij erg tevreden. Wij raden de live achtergrondmuziek van Luizter dan ook van harte aan.”

Joost Haest – Compagnon Severijn Hulshof Advocaten

Live achtergrondmuziek
van Luizter

Keer op keer mogen we deel uit maken van de mooiste dag van iemands leven. Of het nu een trouwdag is, de opening van een kantoor of de doop van een luxe jacht, het voelt geen moment als werk. Met onze live achtergrondmuziek raken we iedere gast en daarbij krijgen we dan ook bij ieder optreden leuke persoonlijke reacties.

Bij Luizter heeft u verschillende keuzes voor uw live achtergrondmuziek. Zo kunt u kiezen voor een zanger of zangeres die begeleid wordt door een pianist of u kunt kiezen uit een live instrumentaal pianospel. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde. Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen.

Michel & Almira
Stillframe door State of Dreaming Films.00_06_15_03.Still013.jpg

Luizterverhaal

Wanneer je nét iets extra’s wilt dan alleen live achtergrondmuziek dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij van Luizter hebben hiervoor speciaal een Luizterverhaal in het leven geroepen. Een Luizterverhaal is een verhaal waarin memorabele momenten met woorden en live muziek tot een grote hoogte worden getild. Een Luizterverhaal is geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals een trouwceremonie, een communie, een bedrijfsfeest, een muzikale levensloop en meer.

Een Luizterverhaal wordt ook gebruikt als origineel cadeau of origineel bedankje om dierbaren te bedanken. Zo hebben ook Rico Verhoeven en Nieky Holzken hun dierbaren verrast met een Luizterverhaal.
 

Live achtergrondmuziek diner

Chasing Cars

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter, dan kunnen we je vandaag nog de informatie toesturen.

Of neem contact op via: 06 - 53 88 82 42 of 06 - 14 66 21 55