Trouwceremonie met live muziek

Live muziek tijdens een trouwceremonie raakt iedere bruiloftsgast. Luizter gaat nog een stap verder. We regisseren de ceremonie samen met jullie tot een sprookjesceremonie. Geen standaard ceremonie met 4 volledige liedjes. Per muziekmoment stemmen we met jullie het mooiste muziekfragment af. Hierdoor wordt jullie ceremonie echt anders dan bij anderen. Zo maken wij een entree op maat voor zowel bruid als bruidegom. Jullie kunnen apart of samen op een eigen lied(fragment) binnenkomen. Bij het jawoord bezingen we doorgaans in enkele regels jullie liefde voor elkaar. Een paar regels van jullie favoriete lied zorgen dat het moment ankert. Over 25 jaar weten jullie bij het horen van dat lied precies weer hoe het voelt. Ook tijdens het tekenen van de trouwakte en ter afsluiting van de trouwceremonie creëren we een muzikale invulling die echt bij jullie past.

Trouwtip:
Wij kunnen jullie trouwceremonie live opnemen (audio). We mixen dan achteraf de audiosporen van de trouwambtenaar, zang en piano in de juiste balans tot een professionele opname. Zo hebben jullie een bijzondere herinnering aan jullie trouwdag!

Muziekmomenten:

De meeste nummers passen op meerdere momenten van de trouwceremonie. Staat jullie favoriete nummer er niet tussen, dan studeren wij dit graag voor jullie in. Het maakt niet uit wat voor muziekstijl het is, wij maken er op aanvraag een stijlvolle, intieme versie van.

Live muziek tijdens trouwceremonie: € 595,-
Meerprijs live opname (audio) trouwceremonie: € 150,-
Meerprijs aanvullend live achtergrondmuziek tijdens receptie of diner: prijs op aanvraag

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Titel Artiest / Versie
A thousand years Christina Perri
All of me John Legend
Alles is liefde BLØF
Alles wat ik zoek Guus Meeuwis
Alone Heart
Als de liefde niet bestond Toon Hermans
Aren't they lovely Stevie Wonder / Luizter
Avond Boudewijn de Groot
Butterfly kisses Bob Carlisle
Can't stop the feeling Justin Timberlake
Dat komt door jou Guus Meeuwis
Dochters Marco Borsato
Een nieuw begin Aladdin
Engel van mijn hart Marco Borsato
Everything Michael Bublé
Everything I do Bryan Adams
Feeling good Michael Bublé
From here to the moon and back Dolly Parton
From this moment Shania Twain
Hallelujah Leonard Cohen / Father Ray Kelly
Happy together The Turtles
Have I told you lately Van Morrison
Here I am Bryan Adams
Here, there & everywhere Paul McCartney
Hoe Nielson & Miss Montreal
I loved her first Heartland
I won’t give up Jason Mraz
I’m in love Maria Mena
Ik heb je lief Stef Bos
Ik hoor bij jou Marco Borsato
It's a beautiful day Michael Bublé (aangepaste trouwtekst Luizter)
Jij bent de liefde Guus Meeuwis
Just the way you are Bruno Mars
L.O.V.E. Nat King Cole
La Vie en rose Édith Piaf
Love you more Racoon
Lucky Jason Mraz & Colbie Caillat
Mag ik dan bij jou Claudia de Breij
Make you feel my love Adele
Marry you Bruno Mars
Mine Taylor Swift
Mooi Marco Borsato
My love is your love Whitney Houston
One moment in time Whitney houston
Our own love Anouk
Proosten Guus Meeuwis
Recht uit mijn hart Jan Smit
Samen voor altijd Marco Borsato
Signed sealed delivered Stevie Wonder / Luizter
Simpelweg gelukkig zijn Guus Meeuwis
That’s what friends are for Trijntje Oosterhuis
The book of love Gavin James
The first time ever I saw your face Roberta Flack
Thinking out loud Ed Sheeran
This is the moment René Froger
(I've had) the time of my life Dirty Dancing
Voor haar Frans Halsema
Wees zuinig op m'n meissie André Hazes
When you say nothing at all Ronan Keating
When you walked into my life Lila McCann
You are the dream Ilse Delange
You raise me up Josh Groban
Zomaar Marco Borsato

Bruiloft Richard & Sherraldine

De bruiloftervaring van Richard & Sherraldine – 11 november 2016

“Jolanda en Jorgen hebben tijdens onze bruiloft in de Burcht van Berlage in Amsterdam prachtige nummers gespeeld. De hele zaal was in extase, inclusief wijzelf (het bruidspaar). We hadden een cabaretier als trouwambtenaar ingehuurd, de komische momenten wisselden zich in een rap tempo af met emotionele momenten. Jolanda wist als geen ander de emoties van je te raken doordat ze zichzelf ook zo inleeft en oogcontact maakt en Jorgen begeleid haar superprachtig op de piano. Alle reacties op deze site zijn absoluut waar.

