n

Uitvaart muziek oma

Liedjes tijdens de begrafenis van oma: voor een eerbetoon aan een bijzondere vrouw. Muziek speelt een belangrijke rol bij het uiten van emoties en kan helpen troost te bieden tijdens moeilijke tijden. Ontdek op deze pagina liedjes die hierbij passen.

Uitvaartmuziek begrafenis oma
Koolen Photography

Passende liedjes tijdens de begrafenis van oma

Wanneer we afscheid moeten nemen van onze geliefde oma, kan het moeilijk zijn om de juiste manier te vinden om haar te eren en te herinneren. Een oma is vaak een speciale persoon in ons leven. Ze staat bekend om haar liefdevolle aandacht, wijsheid en warmte. Wanneer we afscheid moeten nemen, kan het moeilijk zijn om de juiste manier te vinden om haar te eren en te herinneren. Muziek speelt een belangrijke rol bij het uiten van emoties en kan helpen troost te bieden tijdens moeilijke tijden.

liedjes begrafenis oma uitvaartmuziek
play

Begrafenis nummers voor oma: Het vinden van passende muziek

Bij het kiezen van begrafenis nummers voor je oma is het belangrijk om nummers te selecteren die haar leven en persoonlijkheid weerspiegelen. Denk na over de muziek die ze leuk vond, nummers die een speciale betekenis voor haar hadden, of liedjes die gaan over het afscheid nemen van een dierbare. Hier zijn enkele suggesties voor begrafenisliedjes voor oma: 

  • Oma's aan de top - K3
  • Lieve mama – Edsilia Rombley
  • Mama - Celine Dion
  • We'll meet again- Vera Lynn
  • Que sera, sera - Doris Day
  • Mama – Heintje
  • Altijd zal ik van je houden - Toon Hermans
  • Moeder hoe kan ik je danken – Willeke Alberti
  • Een moeder ben je niet voor even - Frans Bauer
  • Het dorp – Wim Sonneveld

Uitvaartmuziek voor oma: Luizter maakt het persoonlijk

Wij van Luizter spelen ook live muziek tijdens een uitvaart. Dit doen we door middel van live pianospel in combinatie met zang.De aanwezigheid van Luizter wordt vaak ervaren als troostrijk en persoonlijk, en kan een mooie herinnering achterlaten aan de overledene.

Het bijwonen van een uitvaart met live muziek is een ervaring die diep binnenkomt en het afscheid persoonlijker maakt. Het favoriete nummer van je oma kan op verschillende momenten tijdens de uitvaart worden gespeeld, zoals bij binnenkomst, tussen de speeches door en tijdens de laatste groet.

Muziek uitvaart oma crematie
Koolen Photography

Afscheid van oma: Een emotioneel moment voor kleinkinderen

Het afscheid nemen van een oma is een emotioneel moment, vooral voor kleinkinderen die vaak een bijzondere band met haar hadden. Het kan een uitdaging zijn om de juiste woorden te vinden om je gevoelens uit te drukken. Muziek kan een krachtig hulpmiddel zijn om emoties te uiten en herinneringen op te roepen. Wellicht wil je jouw band met je oma beschrijven tijdens de uitvaart, maar vind je het moeilijk om te spreken. Je kunt dan ook door Luizter jouw verhaal laten vertellen in combinatie met passende muziek. Ook zijn wij in te huren als uitvaartsprekerom de gehele dienst te verzorgen.

Een unieke en persoonlijke benadering: Het Luizterverhaal

Om de uitvaart nog unieker en persoonlijker te maken, biedt Luizter ook de mogelijkheid om live uitvaartmuziek te combineren met een muzikale levensloop. Dit wordt ook wel een Luizterverhaal genoemd. Tijdens het Luizterverhaal worden stukjes uit het leven van de overledene verteld en afgewisseld met korte fragmenten van toepasselijke liedjes. Dit zorgt voor een ontroerende en gedenkwaardige ervaring. Ook kun je samen met ons jouw speech omvormen tot een Luizterverhaal. 

Het Luizterverhaal kan zelfs worden opgenomen, zodat de nabestaanden het later kunnen terugluisteren en opnieuw kunnen ervaren. Op deze manier wordt het mogelijk om de herinneringen aan je oma levend te houden en te koesteren.

"Luizter heeft op indrukwekkende wijze de complete afscheidsceremonie begeleid van mijn vader"

M.J. van de Ven
Uitvaart

Luizter: Voor een unieke en betekenisvolle bijdrage aan het afscheid van je oma

Het kiezen van de juiste muziek voor de uitvaart van je oma is een belangrijk onderdeel van het creëren van een persoonlijk en gedenkwaardig afscheid. Als je op zoek bent naar een bijzondere manier om afscheid te nemen van je oma en haar leven te vieren, overweeg dan de toevoeging van live muziek tijdens de uitvaart of kies voor een muzikale levensloop. Luizter staat klaar om je te helpen bij het creëren van een uniek en betekenisvol afscheid, waarbij de muziek een blijvende herinnering zal zijn aan de liefde en het leven van je oma. and fijne herinneringen aan heeft. Het kan letterlijk over van alles gaan. Luizter kan alle muziek tijdens de uitvaart op ingetogen wijze live spelen, waardoor elk liedje persoonlijk gemaakt kan worden.

Laat je inspireren

levensloop uitvaart
play
Luizter op een uitvaart
uitvaart levensloop vader
play
Uitvaart van mijn vader
uitvaart levensverhaal oma
play
Oma's aan de top
levensloop moeder uitvaart crematie
play
Wensen voor mijn afscheid
uitvaart natuur begraafplaats
play
Luizterverhaal Natuurbegraafplaats
levensloop video clip
play
Luizterverhaalclip

Agenda

27 Jul
za
Bruiloft
16:00 - 17:00
Noord-Brabant
4 Aug
zo
Bruiloft
15:00 - 16:00
Gelderland
5 Aug
ma
Bruiloft
14:00 - 15:00
Utrecht
22 Aug
do
Afscheid medewerker
20:00 - 20:10
Noord-Brabant