AnneReitsmaFotografie.BN2A9991- Anne Reitsma Fotografie 2.jpeg
Fotografie door: Anne Reitsma Fotografie

Zijn jullie op zoek naar de mooiste trouwliedjes voor jullie bijzondere dag? Dan zijn jullie bij Luizter aan het juiste adres. Dit jaar hebben we alweer veel trouwceremonies muzikaal mogen opluisteren. Hoog tijd om de meest aangevraagde trouw nummers met jullie te delen. Alle hieronder genoemde trouwliedjes tijdens de ceremonie spelen wij in een romantische versie. Past de songtekst niet helemaal bij jullie, dan kunnen we deze speciaal voor jullie aanpassen. Zo wordt jullie trouwceremonie nog persoonlijker! Bekijk hieronder de meest gekozen trouwliedjes van 2020.

Iets anders dan een standaard bruiloft? Maak jullie bruiloft extra bijzonder met een Luizterceremonie van Luizter! 90% van onze bruidsparen combineert live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal.

  1. Perfect - Ed Sheeran
  2. A thousand years - Christina Perri
  3. Always remember us this way - Lady Gaga
  4. Wees zuinig op m'n meissie - André Hazes (speciale Luizter-versie)
  5. I'm yours - Jason Mraz
  6. Jij bent de liefde - Kenny B / Guus Meeuwis / Maan
  7. I loved her first - Heartland
  8. Feeling good - Michael Bublé
  9. Ik hoor bij jou - Marco Borsato
  10. Marry you - Bruno Mars

Luizterverhaal bruiloft

Bruid bedankt haar moeder

Wat hebben Jolanda en Jörgen van Luizter onze mooiste dag nog mooier gemaakt! Fantastisch wat deze twee mensen doen. Echt niet in woorden uit te leggen, je moet het ervaren. Net een sprookje maar dan over ons als bruidspaar. Zo bijzonder en een herinnering voor het leven! Zowel voor ons als bruidspaar als voor alle gasten. Onvergetelijk en wij zouden iedereen Luizter aanraden. Wat een fantastische mensen die ervoor zorgen dat een “sprookje” werkelijkheid wordt. Luizter raakt je…. iedereen! Bedankt Jolanda en Jörgen.

Manon & Richard
Landgoed Ulvenhart Trouwceremonie.jpeg
Fotografie door: Jasmijn Fleur Fotografie

De meest gekozen trouwceremonie muziek

De meest gekozen trouwliedjes tijdens de ceremonie hebben we hier opgesomd. Dit jaar hebben we al veel ceremonies mogen voorzien van live muziek. Luizter heeft een breed repertoire van Ed Sheeran tot Taylor Swift en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze ceremonie liedjes.

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) alles via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.

Patricia & Michiel - Bruiloft in Spanje

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vind je hier.