Een unieke en onvergetelijke bruiloft

Wij maken sprookjesceremonies. Jullie favoriete liedjes worden vertaald naar een intieme versie. Onze live muziek geeft een trouwceremonie de magie en de emotie die het verdient. Tijdens trouwreceptie & trouwdiner ligt onze live achtergrondmuziek met mooie liefdevolle liedjes, als een warme deken over de gasten heen. Wij bestaan uit vier vaste muzikanten die onderling als duo optreden. Luizter draagt het Keurmerk Trouwen en ontving tijdens de landelijke Dutch Wedding Awards 2015 een eervolle vermelding. Luizter is aangesloten bij de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO).

Verras jullie gasten op een originele manier

Jullie eigen sprookje vertellen we in ca 10 minuten afgewisseld met live muziekfragmenten. Denk aan jullie meest bijzondere momenten, vanaf de eerste vlinders tot aan het jawoord. Reis mee in een achtbaan van emoties en herinneringen. Verras jullie gasten met jullie eigen ‘liefdesverhaal op muziek’ tijdens de trouwceremonie, het diner of het feest! Ook een mooie manier om mensen te bedanken.

Een mooi voorbeeld daarvan zie je in onderstaande video waarin Monique haar moeder bedankt:

Meer video’s van liefdesverhalen

Trouwtip:
Wij kunnen jullie trouwceremonie live opnemen (audio). We mixen dan achteraf de audiosporen van de trouwambtenaar, zang en piano in de juiste balans tot een professionele opname. Zo hebben jullie een bijzondere herinnering aan jullie trouwdag!

Trouwen bruiloft live muziek trouwceremonie

foto door Dick van der Veer fotografie

De bruiloftervaring van Karin & Tim – 16 september 2016

Trouwceremonie & diner

“In 1 woord omschreven geweldig!!!
De ceremonie werd een stuk persoonlijker doordat er liedjes werden gespeeld die echt bij ons passen.

Wij hebben ook gekozen om de audio opname van de ceremonie erbij te nemen, dit is echt een meerwaarde. Bij het beluisteren ervan merk je dat door alle emotie niet alles hebt meegekregen en je de kans krijgt om het moment nogmaals te beleven.

Karin & Tim”
Trouwlocatie: oude Stadhuis Vlaardingen
Bron: ThePerfectWedding.nl

Trouwceremonie Slot Moermond
Het liefdesverhaal op muziek van Rick & Judith – 10 September 2016

“Bedankt voor de fantastische ceremonie en mooie achtergrondmuziek tijdens de receptie. We zijn op 10 september 2016 getrouwd in Renesse. Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. Het was een emotionele en intieme ceremonie. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en we hadden volledig vertrouwen dat het goed zou komen, en dat is ook gebeurd. De samenwerking verliep plezierig, ze lieten ruimte voor onze input en gebruikten hun ervaring en muziekkennis om het perfect te maken. Wil je een persoonlijke en unieke ceremonie: Bel Luizter!!! Jolanda en Jörgen nogmaals bedankt voor de fantastische ceremonie en gemoedelijke muzikale ondersteuning bij de receptie. Tip! Vraag naar de mogelijkheid voor een geluidsopname van je ceremonie!

Liefs Judith en Rick”
Trouwlocatie: Slot Moermond Renesse
Trouwfotograaf: Cathy fotografie

Bron: Google recensie

De bruiloftervaring van Bram & Jaimy – 8 september 2016

“Op de trouwbeurs in het Deltahotel in Vlaardingen voor het eerst kennis gemaakt met Luizter, er werd een trouw ceremonie na gespeeld en Jolanda en Jörgen speelde daar als muziekale begeleiding. Dit heeft op ons zo’n mooie indruk gemaakt, hierop een vrijblijvende afspraak gemaakt.Bij hun thuis in de woonkamer onze voorkeuren besproken en gehoord en ook hun muziekale adviezen. Wat een prachtig mooie muziek in deze kleine setting. We hebben alles vast kunnen leggen in een duidelijke offerte. Onderweg naar huis hebben we eigenlijk al besloten om Luizter bij onze trouwceremonie te boeken. We hebben er geen seconde spijt van gehad.

