Luizter
Ceremonie

Luizterceremonie bruiloft Luizterverhaal.jpeg

Een Luizterceremonie is in het leven geroepen door Jolanda Bazen en Jörgen Versteeg van Luizter. Voor ieder aankomend bruidspaar die hun trouwceremonie éxtra bijzonder wil maken is een Luizterceremonie de perfecte uitkomst. Willen jullie een keer wat anders dan een standaard trouwceremonie? Ga dan voor een Luizterceremonie van Luizter. De Luizter-zangeres vertelt jullie liefdesverhaal met anekdotes & liedfragmenten uit bekende popsongs. Herinneringen aan jullie eerste ontmoeting, de eerste date en jullie mooiste avonturen. We nemen jullie en jullie gasten mee op een persoonlijke reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal door middel van een verhaal in combinatie met zang.

AnjaniRaviN-100.jpeg
Fotografie door: Simone Bruidsfotografie

Maak jullie trouwceremonie nog persoonlijker


Tijdens een Luizterceremonie verzorgt Luizter niet alleen de live muziek tijdens de trouwceremonie, we vertellen ook jullie verhaal op een persoonlijke manier. Ook kunnen we jullie familie en vrienden op een bijzondere manier in het zonnetje zetten. Luizter is dus ceremoniespreker & live muzikant in 1 en soms zelfs trouwambtenaar voor 1 dag. Een Luizterverhaal is maatwerk en wordt met de grootste aandacht voor jullie geschreven en verteld. Jullie mogen vooraf het Luizterverhaal beoordelen zodat het volledig aansluit op jullie wensen en muzieksmaak. 

Luizter heeft op onze bruiloft ons liefdesverhaal op bijzondere wijze overgebracht door middel van een Luizterverhaal. Niet alleen wij maar ook de gasten hebben ontzettend genoten met een lach en een traan van de wijze waarop dit gedaan werd. De afwisseling tussen het verhaal en de perfect gekozen muziek maakte het een prachtige ceremonie. Heel bijzonder en een absolute aanrader voor iedereen die geen standaard ceremonie wenst!

Bram & Chantal
Mooi Bruidspaar BruidsfotografieAN1A5735.jpeg
Fotografie door: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Mogelijkheden Luizterceremonie

Een Luizterceremonie is echt maatwerk. Hierdoor maken we het extra persoonlijk. Gemiddeld is onze voorbereiding 3-5 werkdagen exclusief het optreden tijdens de trouwceremonie zelf. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer jullie vervolgens besluiten de Luizterceremonie te boeken, volgt een afspraak voor het persoonlijk interview. Hierin gaat onze verteller op zoek naar jullie liefdesverhaal met leuke anekdotes.

Vanuit het interview schrijven we dan jullie verhaal, waarna jullie ruim voor jullie trouwdag controleren of het allemaal klopt en naar jullie zin is. Daarna studeren we het zo in dat de piano, spraak en zang perfect op elkaar afgestemd zijn.
 

Bruiloft video's

  • Bruid bedankt haar moeder

    Luizterverhaal bruiloft

  • Tum hi ho - Hindi lovesong

  • Bruidegom bedankt zijn dochter

    Luizterverhaal bruiloft

Wat jullie doen is magisch. Onze trouwceremonie op 18.08.2018 was meer dan geweldig dankzij jullie. Het hele verhaal klopte en de muziek erbij het was helemaal compleet. Onze gasten hadden nog nooit zoiets gezien. Onze eeuwige dank voor het zo bijzonder maken van onze mooiste dag. Zojuist de audio beluisterd en alles kwam weer even voorbij. Zouden wij jullie aanbevelen? Nou een dikke vette YES!!!!

Brian & Shari
Luizterceremonie trouwceremonie met Luizterverhaal.jpeg
Fotografie door: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Bedank de mensen die voor jullie speciaal zijn

In de trouwceremonie kunnen we ook, namens jullie, met woorden en muziek de belangrijkste mensen in jullie leven bedanken. Een mooi voorbeeld van het oprecht bedanken zie je in onderstaande video waarin Monique haar moeder bedankt. Voor wie zoekt naar de mooiste manier  om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Benoem ook de mensen die jullie helaas moeten missen

Hoe benoem je iemand die er niet meer is?  Een vader, een moeder, een broer, een zus, een vriend of een vriendin. Tijdens de trouwceremonie van Rik & Emmy vertelden we over Emmy’s vader. Zo was hij er op gepaste wijze toch een beetje bij.