Wij hebben lang gezocht naar de juiste band om onze ceremonie te begeleiden. Niet alleen draaide het bij ons om de muziek, maar er moest ook een klik zijn en die was er. Jorgen en Jolanda zijn echt superlieve mensen die ons heel gastvrij bij hun thuis ontvangen hebben en de nummers live hebben laten horen. Vlak voor de ceremonie konden we nog 2 nummers wisselen. 1 van die nummers was niet zo bekend, maar Jorgen en Jolanda gingen hard aan de slag om dat nummer in te studeren. En wat heeft Jolanda het geweldig gezongen. En oh ja, toen we aankwamen bij de ceremonie was mijn aanstaande vrouw een inzinking nabij van de zenuwen 🙂 Toen kwam Jolanda ademhalingsoefeningen met mijn aanstaande doen en ging alles weer goed. Dank je wel Jorgen en Jolanda… als we ooit weer is een feestje hebben weten we jullie te vinden.

Richard, Sherraldine en de kids”
Trouwlocatie: De Burcht van Berlage in Amsterdam
Trouwambtenaar: Jelle Kuiper
Trouwfotograaf: Peter S. Hageman (Adindafoto)
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Karin & Tim – 16 september 2016

Trouwceremonie & diner

“In 1 woord omschreven geweldig!!!
De ceremonie werd een stuk persoonlijker doordat er liedjes werden gespeeld die echt bij ons passen.

Wij hebben ook gekozen om de audio opname van de ceremonie erbij te nemen, dit is echt een meerwaarde. Bij het beluisteren ervan merk je dat door alle emotie niet alles hebt meegekregen en je de kans krijgt om het moment nogmaals te beleven.

Karin & Tim”
Trouwlocatie: oude Stadhuis Vlaardingen
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Wilco & Ineke – 9 september 2016

“Compleet per toeval kwamen we Jolanda en Jorgen tegen op de open trouwlocatiedag bij Kasteel de Haar in februari. We waren nog helemaal niet bezig met muziek tijdens onze ceremonie maar tijdens een lang en persoonlijk gesprek waarbij ze meteen enkele van onze ideeen live speelden wisten we dat hun visie op muziek precies aansloot bij wat wij onbewust al voor ogen hadden. Tijdens een heel fijn bezoek en nog een skype gesprek verliep het voorbereidingstraject superfijn.

Onze trouwceremonie had niet mooier kunnen zijn. Dankzij Luizter werden precies die momenten met muziek opgevuld die het of nodig hadden of die er nog mooier van werden. Zowel wij als onze gasten hebben genoten en het maakte de dag helemaal compleet. Achteraf kregen we ook nog een compleet onverwacht en ontzettend mooi cadeau. Dank jullie wel!

Wilco & Ineke”
Trouwlocatie: Kasteel de Haar
Bron: Bruiloftervaring.nl

 

De bruiloftervaring van Bram & Jaimy – 8 september 2016

“Op de trouwbeurs in het Deltahotel in Vlaardingen voor het eerst kennis gemaakt met Luizter, er werd een trouw ceremonie na gespeeld en Jolanda en Jörgen speelde daar als muziekale begeleiding. Dit heeft op ons zo’n mooie indruk gemaakt, hierop een vrijblijvende afspraak gemaakt.Bij hun thuis in de woonkamer onze voorkeuren besproken en gehoord en ook hun muziekale adviezen. Wat een prachtig mooie muziek in deze kleine setting. We hebben alles vast kunnen leggen in een duidelijke offerte. Onderweg naar huis hebben we eigenlijk al besloten om Luizter bij onze trouwceremonie te boeken. We hebben er geen seconde spijt van gehad.

