Trouwceremonie muziek

Een trouwceremonie bestaat uit vele verschillende momenten. Bij ieder moment horen weer andere bijpassende trouwliedjes. Maar wat is nu de mooiste muziek voor die belangrijke momenten tijdens de ceremonie?

Weet je nog niet of je voor de nieuwste trouwmuziek uit 2020 of een "golden oldie" wilt gaan? Wij helpen je kiezen, zodat jouw trouwceremonie jou en jouw dierbaren écht raakt. Met de juiste muziek en woorden omlijsten we jouw memorabele moment met teksten en klanken die binnenkomen.

Alle hieronder genoemde trouwliedjes spelen wij live in een romantische versie. Past de songtekst niet helemaal bij jullie, dan kunnen we deze speciaal voor jullie aanpassen. Zo wordt jullie trouwceremonie nog persoonlijker! 

Iets anders dan een standaard bruiloft? Maak jullie bruiloft extra bijzonder met een Luizterceremonie van Luizter!

De meest gekozen trouwceremonie muziek

De meest gekozen trouwliedjes tijdens de trouwceremonie vind je hier. Vanuit honderden ceremonies kunnen we jullie perfect adviseren welke muziek het best op welk moment van de trouwceremonie past. Luizter heeft een breed repertoire van Ed Sheeran tot Coldplay en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze ceremonie liedjes.

Wat hebben Jolanda en Jörgen van Luizter onze mooiste dag nog mooier gemaakt! Fantastisch wat deze twee mensen doen. Echt niet in woorden uit te leggen, je moet het ervaren. Net een sprookje maar dan over ons als bruidspaar. Zo bijzonder en een herinnering voor het leven! Zowel voor ons als bruidspaar als voor alle gasten. Onvergetelijk en wij zouden iedereen Luizter aanraden. Wat een fantastische mensen die ervoor zorgen dat een “sprookje” werkelijkheid wordt. Luizter raakt je…. iedereen! Bedankt Jolanda en Jörgen.

Manon & Richard

Trouwliedjes top 10 2020

  1. Perfect – Ed Sheeran
  2. A thousand years – Christina Perri
  3. Always remember us this way – Lady Gaga
  4. Wees zuinig op m’n meissie – André Hazes (speciale Luizter-versie)
  5. I’m yours – Jason Mraz
  6. Jij bent de liefde – Kenny B / Guus Meeuwis / Maan
  7. I loved her first – Heartland
  8. Feeling good – Michael Bublé
  9. Ik hoor bij jou – Marco Borsato
  10. Marry you – Bruno Mars

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) alles via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.

Patricia & Michiel - Bruiloft in Spanje

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vindt u hier.
 

Trouwceremonie

Muziek bij binnenkomst bruid

Het moment dat de bruid binnenkomt is een moment dat je zo goed mogelijk wilt vatten. Een bruidegom die voor het eerst zijn aanstaande ziet, het weggeven van een dochter, zus of vriendin, de eerste blik van de gasten op de bruid, het betreden van de feestelijke locatie door de bruid en het feit dat nu de liefdevolle ceremonie daadwerkelijk gaat beginnen. Een moment waar je zo lang op hebt gewacht of naar uit hebt gekeken. Bij zo’n speciale binnenkomst hoort speciale muziek. Muziek die al deze emoties en gebeurtenissen samenvat, muziek van Luizter.

trouwceremonie

Muziek bij binnenkomst bruidegom

Nu nog alleen, maar na de ceremonie voor altijd samen. De binnenkomst van de bruidegom is een spannend moment. Lopend naar waar het allemaal gaat gebeuren, wachtend op zijn bruid. Wellicht een beetje met knikkende knieën? Luizter begeleidt je daarin graag! Loop jouw aanstaande huwelijk tegemoet op jouw favoriete muziek en maak een spetterend entree om dit moment nooit meer te vergeten.