n

Zangeres voor jullie bruiloft

Met een zangeres van Luizter op jullie bruiloft vloeien de tranen gegarandeerd, afgewisseld met schaterend gelach. Beiden perfect in balans. Een gouden formule waarmee jullie trouwdag zowel voor jullie zelf als voor jullie gasten onvergetelijk wordt.

Een zangeres van Luizter tijdens de huwelijksceremonie voor een onvergetelijke dag

Een huwelijk is een van de meest bijzondere momenten in het leven van jullie als aankomend man en vrouw. De belofte van eeuwige liefde en verbondenheid wordt gevierd te midden van familie en vrienden. Op zo’n belangrijke dag wil je natuurlijk dat alles perfect verloopt, en dat geldt zeker ook voor de muziek. Muziek heeft de kracht om emoties los te maken, herinneringen te creëren en momenten extra speciaal te maken. Dit wordt alleen maar versterkt met live muziek. Als jullie op zoek zijn naar een zangeres die jullie huwelijksceremonie en bruiloft naar een hoger niveau kan tillen, dan is Luizter wellicht iets voor jullie!

bruiloft Live muziek ceremoniespreker
play

Een harmonieus samenspel

Tijdens de huwelijksceremonie en bruiloft is het belangrijk dat de muziek perfect aansluit bij jullie persoonlijkheid en de sfeer van de dag. Luizter begrijpt dit als geen ander en stemt haar repertoire af op jullie wensen en voorkeuren. Of het nu gaat om een intiem moment tijdens de ceremonie, een spetterend optreden tijdens het feest, of een combinatie van beide, Luizter zorgt voor een harmonieus samenspel van muziek en emotie.

Een Luizterverhaal: Een persoonlijke reis door jullie liefdesverhaal

Luizter is niet alleen in te schakelen als zangeres voor jullie huwelijksceremonie, maar ook voor andere bijzondere momenten op jullie trouwdag. Een van de unieke diensten die Luizter aanbiedt, is een Luizterverhaal. Stel je voor: tijdens de ceremonie worden jullie gasten meegenomen op een persoonlijke reis door jullie eigen liefdesverhaal. Luizter vertelt dit verhaal met passie en betrokkenheid, afgewisseld met toepasselijke nummers die de emoties van het moment versterken. Dit is niet alleen een prachtige manier om jullie liefdesverhaal te delen met jullie geliefden, maar ook om jullie gasten in het zonnetje te zetten en ze een bijzondere ervaring te geven.

Live muziek bruiloft ceremonie zangeres met pianist
Jasmijn Fleur Fotografie

Luizter: Meer dan alleen een zangeres op de bruiloft

Naast dat je een zangeres van Luizter tijdens jullie bruiloft en huwelijksceremonie kunt inhuren, biedt Luizter nog meer diensten aan die jullie trouwdag extra bijzonder kunnen maken. Zo zijn we ook in te schakelen als ceremoniespreker , wat ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en jullie zelf volop kunnen genieten van de dag. Daarnaast kan Luizter ook dienen als trouwambtenaar en kunnen we jullie zelfs officieel trouwen, wat jullie ceremonie een persoonlijke en unieke touch geeft.

Neem contact op met Luizter

Benieuwd naar de mogelijkheden die Luizter te bieden heeft voor jullie trouwdag? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en bespreek jullie wensen en ideeën. Samen kunnen jullie de perfecte invulling geven aan de muzikale begeleiding van jullie huwelijksceremonie en bruiloft. Maak van jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten met de betoverende muziek van Luizter!

"Josje en William hebben dit moment tot een van de hoogtepunten van de dag gemaakt. "

Ellen
Bruiloft

Bekijk onze video's

trouwceremonie live muziek
play
Muziek na het jawoord
live muziek trouwceremonie
play
Bruidegom bedankt zijn dochter
live trouwceremoniemuziek
play
Bruid bedankt haar moeder
trouwceremonie met live muziek
play
Bruid bedankt haar dochter
repertoire luizter duo
play
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
live achtergrondmuziek repertoire
play
Rico Verhoeven bedankt zijn trainer

Agenda

23 Mei
do
Uitvaart
13:00 - 14:00
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
19:00 - 19:30
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
14:00 - 14:45
Zeeland
24 Mei
vr
Bruiloft
16:15 - 17:00
Zeeland