Maak jullie trouwceremonie nog persoonlijker!

Check the date      Neem contact op

Luizterceremonie

Tijdens een Luizterceremonie verzorgt Luizter niet alleen de live muziek. We vertellen ook jullie verhaal op een persoonlijke manier, waarbij je zelf input kunt geven en, als je dat wilt, van te voren kunt lezen wat er gezegd gaat worden. Zo hoef je niet af te wachten tot een paar weken van te voren welke buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand jullie persoonlijk liefdesverhaal zal gaan vertellen tijdens de trouwceremonie. Een Luizterverhaal past perfect in de trouwceremonie, maar ook tijdens het trouwdiner of als originele openingsact van het trouwfeest.

Onze Luizter-zangeres vertelt jullie persoonlijke Luizterverhaal op een unieke wijze, ook weer gecombineerd met muziekfragmenten uit bekende popsongs die passen bij jullie en bij de verschillende gebeurtenissen; anekdotes van hoe jullie zijn opgegroeid, hoe je elkaar hebt ontmoet, de eerste date, gezamenlijke avonturen, het aanzoek tot aan de bruiloft zelf. Zo zullen jullie zelf en jullie gasten verrassend meegenomen worden op een emotionele reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal.

Bedank de mensen die voor jullie speciaal zijn!

In de Luizterceremonie kunnen we ook, namens jullie, met woorden en muziek de belangrijkste mensen in jullie leven bedanken. Een mooi voorbeeld van het oprecht bedanken zie je in onderstaande video waarin Monique haar moeder bedankt:

Werkwijze Luizterceremonie: drie mogelijkheden

1. Benoeming tot BABS voor één dag.

In veel gemeentes kan iedereen voor één dag benoemd worden tot BABS. Dan kan de zangeres / verteller van Luizter voor één dag benoemd worden, en jullie in die hoedanigheid officieel trouwen.

2. Met een officiële babs, die alleen het ja-woord doet en een handtekening zet.

Er zijn ook gemeentes waar degene die voor één dag tot BABS wordt benoemd, al wel benoemd en beëdigd moet zijn in een andere gemeente. In dat geval moet er een officiële BABS van de gemeente aanwezig zijn die vaststelt dat jullie vrijwillig elkaar het ja-woord geven en een handtekening zet onder de trouwakte. Dat is nodig om dat onze Luizter-zangeressen / vertellers niet (officieel) als trouwambtenaar benoemd en beëdigd zijn.

3. Een symbolische huwelijkssluiting met alles erop en eraan.

Op een eerder moment officieel trouwen en op jullie trouwdag

Daardoor verschilt per gemeente of zij een wettelijk huwelijk mogen voltrekken. Symbolisch, zoals tegenwoordig al veel trouwceremonies plaatsvinden, kan het vanzelfsprekend overal. Dat scheelt doorgaans ook aanzienlijk in de gemeentelijke kosten en extra benoemingskosten. Voor de gasten is er visueel geen verschil. We verzorgen de Luizterceremonie compleet met jawoord en tekenen trouwakte! Het zetten van de handtekening met de officiële ambtenaar heeft dan in een eerder stadium al plaatsgevonden.

Een Luizterceremonie is echt maatwerk waarmee we het extra persoonlijk maken. Gemiddeld is onze voorbereiding 3 werkdagen exclusief het optreden zelf. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer jullie vervolgens besluiten de Luizterceremonie te boeken, volgt een afspraak voor het persoonlijk interview. Hierin gaat onze verteller op zoek naar jullie liefdesverhaal met leuke anekdotes. Vanuit het interview schrijven we dan jullie verhaal, waarna jullie ruim voor jullie trouwdag controleren of het allemaal klopt en naar jullie zin is. Daarna studeren we het zo in dat de piano, spraak en zang perfect op elkaar afgestemd zijn. Wanneer er geen officiële trouwambtenaar aanwezig is, is onze voorbereiding aanzienlijk langer, waardoor er ook een andere prijs gehanteerd wordt.

Luizterverhaal op film vastgelegd
De films op deze pagina zijn gemaakt door het team van ‘State of Dreaming’. Zij hebben eerder ook de Luizterverhalen van o.a. Rico Verhoeven & Roparun gefilmd en bewerkt. Dit duo verstaat de kunst van verhalen vertellen met beeld. Klik op het logo voor meer informatie.

State OfDreaming_logo_films

 

Luizterceremonie (waarbij een externe babs het huwelijk sluit): € 1.595,-*
Luizterceremonie (waarbij de Luizter-zangeres het huwelijk sluit): € 1.795,-*

Luizterverhaal tijdens receptie, diner of trouwfeest: € vanaf 1.295,-

*Bovenstaande prijzen zijn inclusief Luizterverhaal, losse live liedjes, live opname (audio) trouwceremonie, elektrische minivleugel en design geluidsinstallatie (smalle zuiltjes).

In onze agenda vind je de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Vraag informatie aanVraag offerte aan

Luizterceremonie met Roosje & Dennis

De bruiloftervaring van Corné & Monique – 27 mei 2017

“We wilden een persoonlijke ceremonie; geen algemeen verhaal over de liefde, maar óns verhaal. Dennis en Roosje vertelden ons Luizterverhaal. Een lach en een traan; de juiste woorden, prachtige muziek. Het was fantastisch!

Corné & Monique”
Trouwlocatie: Het Houtse Meer
Trouwfotograaf: Guy van der Locht (Video Foto Service)

Trouwceremonie Slot Moermond
Het liefdesverhaal op muziek van Rick & Judith – 10 September 2016

“Bedankt voor de fantastische ceremonie en mooie achtergrondmuziek tijdens de receptie. We zijn op 10 september 2016 getrouwd in Renesse. Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. Het was een emotionele en intieme ceremonie. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en we hadden volledig vertrouwen dat het goed zou komen, en dat is ook gebeurd. De samenwerking verliep plezierig, ze lieten ruimte voor onze input en gebruikten hun ervaring en muziekkennis om het perfect te maken. Wil je een persoonlijke en unieke ceremonie: Bel Luizter!!! Jolanda en Jörgen nogmaals bedankt voor de fantastische ceremonie en gemoedelijke muzikale ondersteuning bij de receptie. Tip! Vraag naar de mogelijkheid voor een geluidsopname van je ceremonie!

Liefs Judith en Rick”
Trouwlocatie: Slot Moermond Renesse
Trouwfotograaf: Cathy fotografie

Bron: Google recensie