Trouwliedjes 2019

Dit jaar hebben we al weer veel trouwceremonies muzikaal mogen opluisteren. Hoog tijd om de meest aangevraagde liedjes met jullie te delen. Alle hieronder genoemde trouwceremonie liedjes spelen wij in een romantische versie. Past de songtekst niet helemaal bij jullie, dan kunnen we deze speciaal voor jullie aanpassen. Zo wordt jullie trouwceremonie nog persoonlijker.

Trouwceremonie muziek momenten:

Trends in trouwceremonie muziek 2019:
De meeste bruidsparen kiezen voor een Luizterceremonie waarbij de zangeres van Luizter ook jullie lovestory vertelt in de vorm van een Luizterverhaal. Onderaan deze pagina vind je voorbeeld video’s van een Luizterceremonie.

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire van Ed Sheeran tot Taylor Swift en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. Hieronder vinden jullie diverse video’s van een live optreden en onze top trouwceremonie muziek 2019. We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vind je hier.

Check jullie trouwdatum   Vraag informatie aan

Titel Artiest / Versie
A thousand years Christina Perri
All of me John Legend
Aren't they lovely Stevie Wonder / Luizter
Can't stop the feeling Justin Timberlake
Feeling good Michael Bublé
I loved her first Heartland
Ik hoor bij jou Marco Borsato
Jij bent de liefde Guus Meeuwis
Mag ik dan bij jou Claudia de Breij
Marry you Bruno Mars
Mooi Marco Borsato
Perfect Ed Sheeran
Proosten Guus Meeuwis
The book of love Gavin James
Thinking out loud Ed Sheeran
Wees zuinig op m'n meissie André Hazes
You raise me up Josh Groban

De bruiloftervaring van Stefan & Nicole – 7 oktober 2017

“Het was dan ook echt prachtig! Menigeen moest een traantje wegpinken doordat ze geraakt werden door de mooie stem van Jolanda. Voordat het avondfeest begon heeft Luizter een prachtig Luizterverhaal verteld met mooie anekdotes uit onze jeugd tot aan het moment van trouwen. Hierbij hebben zij ook weer echt toepasselijke nummers gezongen. Al met al een echte aanrader om Luizter onderdeel te laten zijn van de bruiloft! Wij hebben genoten!”

Liefs Stefan en Nicole
Trouwlocatie: De Viersprong (’s Gravenzande)
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Rob & Priscilla – 6 oktober 2017

“Wat was onze trouw ceremonie afgelopen vrijdag in het Markiezenhof in Bergen op Zoom prachtig dankzij jullie muzikale begeleiding. Al onze gasten spraken er de rest van de dag vol lof over… Jörgen en Jolanda heel erg bedankt dat jullie deze ceremonie voor ons onvergetelijk hebben gemaakt!!”

Rob & Priscilla
Trouwlocatie: Het Markiezenhof
Bron: Facebook recensie

 

bruiloftervaring Johan & Sabrina Luizter

De bruiloftervaring van Johan & Sabrina – 7 juli 2017

“We hebben alleen maar complimenten gekregen. Onze gasten waren vol lof en hebben net als wij ontzettend genoten! Bedankt en ik hoop dat jullie bij nog vele hun dag net zo mooi mogen maken als bij ons!”

Johan & Sabrina
Trouwlocatie: Bellevue Groothoofd
Trouwfotograaf: Vincent Bierens Photography
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Edwin & Rhelia – 24 juni 2017

“Als kers op de taart hebben ze ons levensverhaal verteld bij het diner. Iedereen was onder de indruk want ze vertelden hoe onze jeugd was, hoe we elkaar hebben leren kennen en ga zo maar door…Ook hebben ze namens ons mensen bedankt die veel voor ons betekenen. Het allermooiste was dat ze het verhaal verteld met allemaal nummers vervlochten, wat op ons leven slaat. Roosje en Dennis hebben onze dag compleet gemaakt. We hebben gelachen, gehuild en veel liefde en warmte mogen voelen. Zonder Luizter was onze trouwdag heel anders verlopen en we zijn ze hier heel dankbaar voor! Ik raad het iedereen aan! Ze waren een hit en een verademing op onze mooiste dag!”

Groetjes van Edwin en Rhelia
Trouwlocatie: Lommerrijk
Bron: ThePerfectWedding.nl

Luizterceremonie met Roosje & Dennis

De bruiloftervaring van Corné & Monique – 27 mei 2017

“We wilden een persoonlijke ceremonie; geen algemeen verhaal over de liefde, maar óns verhaal. Dennis en Roosje vertelden ons Luizterverhaal. Een lach en een traan; de juiste woorden, prachtige muziek. Het was fantastisch!”

Corné & Monique
Trouwlocatie: Het Houtse Meer
Trouwfotograaf: Guy van der Locht (Video Foto Service)