Trouwdiner met live achtergrondmuziek

Een trouwdiner of trouwreceptie kan stijlvol aangekleed worden met live achtergrondmuziek. Terwijl de gasten op het voorgerecht wachten, klinkt subtiele muziek, piano met zang. Momenten tussen de gangen door en het inzetten/uithalen van de borden zijn vaak erg rumoerig. Met live achtergrondmuziek, ligt hier geen accent op. Gasten worden getrakteerd op live muziek op achtergrondvolume. Met onze speciale design geluidsinstallatie (smalle zuiltjes) kunnen wij achtergrondvolume garanderen. Wie in gesprek is heeft er geen last van. Wie naar de muziek luistert, kan er van genieten. Met ruim 500 optredens aan speelervaring als live achtergrondmuziek weten we hoe we een trouwdiner het beste kunnen opluisteren.  Onze geluidsinstallatie is ook beschikbaar voor pauzemuziek en eventuele toespraken. van bijvoorbeeld de ouders of getuigen.

Stel uw vraag   Check the date

Verras jullie gasten op een originele manier

Optioneel kunnen wij jullie liefdesverhaal op muziek schrijven en uitvoeren. De meeste gasten hebben wel een of meerdere hoofdstukken uit jullie lovestory meegemaakt. Wij vertellen jullie verhaal op bijzondere wijze afgewisseld met speciaal geselecteerde muziekfragmenten uit bekende liedjes. Een uniek kado voor zowel de gasten als het bruidspaar.

Het Luizterverhaal is ook een mooie manier om jullie ouders of beste vrienden te bedanken!

Een Luizterverhaal past perfect tijdens trouwdiner, trouwceremonie (Luizterceremonie) en als originele openingsact van het trouwfeest.

Repertoire
Tijdens een trouwdiner spelen we voornamelijk ballads. Is de originele versie van een lied geen ballad, dan maken we er een ballad van. Zo blijft het perfect op de achtergrond. Artiesten die regelmatig op onze setlijst voorbij komen zijn o.a.: Marco Borsato, Coldplay, Racoon, Ed Sheehan, The Beatles en John Legend. We bereiken hiermee een breed publiek. Hieronder vind je een video van een live optreden en een greep uit ons repertoire. We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vind je hier.

Live muziek tijdens trouwdiner: vanaf € 995,-* (2x 45 minuten)
Luizterverhaal (interview, schrijven (ca 3 dagen) & live uitvoeren op locatie): vanaf € 1.695,-*
Luizterverhaal & aansluitend live achtergrondmuziek: Informeer naar onze speciale aanbieding

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

De bruiloftervaring van Irma & Jan Pieter – 16 juni 2016

“Onvergetelijke huwelijksdag gehad mede dankzij Luizter. Prachtige, sfeervolle muziek tijdens de ceremonie, receptie en avondvullend diner maakte onze dag compleet!

Irma & Jan Pieter – 16 juni 2016″
Trouwlocatie: Grandcafé Abel
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Ron & Miranda @HotelTheDylan 1

De bruiloftervaring van Ron & Miranda – 27 mei 2016

“Op 27 mei 2016 zijn wij getrouwd in The Grand, daarna met de rondvaartboot naar The Dylan. In The Dylan hadden wij een fantastisch diner. Tijdens dit diner was er muziek en achtergrondmuziek van Luizter. Het was werkelijk een top avond. En dat komt ook zeker door de muziek. Jolanda en Jörgen weten uitermate goed het publiek aan te voelen en spelen daar prima op in. Met heel veel gevoel en met mooie nummers hebben wij een topavond gehad. Het was niet de bedoeling, maar we konden niet voorkomen dat onze gasten af en toe gewoon gingen meezingen …

Dankjewel Luizter voor deze top avond!

Miranda en Ron – 27 mei 2016”
Trouwlocatie: Hotel The Dylan – Amsterdam
Bron: 
Bruiloftervaring.nl

bruiloftervaring trouwceremonie muziek

De bruiloftervaring van Susan & Max – 11 juni 2016
“Op zaterdag 11 juni heeft Luizter onze trouwdag (ceremonie/borrel/diner) muzikaal begeleid. En wat was het fantastisch! In de voorbereidingen luisterden ze zeer goed naar onze wensen en dachten fijn met ons mee. Wij voelden ons direct op ons gemak en wisten dat dit helemaal goed zou komen op onze dag. In verband met een dubbele bruiloft op deze dag, heeft zangeres Roosje de zang gedaan tijdens de ceremonie. Dit alles is tot in de puntjes van tevoren geregeld en op onze dag hebben wij hier totaal geen hinder van ondervonden. Na de ceremonie nam Jolanda het weer van Roosje over. Wij hadden Luizter voor geen goud willen missen en mede dankzij hen was het een dag om nooit meer te vergeten.