Het is een bijzonder mooie ceremonie geworden, met de perfecte muziek, soms wat langer gespeeld omdat dat beter uitkwam, (de kids hadden wat langer nodig 🙂 ) hierdoor geen gerommel met cd’tjes die opnieuw gestart moeten worden of zo. Maar gewoon Jörgen die de muziek mooi langer speelde. Echt een aanrader voor iedereen die iets speciaals wil !!

Nogmaals bedankt voor onze fantastische dag.

Groetjes Bram, Jaimy, Lindey en Kaylen”
Trouwlocatie: oude Stadhuis Vlaardingen
Bron: Bruiloftervaring.nl

Trouwceremonie Kasteel Henkenshage

De bruiloftervaring van Hans & Britta – 16 juli 2016

“Het was een GEWELDIGE presentatie en het juiste element om de atmosfeer perfect te maken voor onze grote dag! Het gevoel wat Luizter overbrengt door hun muziek laat iedereen met kippenvel achter. De persoonlijke wensen worden 100% omgezet en de communicatie is top, om alles naar wens te plannen. Onze bruiloft was onze droom dag en Luizter heeft perfect erin gepast en duidelijk bijgedragen om het helemaal fantastisch te maken. Kortom – helemaal AWESOME!!!

Hans & Britta”
Trouwlocatie: Kasteel Henkenshage
Trouwfotograaf: Marlies Dekker Fotografie

Bron: ThePerfectWedding.nl

Het liefdesverhaal op muziek van Ron & Petra – 2 september 2016

“Een absolute aanrader! Jolanda en Jörgen denken vanaf het begin af aan met je mee en hebben zo veel ervaring dat ze je ook op andere gebieden dan de muziek graag van advies voorzien. Zij hebben met hun muziek ons droomplaatje echt afgemaakt en precies voor die intieme sfeer weten te zorgen die wij zochten met als kers op de taart ons liefdesverhaal prachtig verteld met muziek!! Niet twijfelen, gewoon doen! Is het geld meer dan waard!

Ron & Petra – 2 september 2016″
Trouwlocatie: Privétuin in Strijen
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Kim & Monique – 2 september 2016

“Wij zijn op vrijdag 2 september 2016 getrouwd en hielden hielden onze ceremonie op het strand. Tijdens onze ceremonie zongen zij diverse nummers die we gezamenlijk hadden uitgezocht. Er stond tijdens de ceremonie een redelijke wind maar daar kon je aan de kwaliteit van het geluid niks van merken. Dat was echt perfect, tevens de muziek ook. Het totaalplaatje van de ceremonie klopte gewoon helemaal, mede dankzij hun inzet en hun kwaliteiten. Niet alleen wij maar al onze gasten hebben genoten van hun optreden. Na de ceremonie zongen ze nog een uur op de strandtent. Dat was ook geweldig en snel geregeld na de ceremonie. Dit hebben we zo kunnen doen dat de gasten daar niks van gemerkt hebben. Het was een absolute toevoeging op onze bruiloft! Als we ooit weer een feest zouden geven en we willen live muziek dan zullen we ze absoluut weer boeken. Nogmaals dank voor alles!

Kim & Monique”
Trouwlocatie: Haven van Renesse
Bron: Bruiloftervaring.nl

liefdesverhaal op muziek cindy&kenneth
Het liefdesverhaal op muziek van Kenneth & Cindy – 20 augustus 2016

“Op 14 juni zijn wij officieel getrouwd met een klein groepje mensen om ons heen. Verder wist niemand dat wij gingen trouwen en iedereen kreeg dan ook pas op 14 juni de uitnodiging om met ons te feesten op 20 augustus. Waarom? Gewoon omdat wij altijd alles een beetje anders doen dan andere…. op een trouwbeurs kwamen wij Luizter tegen. Prachtige piano muziek en een prachtige stem! We kwamen aan de praat en vertelde hoe wij gingen trouwen, hun idee om ons liefdes verhaal zo te vertellen vonden wij geweldig! Op 20 augustus waren zij dan ook onze ” verrassing”. Eerlijk is eerlijk wij hadden een beetje onze twijfels of dit eigelijk wel iets voor ons was? Nou en of dit iets was! Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Iedereen was doodstil en ons verhaal werd prachtig verteld met veel emoties en ook humor en met prachtige nummers. Zelfs “ons” liedje wat erg onbekend is zong Jolanda prachtig, waardoor er in de zaal zelfs wat traantjes werden weg gepikt. We hebben echt ontzettend genoten! We kregen ook alleen maar leuke en positieve reacties. Echt een aanrader als je wat unieks wilt doen op je bruiloft!

