Stillframe-door-State-of-Dreaming-Films_kl.jpg

Tijdens het organiseren van hun winterbruiloft vroegen Rik en Emmy aan Luizter om hun bijzondere liefdesverhaal om te toveren tot een Luizterverhaal. Een bijzonder verhaal waarin verteld werd over onder andere hun eerste ontmoeting, waarbij hun verhaal met muziek tot leven kwam. Muziek, die door hen is uitgekozen én voor hen een bijzondere betekenis heeft.

Toen de liefde tussen jullie begon, kon niemand van de aanwezigen vandaag nog dromen dat ze hier nu samen zouden zijn.
Het begon allemaal met een bezoekje aan de shoarmatent…


Willen jullie ook jullie bijzondere liefdesverhaal omtoveren tot een Luizterverhaal?

Neem contact op

Een persoonlijk bedankje

Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord. Tijdens dezelfde Luizterceremonie van Rik en Emmy wilde Rik zijn ouders persoonlijk bedanken. Hij bedankte zijn ouders voor een zorgeloze jeugd en de berg met liefde die hij al die tijd gekregen heeft van hen.

“ Rik, wat jij van thuis altijd hebt meegekregen omschrijf je als een zorgeloze jeugd en een berg liefde. Die berg liefde die neem je nu mee in je eigen leven. Hopelijk kun je het later aan je eigen kinderen doorgeven. En dat komt door je ouders. Want zij deden het je voor.”

Wat was dit bijzonder om mee te maken. De ouders van Rik waren dan ook enorm verrast en konden het niet laten om een traantje weg te pinken.


Een overleden dierbare herinneren op je bruiloft

Een bruiloft staat in het teken van liefde, vreugde en blijdschap. Deze bijzondere dag wil je dan ook het liefst vieren met al je dierbaren. Dan is het moeilijk als juist iemand die je enorm dierbaar is, weggevallen is uit je leven.

Zo was ook Emmy’s vader overleden. Tijdens de ceremonie werd hier dan ook even speciaal bij stil gestaan.

“En trouwen? Zonder door hem weggegeven te worden? Je kon het je simpelweg niet voorstellen. En kijk je nu zitten. Prachtig als je bent met een fantastische vent naast je. Je vader zou gloeien van trots. Hij kijkt vanaf een andere plek met jullie mee.”


Een Luizterceremonie geheel naar jullie eigen wensen

Gaan jullie trouwen en willen jullie ook wat anders dan een standaard huwelijksceremonie? Laat jullie bijzondere liefdesverhaal dan omtoveren tot een Luizterverhaal, net als Rik en Emmy, maar dan natuurlijk met jullie eigen persoonlijke verhaal en eigen smaak muziek.

Neem contact op

“Jullie droom komt uit! Jullie weten als geen ander het geheim van een goed huwelijk! Allebei jezelf blijven, precies zoals je bent. Dan zijn jullie de allerbeste versie van jullie zelf en is jullie liefde op z’n mooist.”

Bij Luizter is alles mogelijk! Ieder lied of muziekgenre kunnen wij voorzien van een Luizter jasje en elk verhaal kunnen we als Luizterverhaal vertellen.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Samenwerkingspartners winterbruiloft Rik & Emmy

State of Dreaming Films, Blozekriekske, Vrouwenhof fotografie, Intratuin Halsteren, Natuurlijk Kloof!, Society Drive-in Show, Enjoy Pure Styling, Senfina bruidsmode, Pakhuis, Ministerie van Eten & drinken, Hotel De Draak, Taxibedrijf Geers, Juwelier Ooms, Iwaz Art, RMT-design en Urban Toolbox

 

Luizterceremonie Winterbruiloft