Luizterceremonie

De Luizter-zangeres (verteller) vertelt jullie liefdesverhaal met anekdotes & liedfragmenten uit bekende popsongs. Herinneringen van hoe jullie zijn opgegroeid, bijzondere vriendschappen,  jullie eerste ontmoeting, de eerste date, gezamenlijke avonturen, het aanzoek tot aan de bruiloft zelf. We nemen jullie en jullie gasten mee op een persoonlijke reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal.

Check the date Offerte aanvragen

Maak jullie trouwceremonie nog persoonlijker!

Tijdens een Luizterceremonie verzorgt Luizter niet alleen de live muziek. We vertellen ook jullie verhaal op een persoonlijke manier, waarbij je zelf input kunt geven en, als je dat wilt, van te voren kunt lezen wat er gezegd gaat worden. Zo hoef je niet af te wachten tot een paar weken van te voren welke buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand jullie persoonlijk liefdesverhaal zal gaan vertellen tijdens de trouwceremonie.

Luizterceremonie Tom & Marin Luizterverhaal

foto door Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie.

Kies uit 3 soorten Luizterceremonies:

Bedank de mensen die voor jullie speciaal zijn!

In de Luizterceremonie kunnen we ook, namens jullie, met woorden en muziek de belangrijkste mensen in jullie leven bedanken. Een mooi voorbeeld van het oprecht bedanken zie je in onderstaande video waarin Monique haar moeder bedankt:

Bekijk meer bruiloft video’s

Voor wie zoekt naar de mooiste manier  om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Werkwijze Luizterceremonie: 

Een Luizterceremonie is echt maatwerk waarmee we het extra persoonlijk maken. Gemiddeld is onze voorbereiding 3-5 werkdagen exclusief het optreden zelf. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer jullie vervolgens besluiten de Luizterceremonie te boeken, volgt een afspraak voor het persoonlijk interview. Hierin gaat onze verteller op zoek naar jullie liefdesverhaal met leuke anekdotes.

Vanuit het interview schrijven we dan jullie verhaal, waarna jullie ruim voor jullie trouwdag controleren of het allemaal klopt en naar jullie zin is. Daarna studeren we het zo in dat de piano, spraak en zang perfect op elkaar afgestemd zijn.

Mogelijkheden Luizterceremonie:

1. Luizterceremonie basis

Trouwambtenaar van de gemeente sluit officieel jullie huwelijk. De verteller vertelt jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal.

Er zijn veel gemeentes waar degene die voor één dag tot BABS wordt benoemd, al wel benoemd en beëdigd moet zijn in een andere gemeente. Onze Luizterzangeressen/vertellers zijn niet als trouwambtenaar aan een gemeente verbonden. In dat geval moet er een officiële BABS van de gemeente aanwezig zijn die vaststelt dat jullie vrijwillig elkaar het ja-woord geven en een handtekening zet onder de trouwakte. Luizter vertelt het Luizterverhaal. De trouwambtenaar verzorgt het welkomstwoord, het jawoord/de ringen, het tekenen van de trouwakte en het slotwoord.

De kosten voor de trouwambtenaar van de gemeente, zijn in de trouwleges die jullie aan de gemeente betalen opgenomen.

Check the date Offerte aanvragen

2. Luizterceremonie ceremonieel

De verteller sluit symbolisch jullie huwelijk (ceremonieel) en vertelt jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal.

In veel gemeentes zijn er specifieke dagen waarop bruidsparen ‘gratis’ kunnen trouwen. Wanneer jullie op een eerder moment officieel trouwen, kunnen wij op jullie feestdag symbolisch het huwelijk sluiten met alles erop en eraan. Symbolisch, zoals tegenwoordig al veel trouwceremonies plaatsvinden, kan het vanzelfsprekend overal. Dat scheelt doorgaans ook aanzienlijk in de gemeentelijke kosten en extra benoemingskosten. Voor de gasten is er visueel geen verschil. We verzorgen de Luizterceremonie compleet met welkomstwoord, Luizterverhaal,  het jawoord/de ringen, het tekenen van de trouwakte en het slotwoord!

Naast het Luizterverhaal verzorgen we ook live liedjes op de andere momenten van de trouwceremonie.

Check the date Offerte aanvragen

3. Luizterceremonie met benoeming

De verteller sluit (officieel) jullie huwelijk (benoeming trouwambtenaar voor 1 dag) en vertelt jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal.

In veel gemeentes kan iedereen voor één dag benoemd worden tot BABS. Dan kan de zangeres / verteller van Luizter voor één dag benoemd worden en jullie die dag officieel trouwen. De kosten voor ‘benoeming tot trouwambtenaar voor 1 dag’ zijn in iedere gemeente verschillend. De benoemingskosten zijn niet in onze prijzen opgenomen en worden rechtstreeks aan de gemeente betaald. Voor de benoeming/beëdiging wordt de zangeres/verteller op een aparte dag in de betreffende gemeente beëdigd door de rechtbank.

Check the date Offerte aanvragen

Trouwen in het buitenland - live muziek - Destination wedding - Luizterceremonie

Luizterceremonie in Spanje
(een combinatie Nederlands & Engels) 

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) als via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.”

P & M
Bruiloft in Spanje
Trouwlocatie: Pueblo Acantilado in El Campello, Alicante
Trouwfotograaf: Anne Reitsma Fotografie
Bron: ThePerfectWedding.nl

Luizterceremonie op Landgoed Groot Wansborn 

“Luizter heeft op onze bruiloft ons liefdesverhaal op bijzondere wijze overgebracht door middel van een Luizterverhaal. Niet alleen wij maar ook de gasten hebben ontzettend genoten met een lach en een traan van de wijze waarop dit gedaan werd. De afwisseling tussen het verhaal en de perfect gekozen muziek maakte het een prachtige ceremonie. Heel bijzonder en een absolute aanrader voor iedereen die geen standaard ceremonie wenst!”

B & C
Bron: ThePerfectWedding.nl

Luizterceremonie bij Lommerrijk

“Wat jullie doen is magisch. Onze trouwceremonie op 18.08.2018 was meer dan geweldig dankzij jullie. Het hele verhaal klopte en de muziek erbij het was helemaal compleet. Onze gasten hadden nog nooit zoiets gezien. Onze eeuwige dank voor het zo bijzonder maken van onze mooiste dag. Zojuist de audio beluisterd en alles kwam weer even voorbij. Zouden wij jullie aanbevelen? Nou een dikke vette YES!!!!”

B & S
Bron: Facebook aanbeveling

Meer referenties van bruidsparen