Kenneth & Cindy”
Trouwlocatie: Brasserie De Berk
Bron: Bruiloftervaring.nl

bruiloftervaring Ludo & Nadia
De bruiloftervaring van Ludo & Nadia – 2 juli 2016

“2 juli 2016 was onze bruiloft. We wilden geen standaard huwelijksdag maar een ceremonie en feest overdag waar al onze vrienden en familie bij aanwezig konden zijn. En als het even kon, ook nog buiten! We hadden al een mooie locatie in landgoed Mattemburgh te Hoogerheide en een romantische witte koets voor de aankomst en trouwfoto’s. Maar er ontbrak nog iets. Muziek! En dan het liefst ook niet standaard maar iets bijzonders wat perfect bij ons en onze bruiloft zou passen…
En dat hebben wij gevonden in Luizter! Van het moment dat ze ons bij hun thuis hadden uitgenodigd om de muziek voor de ceremonie te bespreken waren we er van overtuigt dat het een succes zou worden. En dat werd het! Mede dankzij de muzikale omlijsting van Jolanda en Jorgen werd onze bruiloft een sprookje. De aankomst en ceremonie werden veel persoonlijker door de zang van Jolanda en de begeleiding op piano door Jorgen. En de receptie daarna was vrolijk en stijlvol, dankzij hun. Nog steeds krijgen we er veel leuke reacties op.

Nogmaals heel erg bedankt!

Ludo, Nadia en kleine Luna – 2 juli 2016″
Trouwlocatie: Orangerie Mattemburgh
Trouwfotograaf: Gijs Proost Fotografie
Bron:ThePerfectWedding.nl

trouwceremonie live muziek luizter
De bruiloftervaring van Rick & Lisanne – 1 juli 2016

“Lieve Jorgen & Jolanda,

Wat kijken wij terug op een geweldige dag! 
Niks was voor jullie teveel en zowel wij als onze gasten hebben geweldig genoten.
We hebben na die tijd niets dan lof over jullie gehoord van iedereen en zelfs mensen die jullie al op hun eigen lijstje voor hun bruiloft hebben gezet.

Bedankt voor jullie toevoeging aan onze dag! En wie weet tot snel!

Rick & Lisanne – 1 juli 2016″
Trouwceremonie & diner in privétuin
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Irma & Jan Pieter – 16 juni 2016

“Onvergetelijke huwelijksdag gehad mede dankzij Luizter. Prachtige, sfeervolle muziek tijdens de ceremonie, receptie en avondvullend diner maakte onze dag compleet!

Irma & Jan Pieter – 16 juni 2016″
Trouwlocatie: Grandcafé Abel
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Leon & Marielle – 20 mei 2016

“Op de love en marriage beurs in de Ahoy kwamen we Luizter tegen. Vrijblijvend lieten we onze gegevens achter. Na telefonisch contact, waarbij er absoluut niet opdringerig werd gedaan, zijn we bij hen thuis langsgeweest om nader kennis te maken. Het voelde alsof we Jolanda en Jörgen al jaren konden. Wat een warme personen en het was die avond al bijzonder als 2 mensen voor jou muziek maken.
Luizter was precies wat we zochten, achtergrondmuziek maar wel live! Wij hadden hen voor de avond uitgenodigd. Als ze op het tijdstip van de ceremonie nog beschikbaar waren, dan hadden we dat ook zeker gedaan. Onze gasten waren ook erg enthousiast over Luizter.

Jolanda en Jörgen, nogmaals onze dank!!

Leon & Marielle – 20 mei 2016″
Trouwlocatie: Werelds aan het strand – Ouddorp
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Ron & Miranda @HotelTheDylan 1

De bruiloftervaring van Ron & Miranda – 27 mei 2016

“Op 27 mei 2016 zijn wij getrouwd in The Grand, daarna met de rondvaartboot naar The Dylan. In The Dylan hadden wij een fantastisch diner. Tijdens dit diner was er muziek en achtergrondmuziek van Luizter. Het was werkelijk een top avond. En dat komt ook zeker door de muziek. Jolanda en Jörgen weten uitermate goed het publiek aan te voelen en spelen daar prima op in. Met heel veel gevoel en met mooie nummers hebben wij een topavond gehad. Het was niet de bedoeling, maar we konden niet voorkomen dat onze gasten af en toe gewoon gingen meezingen …

Dankjewel Luizter voor deze top avond!

