Trouwdiner met live achtergrondmuziek

Een trouwdiner of trouwreceptie kan stijlvol aangekleed worden met live achtergrondmuziek. Terwijl de gasten op het voorgerecht wachten, klinkt subtiele muziek, piano met zang. Momenten tussen de gangen door en het inzetten/uithalen van de borden zijn vaak erg rumoerig. Met live achtergrondmuziek, ligt hier geen accent op. Gasten worden getrakteerd op live muziek op achtergrondvolume. Met onze speciale design geluidsinstallatie (smalle zuiltjes) kunnen wij achtergrondvolume garanderen. Wie in gesprek is heeft er geen last van. Wie naar de muziek luistert, kan er van genieten. Met ruim 500 optredens aan speelervaring als live achtergrondmuziek weten we hoe we een trouwdiner het beste kunnen opluisteren.  Onze geluidsinstallatie is ook beschikbaar voor pauzemuziek en eventuele toespraken. van bijvoorbeeld de ouders of getuigen.

Stel uw vraag   Check the date

Verras jullie gasten op een originele manier

Optioneel kunnen wij jullie liefdesverhaal op muziek schrijven en uitvoeren. De meeste gasten hebben wel een of meerdere hoofdstukken uit jullie lovestory meegemaakt. Wij vertellen jullie verhaal op bijzondere wijze afgewisseld met speciaal geselecteerde muziekfragmenten uit bekende liedjes. Een uniek kado voor zowel de gasten als het bruidspaar.

Het Luizterverhaal is ook een mooie manier om jullie ouders of beste vrienden te bedanken!

Een Luizterverhaal past perfect tijdens trouwdiner, trouwceremonie (Luizterceremonie) en als originele openingsact van het trouwfeest.

Repertoire
Tijdens een trouwdiner spelen we voornamelijk ballads. Is de originele versie van een lied geen ballad, dan maken we er een ballad van. Zo blijft het perfect op de achtergrond. Artiesten die regelmatig op onze setlijst voorbij komen zijn o.a.: Marco Borsato, Coldplay, Racoon, Ed Sheehan, The Beatles en John Legend. We bereiken hiermee een breed publiek. Hieronder vind je een video van een live optreden en een greep uit ons repertoire. We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vind je hier.

Live muziek tijdens trouwdiner: vanaf € 1095,-* (2x 45 minuten)
Luizterverhaal (interview, schrijven (ca 3 dagen) & live uitvoeren op locatie): offerte aanvragen
Luizterverhaal & aansluitend live achtergrondmuziek: offerte aanvragen

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

De bruiloftervaring van Sandra & Rob – 17 augustus 2018

“Wat hebben jullie onze verwachtingen overtroffen! Een prachtig Luizterverhaal met een lach en een traan, persoonlijk en liefdevol! Vele complimenten ontvangen van onze gasten. Prachtige stem van Jolanda en de mooie muzikale uitvoering van Jörgen. Een echte aanrader!

Sandra & Rob”
Trouwlocatie: Kasteel Bloemendal
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Noortje & Joost – 14 juli 2018

“Luizter heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft extra emotionele waarde door hun toevoeging tijdens de ceremonie, receptie en het diner met een prachtig Luizterverhaal. Al onze gasten en uiteraard wij zelf zijn super trots dat Luizter op onze bruiloft was.

Noortje & Joost”
Trouwlocatie: Slot Moermond
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Erik & Gohar – 6 juli 2018

“Lieve Jürgen en Jolanda, bedankt… bedankt voor jullie tijd, jullie medewerking, jullie samenwerking, jullie creativiteit, geduld en gastvrijheid. Jullie hebben onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Zoals jullie ons Luizterverhaal hebben verteld tijdens het trouwfeest was adembenemend goed ( onbetaalbaar gewoon). Wij zijn zo blij dat jullie blijven groeien. Wij gunnen iedereen de mogelijkheid om sowieso 1x in hun leven met jullie samen te mogen werken en jullie te mogen leren kennen als personen!!! De manier waarop jullie werken en het werk wat jullie uiteindelijk leveren is net zo mooi en bijzonder zoals jullie als koppel! 

Liefs Erik en Gohar”
Trouwlocatie: Beachclub Puur – Drimmelen
Bron: Facebook recensie

De bruiloftervaring van Jeroen & Colinda – 11 mei 2018

“Het team van Luizter is helemaal top! Colinda en ik hebben lang nagedacht wat we wilden en bij toeval kwamen we bij Luizter terecht. Nadat ze tijdens een open trouwlocatie dag aanwezig waren hebben we al snel een afspraak gepland. Op een later tijdstip hebben we thuis op de bank bij Jorgen en Jolanda een gesprek gehad over wat we wilden. Hier wist Jolanda ons voor het eerst te ontroeren met haar geweldige stem. Al snel waren we er helemaal uit! Ondanks dat we daarna nog 633 keer van plan zijn gewijzigd bleef het voor Luizter geen enkel probleem om zich naar onze wensen aan te passen. Ik kan niet anders dan Luizter aanraden

Jeroen & Colinda”
Trouwlocatie: De Arendshoeve – Bergambacht
Trouwfotograaf: Merel Shoot iT!
Bron: Perfectwedding.nl

bruiloftervaring luizter

De bruiloftervaring van Maarten & Leonie – 13 april 2018

“Wát een geweldige, persoonlijke Luizterceremonie hebben wij gehad dankzij Jörgen en Jolanda en hun (ons :)) Luizterverhaal. Niets dan complimenten gehad van alle aanwezigen. Commentaren van prachtig, gevoelig tot aan de meest emotionele en persoonlijke ceremonie die men meegemaakt heeft! Voor ons een absoluut hoogtepunt op onze prachtige dag en we kunnen het iedereen vanuit de grond van ons hart aanbevelen. Van voorbereiding tot uitvoering en achteraf…. hélemaal af!
Ook de muziek tijdens de borrel was geweldig. Sfeervol, aanwezig zonder te aanwezig te zijn… genieten!
Twijfel je nog? Niet doen… Luizter maakt je trouwdag echt af.

Maarten en Leonie”
Trouwlocatie: Kasteel van Rhoon
Bron: Bruiloftervaring.nl

Vraag offerte aanMaak een afspraak


Luizter - Liefdesverhaal 9.9 uit 40 ervaringen