n

Instrumentale muziek uitvaart

Instrumantele muziek tijdens een uitvaart is een van de krachtige en ontroerende manieren om emoties te uiten zonder woorden en om een sfeer van reflectie en troost te creëren. 

pianomuziek begrafenis crematie
play
Uitvaart muziek instrumentaal zonder zang
Captured Life Fotografie

De kracht van instrumentale uitvaartmuziek

Instrumentale uitvaartmuziek heeft altijd een speciale plaats gehad tijdens uitvaartplechtigheden. Het ontbreken van tekst in deze nummers laat ruimte voor persoonlijke interpretatie en emoties. De klanken en melodieën kunnen rechtstreeks het hart van de luisteraars raken en een gevoel van saamhorigheid en begrip teweegbrengen. Of het nu gaat om een serene pianomelodie, een ontroerende vioolcompositie of een rustgevende gitaarstuk, instrumentale muziek heeft het vermogen om een diepgaande verbinding te creëren tussen de levenden en degenen die zijn heengegaan.

De top 10 aan instrumentale uitvaartmuziek 

Tijdens een uitvaart is het kiezen van de juiste muziek een manier om de herinneringen aan de overledene te eren en te vieren. De nummers die worden gekozen, kunnen een speciale betekenis hebben voor de persoon die we verloren hebben, of ze kunnen een reflectie zijn van de reis die ze hebben afgelegd in hun leven. Hieronder vind je enkele suggesties voor instrumentale uitvaartmuziek die een troostrijke en harmonieuze sfeer kunnen creëren:

  • Everglow - Coldplay
  • River flows in you – Yiruma
  • I Giorni - Ludovico Einaudi
  • Memories - Maroon 5
  • Time to say goodbye - Andrea Bocelli
  • Canon in D – Johann Pachelbel
  • Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij
  • Because you loved me – Celine Dion
  • I'll Never Love Again - Lady Gaga
  • Het dorp – Wim Sonneveld

Instrumentale begrafenis muziek live gespeeld

Bij Luizter begrijpen we dat muziek de kracht heeft om herinneringen te koesteren en troost te bieden tijdens moeilijke tijden. Onze professionele muzikanten hebben zich gespecialiseerd in het creëren van een gedenkwaardige en persoonlijke uitvaart ervaring door middel van live muziek bij een uitvaart.

Wanneer u ervoor kiest om Luizter bij de uitvaart of begrafenis van uw dierbare te betrekken, bieden wij niet alleen een selectie van prachtige nummers, maar ook een zorgvuldig samengesteld optreden dat de essentie van de persoon weerspiegelt. Het live spelen van deze nummers voegt een extra dimensie van emotie toe, waardoor de ervaring nog diepgaander wordt.

"Luizter heeft op indrukwekkende wijze de complete afscheidsceremonie begeleid van mijn vader"

M.J. van de Ven
Uitvaart
Instrumentale muziek begrafenis piano
Captured Life Fotografie

Een uniek en persoonlijk afscheid met een muzikale levensloop

Naast live uitvaartmuziek bieden we ook de mogelijkheid van een muzikale levensloop, wat we een "Luizterverhaal" noemen. Dit is een unieke manier om het leven van de overledene te herdenken. Tijdens het Luizterverhaal combineren we korte fragmenten van betekenisvolle nummers met verhalen en anekdotes uit het leven van de persoon. Deze combinatie van muziek en herinneringen zorgt voor een diepgaande en gedenkwaardige ervaring voor alle aanwezigen.

En voor degenen die deze waardevolle momenten willen bewaren, bieden we de mogelijkheid om het Luizterverhaal op te nemen. Dit betekent dat de nabestaanden op elk moment kunnen terugkeren naar deze intieme en emotioneel geladen momenten, waardoor de herinnering aan hun dierbare levend blijft.

Instrumentale uitvaartmuziek voor een harmonieuze laatste groet

In tijden van verlies hebben we vaak moeite om de juiste woorden te vinden om onze gevoelens uit te drukken. Instrumentale uitvaartmuziek heeft de unieke kracht om deze leegte op te vullen, om troost te bieden aan de rouwenden en om de herinnering aan de overledene te eren. Bij Luizter streven we ernaar om deze emoties te omarmen en te vertalen naar muziek die het hart raakt.

Of het nu gaat om de kalmerende klanken van een piano met of zonder live zang, instrumentale uitvaartmuziek heeft de kracht om een harmonieuze afscheidsgroet te creëren. Luizter is er om deze muzikale reis te begeleiden, om herinneringen te eren en troost te bieden tijdens een tijd van afscheid nemen. We zijn daarnaast ook als uitvaartspreker in te schakelen.

Laat je inspireren

levensloop uitvaart
play
Luizter op een uitvaart
uitvaart levensloop vader
play
Uitvaart van mijn vader
uitvaart levensverhaal oma
play
Oma's aan de top
levensloop moeder uitvaart crematie
play
Wensen voor mijn afscheid
uitvaart natuur begraafplaats
play
Luizterverhaal Natuurbegraafplaats
levensloop video clip
play
Luizterverhaalclip

Agenda

15 Jun
za
Bruiloft
15:00 - 16:00
Zeeland
15 Jun
za
Bruiloft
13:00 - 14:00
Limburg
22 Jun
za
Bruiloft
14:00 - 15:00
Noord-Brabant
22 Jun
za
Bruiloft
17:30 - 18:15
Noord-Brabant