Nieky Holzken bedankt opa tommie Luizterverhaal .jpg
Fotografie door: State of Dreaming Films

Nieky Holzken is 7x wereldkampioen kickboksen. In 2018 volgde zijn debuut bij ONE CHAMPIONSHIP. Hij won spectaculair op knock-out.  The Natural is back!

Nieky Holzken vierde zijn 35e verjaardag. Zijn vrouw Nathellie Holzken organiseerde een surpriseparty en gaf hem een Luizterverhaal cadeau. Een bijzonder verhaal waarin we vertelden over zijn imposante kickboks carrière. Een aantal gasten werden in het Luizterverhaal uitgelicht, waaronder zijn gezin, trainer Sjef Weber, de sponsoren, zijn team en in het bijzonder opa Tommie.

Nieky Holzken vierde zijn 35e verjaardag. Zijn vrouw Nathellie Holzken organiseerde een surpriseparty en gaf hem een Luizterverhaal cadeau.

Een bijzonder verhaal waarin we vertelden over zijn imposante kickboks carrière. Een aantal gasten werden in het Luizterverhaal uitgelicht, waaronder zijn gezin, trainer Sjef Weber, de sponsoren, zijn team en in het bijzonder opa Tommie. 

Wat was het bijzonder om dit moment mee te maken. Opa Tommie was enorm verrast!


Ook moeder Wilma kreeg een speciale ode voor de rol die ze in het leven van Nieky & Nathellie speelt:
 

 

Deze videofragmenten uit het Luizterverhaal zijn gemaakt door State of Dreaming Films. Hierbij is deels gebruik gemaakt van archiefbeelden door derden.

Nieky Holzken bedankt familie en team