Het is een bijzonder mooie ceremonie geworden, met de perfecte muziek, soms wat langer gespeeld omdat dat beter uitkwam, (de kids hadden wat langer nodig 🙂 ) hierdoor geen gerommel met cd’tjes die opnieuw gestart moeten worden of zo. Maar gewoon Jörgen die de muziek mooi langer speelde. Echt een aanrader voor iedereen die iets speciaals wil !!

Nogmaals bedankt voor onze fantastische dag.

Groetjes Bram, Jaimy, Lindey en Kaylen”
Trouwlocatie: oude Stadhuis Vlaardingen
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Kim & Monique – 2 september 2016

“Wij zijn op vrijdag 2 september 2016 getrouwd en hielden hielden onze ceremonie op het strand. Tijdens onze ceremonie zongen zij diverse nummers die we gezamenlijk hadden uitgezocht. Er stond tijdens de ceremonie een redelijke wind maar daar kon je aan de kwaliteit van het geluid niks van merken. Dat was echt perfect, tevens de muziek ook. Het totaalplaatje van de ceremonie klopte gewoon helemaal, mede dankzij hun inzet en hun kwaliteiten. Niet alleen wij maar al onze gasten hebben genoten van hun optreden. Na de ceremonie zongen ze nog een uur op de strandtent. Dat was ook geweldig en snel geregeld na de ceremonie. Dit hebben we zo kunnen doen dat de gasten daar niks van gemerkt hebben. Het was een absolute toevoeging op onze bruiloft! Als we ooit weer een feest zouden geven en we willen live muziek dan zullen we ze absoluut weer boeken. Nogmaals dank voor alles!

Kim & Monique”
Trouwlocatie: Haven van Renesse
Bron: Bruiloftervaring.nl

Trouwceremonie Kasteel Henkenshage

De bruiloftervaring van Hans & Britta – 16 juli 2016

“Het was een GEWELDIGE presentatie en het juiste element om de atmosfeer perfect te maken voor onze grote dag! Het gevoel wat Luizter overbrengt door hun muziek laat iedereen met kippenvel achter. De persoonlijke wensen worden 100% omgezet en de communicatie is top, om alles naar wens te plannen. Onze bruiloft was onze droom dag en Luizter heeft perfect erin gepast en duidelijk bijgedragen om het helemaal fantastisch te maken. Kortom – helemaal AWESOME!!!

Hans & Britta”
Trouwlocatie: Kasteel Henkenshage
Trouwfotograaf: Marlies Dekker Fotografie

Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Ellen & Michael – 8 juli 2016

“Samen met onze jongste dochter bezochten wij de Trouwbeurs in Etten-Leur bij De Twee Gebroeders. Op zoek naar iets bijzonders voor onze intieme bruiloft. Onze kleine meid had speciaal haar Elsactas van de film Frozen meegenomen. Opeens hoorden wij supermooi gezongen Let it go van Frozen en onze dochter was verkocht,en wij ook!! Dit was de ontmoeting met Jolanda en Jörgen van Luizter,en na een warme voorbereiding met onze speciale nummers was op 8 juli 2016 onze sprookjes ceremonie. En verrassing voor onze gasten. Wat speciaal hebben jullie dat gemaakt en zo mooi! Ook op onze borrel super gezongen en prachtig pianospel. Alle gasten vonden jullie geweldig. Nog mooi gezongen met de kids en als klap op de vuurpijl onze Openingsdans op Aanzoek zonder ringen van Bløf. In 1 woord geweldig en wat een erg mooie herinnering door jullie aan onze bruiloft!!

Ellen & Michael”
Trouwlocatie ceremonie: Het oude Raadhuis – Roosendaal
Trouwlocatie receptie: Zeelandia – Roosendaal
Bron: Bruiloftervaring.nl

 • Trouwceremonie: Binnenkomst van de bruid
  Trouwceremonie: Binnenkomst van de bruid
 • Trouwceremonie met live muziek geeft meer emotie
  Trouwceremonie met live muziek geeft meer emotie
 • Trouwceremonie: Live muziek na het jawoord
  Trouwceremonie: Live muziek na het jawoord
 • Trouwceremonie: zangeres met pianist
  Trouwceremonie: zangeres met pianist
 • Trouwceremonie in kasteeltuin
  Trouwceremonie in kasteeltuin

Luizter 9.9 uit 16 ervaringen