Muziek na het jawoord

Muziek na het jawoord.jpg
Fotografie door: Koolen Photography

Muziek na het jawoord; Een mooi moment om jullie gelofte te vieren met muziek. Je hebt zojuist het jawoord aan de man van je dromen gegeven! Nu is het tijd om dit uitgebreid te gaan vieren met al jullie vrienden en familie, maar welke muziek wil je op de achtergrond zodra je met je kersverse man wegloopt?

Live muziek na het jawoord

Mooi-Bruidspaar-Bruidsfotografie-3963_kl.jpg
Fotografie door: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Wij hebben ervaring

Wij van Luizter hebben al honderden trouwceremonies begeleid met onze live achtergrondmuziek. Hieronder sommen we de meest gekozen muziek op die wordt gekozen na het geven van het jawoord. Muziek met een Nederlandse tekst komt vaak meer binnen bij de gasten, aangezien niet iedereen goed Engels kan verstaan. Wellicht hebben jullie samen een bijzonder lied wat jullie willen laten spelen? Wij van Luizter helpen jullie graag bij het éxtra bijzonder maken van jullie bruiloft!

Foto door Marian Schutte photography & writing .jpg
Fotografie door: Marian Schutte photography & writing

De meest gekozen muziek na het jawoord

Wij van Luizter hebben inmiddels al honderden trouwceremonies van begin tot eind begeleid. Er zijn talloze mogelijkheden op muzikaal gebied en iedereen heeft natuurlijk een persoonlijke muzieksmaak. Of je nu swingend of rustig het altaar wilt verlaten. Luizter heeft de meest gekozen muziek voor je opgesomd voor na het jawoord:

Nick-Franken-Fotografie-7736_kl.jpg
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Muziek na het jawoord top 10 2022

 

  1. Perfect - Ed Sheeran
  2. Always remember us this way - Lady Gaga
  3. Jij bent de liefde - Kenny B / Guus Meeuwis / Maan
  4. Ik hoor bij jou - Marco Borsato
  5. Everything I do - Bryan Adams
  6. A thousand years - Christina Perri
  7. Avond (ik geloof in jou en mij) - Boudewijn de Groot
  8. All of me - John Legend
  9. Make you feel my love - Adele
  10. Heaven - Bryan Adams / Do

Maak van een stijve, plechtige ceremonie een sprookjesceremonie die geheel naar jullie eigen wens is ingevuld met live achtergrondmuziek van Luizter. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
 

Trouwceremonie Slot Moermond Ridderzaal.jpg
Fotografie door: LoveRules.nl

Bijzonder en persoonlijk

Willen jullie de trouwceremonie nog bijzonderder en persoonlijker maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd.

90% van onze bruidsparen combineert live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal.
 

Live muziek trouwceremonie

Ik hoor bij jou

Wat hebben Jolanda en Jörgen van Luizter onze mooiste dag nog mooier gemaakt! Fantastisch wat deze twee mensen doen. Echt niet in woorden uit te leggen, je moet het ervaren. Net een sprookje maar dan over ons als bruidspaar. Zo bijzonder en een herinnering voor het leven! Zowel voor ons als bruidspaar als voor alle gasten. Onvergetelijk en wij zouden iedereen Luizter aanraden. Wat een fantastische mensen die ervoor zorgen dat een “sprookje” werkelijkheid wordt. Luizter raakt je…. iedereen! Bedankt Jolanda en Jörgen.

Manon & Richard

Luizter heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft extra emotionele waarde door hun toevoeging tijdens de ceremonie, receptie en het diner met een prachtig Luizterverhaal. Al onze gasten en uiteraard wij zelf zijn super trots dat Luizter op onze bruiloft was

Noortje & Joost

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vind je hier.