Miranda en Ron – 27 mei 2016”
Trouwlocatie: Hotel The Dylan – Amsterdam
Bron: 
Bruiloftervaring.nl

bruiloftervaring trouwceremonie muziek

De bruiloftervaring van Susan & Max – 11 juni 2016
“Op zaterdag 11 juni heeft Luizter onze trouwdag (ceremonie/borrel/diner) muzikaal begeleid. En wat was het fantastisch! In de voorbereidingen luisterden ze zeer goed naar onze wensen en dachten fijn met ons mee. Wij voelden ons direct op ons gemak en wisten dat dit helemaal goed zou komen op onze dag. In verband met een dubbele bruiloft op deze dag, heeft zangeres Roosje de zang gedaan tijdens de ceremonie. Dit alles is tot in de puntjes van tevoren geregeld en op onze dag hebben wij hier totaal geen hinder van ondervonden. Na de ceremonie nam Jolanda het weer van Roosje over. Wij hadden Luizter voor geen goud willen missen en mede dankzij hen was het een dag om nooit meer te vergeten.

Susan & Max – 11 juni 2016″
Trouwlocatie: Landgoed Ulvenhart
Trouwfotograaf: Moniek van Gils
Bron: ThePerfectWedding.nl

trouwceremonie salsa beachclub1

De bruiloftervaring van Tim & Francisca – 1 april 2016

“Voor mijn bruiloft had ik een speciale wens, omdat 1 van de meest belangrijke personen in mijn leven er niet bij kon zijn. Mijn vader….die is overleden toen ik 12 was. Omdat mijn vader mij niet weg kon geven had ik een speciale wens, het nummer van Andre Hazes – Wees zuinig op mijn meissie, gedeeltelijk aanpassen zodat het meer zou passen bij een overleden vader, en dat nummer dan afspelen wanneer ik op kom met mijn moeder als mijn moeder me weg geeft.

Op de bruidsbeurs kwamen wij Luizter tegen en legde mijn wens voor. Direct speelde ze een stukje van het nummer en waren meteen verkocht. Zij hebben het nummer aangepast en het eindresultaat wat enorm mooi! Nog mooier als ik het in gedachte had. Kippenvel en tranen over ons wangen toen we het nummer voor het eerst hoorden.

Ook tijdens het jawoord, het tekenen en felicitatiemoment speelde Luizter onze favorieten nummers. Zelfs tijdens onze trouwgeloftes heb ik een dag van te voren nog contact gehad, om mijn wensen door te spreken die zij uitgevoerd hebben op het laatste moment. Het was werkelijk waar TOP! Niet alleen wij, maar ook al onze gasten, waren erg enthousiast over Luizter.

Na afloop kregen we het nummer toegestuurd op mp3 van Wees zuinig op mijn meissie, zodat we er nog lang plezier aan beleven. Ook de ceremonie en toespraken van ons en onze moeders hadden ze opgenomen, die we direct met veel emotie hebben terug geluisterd.
We vinden het een eer dat Jolanda en Jorgen van onze bruiloft een heel mooie en emotionele dag hebben gemaakt, en doordat zij er waren is het een nog specialere dag geworden dan hij al was!

Francis & Tim – 1 april 2016″
Trouwlocatie: Salsa Beachclub Rockanje
Bron: 
Bruiloftervaring.nl

Vraag informatie aanVraag offerte aan


 • Trouwceremonie met live muziek geeft meer emotie
  Trouwceremonie met live muziek geeft meer emotie
 • Kerkelijke inzegening - Sint Petruskerk
  Kerkelijke inzegening - Sint Petruskerk
 • Trouwceremonie binnenkomst bruid
  Trouwceremonie binnenkomst bruid
 • Kinderen zingen mee met 'Frozen'
  Kinderen zingen mee met 'Frozen'
 • Trouwceremonie: Live muziek na het jawoord
  Trouwceremonie: Live muziek na het jawoord

Luizter - Liefdesverhaal 9.9 uit 29 ervaringen