Leg je Luizterverhaal vast!

Laat je Luizterverhaal vastleggen in geluid en/of beeld!

De impact van een Luizterverhaal is zo groot, dat het extra fijn is om later nog eens terug te kunnen luisteren of kijken. Zo kun je het ook delen met mensen die het Luizterverhaal niet live konden meemaken. We bieden jullie 3 opties:

IMG_1966.jpeg

Luizterverhaal geluidsopname

Audio opname live op locatie
Wanneer er een Luizterverhaal of Luizterceremonie geboekt is, kunnen we optioneel op locatie een meersporen opname maken. We nemen dan spraak, zang en piano gescheiden op en achteraf mixt onze studiotechnicus de audio in de perfecte balans. Deze gemixte audio opname mag ook gebruikt worden door de videograaf.

Origineel cadeau Luizterverhaal videoclip webversie.jpg

Luizterverhaal videoclip

Luizterverhaal videoclip (met bestaand beeldmateriaal)
Wanneer je kiest voor een Luizterverhaal videoclip, dan vragen wij digitaal foto- of videomateriaal bij jou op. Onze film-editors gaan hiermee aan de slag en zorgen dat de foto's, video's en het Luizterverhaal samenkomen tot een onvergetelijke videoclip. De videoclip wordt verzonden via wetransfer of optioneel in speciale cadeau verpakking.

IMG_0923.jpg

Luizterverhaal film

Luizterverhaal video opname live op locatie
Live alle emoties vangen die een Luizterverhaal met zich meebrengt is een kunst. Daarom werken wij bij voorkeur samen met ons vaste videoteam. Zij zijn gespecialiseerd in Luizterverhalen filmen en weten exact hoe ze de zowel de boodschap als de reacties van de gasten het mooist in beeld kunnen brengen. Ons videoteam gebruikt ook onze meersporen audio opname voor de beste combinatie van beeld en geluid.