Susan & Max – 11 juni 2016″
Trouwlocatie: Landgoed Ulvenhart
Trouwfotograaf: Moniek van Gils
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van René & Annette – 24 juni 2016

“Luizter heeft ons trouwfeest tot een intense gebeurtenis gemaakt Een zeer muzikaal duo, lieve goed luisterende mensen die perfect begrepen hoe wij onze bruiloft wilden. De ceremonie hebben zij muzikaal ondersteund met door ons gekozen nummers. Tijdens de middag en avond hebben zij heerlijke achtergrond muziek gespeeld, waar jong en oud (ook mijn moeder die al snel iets te hard vindt) van hebben genoten. Prachtige piano ondersteunde zang en op aanvraag een meezinger. (Zoals je zelf wilt)
Tevens waren zij zeer flexibel!!! Niet alleen wij hebben genoten,maar ook al onze gasten.

René & Annette
Trouwlocatie: Arcadia Steenbergen
Bron: Google recensie

trouwceremonie live muziek luizter
De bruiloftervaring van Rick & Lisanne – 1 juli 2016

“Lieve Jorgen & Jolanda,

Wat kijken wij terug op een geweldige dag! 
Niks was voor jullie teveel en zowel wij als onze gasten hebben geweldig genoten.
We hebben na die tijd niets dan lof over jullie gehoord van iedereen en zelfs mensen die jullie al op hun eigen lijstje voor hun bruiloft hebben gezet.

Bedankt voor jullie toevoeging aan onze dag! En wie weet tot snel!

Rick & Lisanne – 1 juli 2016″
Trouwceremonie & diner in privétuin
Bron: ThePerfectWedding.nl

trouwceremonie salsa beachclub1

De bruiloftervaring van Tim & Francisca – 1 april 2016

“Voor mijn bruiloft had ik een speciale wens, omdat 1 van de meest belangrijke personen in mijn leven er niet bij kon zijn. Mijn vader….die is overleden toen ik 12 was. Omdat mijn vader mij niet weg kon geven had ik een speciale wens, het nummer van Andre Hazes – Wees zuinig op mijn meissie, gedeeltelijk aanpassen zodat het meer zou passen bij een overleden vader, en dat nummer dan afspelen wanneer ik op kom met mijn moeder als mijn moeder me weg geeft.

Op de bruidsbeurs kwamen wij Luizter tegen en legde mijn wens voor. Direct speelde ze een stukje van het nummer en waren meteen verkocht. Zij hebben het nummer aangepast en het eindresultaat wat enorm mooi! Nog mooier als ik het in gedachte had. Kippenvel en tranen over ons wangen toen we het nummer voor het eerst hoorden.

Ook tijdens het jawoord, het tekenen en felicitatiemoment speelde Luizter onze favorieten nummers. Zelfs tijdens onze trouwgeloftes heb ik een dag van te voren nog contact gehad, om mijn wensen door te spreken die zij uitgevoerd hebben op het laatste moment. Het was werkelijk waar TOP! Niet alleen wij, maar ook al onze gasten, waren erg enthousiast over Luizter.

Na afloop kregen we het nummer toegestuurd op mp3 van Wees zuinig op mijn meissie, zodat we er nog lang plezier aan beleven. Ook de ceremonie en toespraken van ons en onze moeders hadden ze opgenomen, die we direct met veel emotie hebben terug geluisterd.
We vinden het een eer dat Jolanda en Jorgen van onze bruiloft een heel mooie en emotionele dag hebben gemaakt, en doordat zij er waren is het een nog specialere dag geworden dan hij al was!

Francis & Tim – 1 april 2016″
Trouwlocatie: Salsa Beachclub Rockanje
Bron: 
Bruiloftervaring.nl

sprookjesbruiloft kasteel heeswijk 1 970x640
De bruiloftervaring van Marcel & Elaine – 30 december 2015

“In december mochten wij ons eigen sprookje beleven, en Jörgen en Jolanda van luizter zorgden ervoor dat ons sprookje compleet was. Al tijdens de voorbereidingen merkten we dat luizter perfect aanvoelde wat bij ons paste, de fijne communicatie zorgde ervoor dat wij ons zelf konden zijn en we totaal geen stress hadden. Op de dag zelf heeft iedereen, jong en oud, van ceremonie tot diner genoten.

Marcel & Elaine – 30 december 2015″
Trouwlocatie:Kasteel Heeswijk
Trouwfotograaf: Ashley de Koning Fotografie
Bron: Bruiloftervaring.nl

Vraag offerte aanMaak een afspraak


Luizter - Liefdesverhaal 9.9 uit 29 ervaringen