Trouwreceptie met live muziek

Tijdens een trouwreceptie of trouwdiner is live muziek een bijzondere aanvulling. Denk aan een speciaal nummer tijdens het toastmoment of tijdens het aansnijden van de taart. Muziek geeft het juiste accent. Gedurende de receptie zelf, zijn gasten veelal met elkaar in gesprek. Belangrijk is dat muziek op de achtergrond blijft. Hierdoor kunnen gasten die in gesprek zijn elkaar goed verstaan. Gasten die willen luisteren kunnen de muziek prima horen

Verras je gasten met jullie Luizterverhaal

Luizter vertelt jullie eigen liefdesverhaal op muziek en is daarmee de eerste en enige in Nederland. Vooral tijdens de trouwreceptie of het diner is dit een bijzondere aanvulling op live achtergrondmuziek. Het geeft een extra accent. De bijzondere herinneringen die in het liefdesverhaal worden opgehaald zijn voor veel van de gasten een mooie ‘trip to memorylane’.

Lees meer over Luizterverhaal      Stel uw vraag

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire van John Legend tot The Beatles en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. Hieronder vinden jullie diverse video’s van een live optreden en een greep uit ons repertoire. We hebben nog meer repertoirelijsten samengesteld, die vind je hier.

Kinderen op de trouwreceptie?
We hebben diverse kinderliedjes in ons repertoire zodat ook kinderen herkenbare muziek horen. Indien gewenst, mogen kinderen een liedje meezingen. Bijvoorbeeld: ‘Laat het los’ (Frozen), Hupsakee! of Feest! (Kinderen voor kinderen).

Trouwreceptie kinderliedjes 970x640
foto door Photos4ever

Live muziek tijdens trouwreceptie: vanaf € 995,-* (2x 45 minuten)
Luizterverhaal (interview, schrijven (ca 3 dagen) & live uitvoeren op locatie): vanaf € 1.695,-*
Luizterverhaal & aansluitend live achtergrondmuziek: Informeer naar onze speciale aanbieding!

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Vraag een offerte aan

De bruiloftervaring van Stefan & Nicole – 7 oktober 2017

“Het was dan ook echt prachtig! Menigeen moest een traantje wegpinken doordat ze geraakt werden door de mooie stem van Jolanda. Voordat het avondfeest begon heeft Luizter een prachtig Luizterverhaal verteld met mooie anekdotes uit onze jeugd tot aan het moment van trouwen. Hierbij hebben zij ook weer echt toepasselijke nummers gezongen. Al met al een echte aanrader om Luizter onderdeel te laten zijn van de bruiloft! Wij hebben genoten!

Liefs Stefan en Nicole”
Trouwlocatie: De Viersprong (’s Gravenzande)

De bruiloftervaring van Rob & Priscilla – 6 oktober 2017

“Wat was onze trouwceremonie afgelopen vrijdagprachtig dankzij jullie muzikale begeleiding. Al onze gasten spraken er de rest van de dag vol lof over…
Jörgen en Jolanda heel erg bedankt dat jullie deze ceremonie voor ons onvergetelijk hebben gemaakt!!

Rob & Priscilla”
Trouwlocatie: Het Markiezenhof

bruiloftervaring Johan & Sabrina Luizter

De bruiloftervaring van Johan & Sabrina – 7 juli 2017

“We hebben alleen maar complimenten gekregen. Onze gasten waren vol lof en hebben net als wij ontzettend genoten! Bedankt en ik hoop dat jullie bij nog vele hun dag net zo mooi mogen maken als bij ons!

Johan & Sabrina”
Trouwlocatie: Bellevue Groothoofd
Trouwfotograaf: Vincent Bierens Photography

De bruiloftervaring van Edwin & Rhelia – 24 juni 2017

“Als kers op de taart hebben ze ons levensverhaal verteld bij het diner. Iedereen was onder de indruk want ze vertelden hoe onze jeugd was, hoe we elkaar hebben leren kennen en ga zo maar door…Ook hebben ze namens ons mensen bedankt die veel voor ons betekenen. Het allermooiste was dat ze het verhaal verteld met allemaal nummers vervlochten, wat op ons leven slaat. Roosje en Dennis hebben onze dag compleet gemaakt. We hebben gelachen, gehuild en veel liefde en warmte mogen voelen. Zonder Luizter was onze trouwdag heel anders verlopen en we zijn ze hier heel dankbaar voor! Ik raad het iedereen aan! Ze waren een hit en een verademing op onze mooiste dag!

Groetjes van Edwin en Rhelia”
Trouwlocatie: Lommerrijk

Vraag offerte aanMaak een afspraak


Luizter - Liefdesverhaal 9.9 uit 29 ervaringen