Trouwceremonie muziek

Een trouwceremonie bestaat uit veel verschillende momenten. Bij ieder moment horen weer andere, bijpassende trouwliedjes. Maar wat is nu de mooiste muziek voor die magische momenten tijdens de ceremonie?

Weet je nog niet of je voor de nieuwste trouwmuziek uit 2021 of voor een "golden oldie" wilt gaan? Wij helpen je kiezen, zodat jullie trouwceremonie jou en jullie dierbaren écht raakt. Met de juiste muziek en woorden omlijsten we die memorabele moment met teksten en klanken die binnenkomen.

Alle hieronder genoemde trouwliedjes spelen wij live in een romantische versie. Past de songtekst niet helemaal bij jullie, dan kunnen we deze speciaal voor jullie aanpassen. Zo wordt jullie trouwceremonie nog persoonlijker! 

Iets anders dan een standaard bruiloft? Maak jullie bruiloft extra bijzonder met een Luizterceremonie van Luizter!

De meest gekozen trouwceremonie muziek

De meest gekozen trouwliedjes tijdens de trouwceremonie vind je hier. Vanuit honderden ceremonies kunnen we jullie perfect adviseren welke muziek het best op welk moment van de trouwceremonie past. Luizter heeft een breed repertoire van Ed Sheeran tot Coldplay en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze ceremonie liedjes.

Wat hebben Jolanda en Jörgen van Luizter onze mooiste dag nog mooier gemaakt! Fantastisch wat deze twee mensen doen. Echt niet in woorden uit te leggen, je moet het ervaren. Net een sprookje maar dan over ons als bruidspaar. Zo bijzonder en een herinnering voor het leven! Zowel voor ons als bruidspaar als voor alle gasten. Onvergetelijk en wij zouden iedereen Luizter aanraden. Wat een fantastische mensen die ervoor zorgen dat een “sprookje” werkelijkheid wordt. Luizter raakt je…. iedereen! Bedankt Jolanda en Jörgen.

Manon & Richard

Trouwliedjes top 10 2022

Top 10 trouwliedjes in 2022

  1. A thousand years – Christina Perri
  2. Always remember us this way – Lady Gaga
  3. Wees zuinig op m’n meissie – André Hazes (speciale Luizter-versie)
  4. I’m yours – Jason Mraz
  5. Jij bent de liefde – Kenny B / Guus Meeuwis / Maan
  6. I loved her first – Heartland
  7. Feeling good – Michael Bublé
  8. Ik hoor bij jou – Marco Borsato
  9. Perfect – Ed Sheeran
  10. Marry you – Bruno Mars

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) alles via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.

Patricia & Michiel - Bruiloft in Spanje
Bruidegom.jpg

trouwceremonie

Muziek bij binnenkomst bruidegom

Nu nog alleen, maar na de ceremonie voor altijd samen. De binnenkomst van de bruidegom is een spannend moment. Lopend naar waar het allemaal gaat gebeuren, wachtend op zijn bruid. Wellicht een beetje met knikkende knieën? Luizter begeleidt je daarin graag! Loop jouw aanstaande huwelijk tegemoet op jouw favoriete muziek en maak een spetterend entree om dit moment nooit meer te vergeten.

Muziek na het jawoord.jpg
Fotografie door: Koolen Photography

Trouwceremonie

Muziek bij binnenkomst bruid

Het moment dat de bruid binnenkomt is een moment dat je zo goed mogelijk wilt vatten. Een bruidegom die voor het eerst zijn aanstaande ziet, het weggeven van een dochter, zus of vriendin, de eerste blik van de gasten op de bruid, het betreden van de feestelijke locatie door de bruid en het feit dat nu de liefdevolle ceremonie daadwerkelijk gaat beginnen. Een moment waar je zo lang op hebt gewacht of naar uit hebt gekeken. Bij zo’n speciale binnenkomst hoort speciale muziek. Muziek die al deze emoties en gebeurtenissen samenvat, muziek van Luizter.

trouwceremonie

Muziek na het
jawoord

Wat een prachtig moment, het jawoord is eruit! Vol overtuiging hebben jullie ja tegen elkaar gezegd en dat brengt emotie met zich mee. Niet alleen bij jullie als bruidspaar, ook bij de gasten. Beleef dit moment samen door dat gevoel zo lang mogelijk vast te houden en hoe doe je dit nu beter dan dit romantische moment te voorzien van passende muziek? Luizter laat jullie stilstaan en genieten, door de onbeschreven woorden te laten weerklinken in hun muziek.

trouwceremonie

Muziek tijdens het einde van de ceremonie

Wat een ontlading en wat een prachtig moment: jullie huwelijksvoltrekking! Al deze emoties en dit heuglijk nieuws horen natuurlijk omlijst te worden door stijlvolle muziek van Luizter. Deze bijzondere gebeurtenis vraagt om persoonlijke en liefdevolle muziek om deze unieke beleving te begeleiden. Het even stilstaan in het moment door middel van Luizter bij de volgende stap in jullie leven die jullie zojuist gezet hebben. Geniet en Luizter!

trouwceremonie

Muziek tijdens een
kerkelijke inzegening

Het blijft een magisch tafereel: een kerkelijke inzegening. Het geeft een bijzondere, extra lading aan jullie bruiloft. Wij vinden het altijd erg speciaal wanneer wij als Luizter een kerkelijke huwelijksceremonie mogen begeleiden met onze woorden en muziek. Dit memorabele moment leggen wij ook graag voor jullie vast in een inspirerend Luizterverhaal of met jullie persoonlijke en favoriete nummers, gespeeld op een authentieke en subtiele manier. De stijlvolle klanken van de piano gecombineerd met fabelachtige zang weerklinken extra mooi in een kerkelijke setting. Wij horen het al helemaal voor ons, jullie ook?

trouwceremonie

Muziek tijdens het tekenen van de trouwakte

Bij het uitspreken van het jawoord hoort natuurlijk ook het vastleggen op papier dat jullie elkaar eeuwige trouw beloven in de vorm van het tekenen van de trouwakte. Een moment waarop ook jullie dierbaren officieel vastleggen dat zij jullie steunen in jullie huwelijk. Dit moment leent zich perfect voor een muzikale omlijsting door Luizter met nummers die voor jullie en jullie getuigen dierbaar zijn. Wij kunnen dit moment begeleiden door deze muziek op een easy-listening manier te spelen en zo te zorgen voor een fijne achtergrondmuziek, passend bij dit unieke moment.

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vind je hier.