Bruiloftervaring Luizter & Luizterverhaal
Hieronder kun je lezen hoe andere bruidsparen ons hebben ervaren. Zij beschrijven wat voor hen de meerwaarde van onze live muziek en Luizterverhalen tijdens de trouwdag was. De reviews komen van verschillende onafhankelijke websites waaronder:

Bruiloftervaring in Spanje – Luizterceremonie (NL/ENG) – 20 september 2018

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) als via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.”

Anoniem
Bruiloft in Spanje
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Renske & Jack – 31 augustus 2018

“Wat hebben Jorgen en Jolanda onze ceremonie perfect verzorgd! Het was persoonlijk, met veel emotie, maar ook zeker met een lach. De contactmomenten voor onze bruiloft liepen prima, we hoefden nooit lang op een antwoord te wachten en ze begrepen precies hoe wij onze ceremonie voor ogen hadden. We hebben alleen maar leuke reacties ontvangen van onze gasten. Wij zijn Luizter heel dankbaar dat zij de ceremonie zo mooi hebben ingevuld, dit zullen we nooit vergeten!”

Renske & Jack
Trouwlocatie: Wolfslaar Breda
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Ina & Rob – 31 augustus 2018

“Op de trouwbeurs in Breda werd onze aandacht getrokken door de fabuleuze en sprankelende klanken het zangduo van Luizter. Er was gelijk een kippenvel moment en we werden geraakt door de zuiverheid en de kracht van de nummers. Na een fijn en persoonlijk gesprek met Jolanda hebben wij toen besloten om Luizter op onze bruiloft te laten zingen. En echt, dat was een schot in de “roos”, wat was het geweldig! Zo passend, ontroerend en waardevol voor onze dag. Luizter heeft mede gezorgd voor een gouden randje op onze huwelijksdag!

Ina & Rob”
Trouwlocatie: Het Arendsslot
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Bram & Chantal – 25 augustus 2018

“Luizter heeft op onze bruiloft ons liefdesverhaal op bijzondere wijze overgebracht door middel van een Luizterverhaal. Niet alleen wij maar ook de gasten hebben ontzettend genoten met een lach en een traan van de wijze waarop dit gedaan werd. De afwisseling tussen het verhaal en de perfect gekozen muziek maakte het een prachtige ceremonie. Heel bijzonder en een absolute aanrader voor iedereen die geen standaard ceremonie wenst! 

Bram & Chantal”
Trouwlocatie: Landgoed Groot Wansborn
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Brian & Shari – 18 augustus 2018

“Wat jullie doen is magisch. Onze trouwceremonie op 18.08.2018 was meer dan geweldig dankzij jullie. Het hele verhaal klopte en de muziek erbij het was helemaal compleet. Onze gasten hadden nog nooit zoiets gezien. Onze eeuwige dank voor het zo bijzonder maken van onze mooiste dag. Zojuist de audio beluisterd en alles kwam weer even voorbij. Zouden wij jullie aanbevelen? Nou een dikke vette YES!!!!

Brian & Shari”
Trouwlocatie: Lommerrijk Rotterdam
Bron: Facebook aanbeveling

De bruiloftervaring van Jordy & Kelly – 18 augustus 2018

“We kwamen op de beurs Luizter tegen. Wij zagen Roosje en Dennis al voor ons op onze bruiloft.
Wat was het geweldig en wat hebben ze mooi gespeeld. Geweldig!
Nogmaals enorm bedankt voor onze mooie dag!

Jordy & Kelly”
Trouwlocatie: Boswachter Liesbosch
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Sandra & Rob – 17 augustus 2018

“Wat hebben jullie onze verwachtingen overtroffen! Een prachtig Luizterverhaal met een lach en een traan, persoonlijk en liefdevol! Vele complimenten ontvangen van onze gasten. Prachtige stem van Jolanda en de mooie muzikale uitvoering van Jörgen. Een echte aanrader!

Sandra & Rob”
Trouwlocatie: Kasteel Bloemendal
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Noortje & Joost – 14 juli 2018

“Luizter heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft extra emotionele waarde door hun toevoeging tijdens de ceremonie, receptie en het diner met een prachtig Luizterverhaal. Al onze gasten en uiteraard wij zelf zijn super trots dat Luizter op onze bruiloft was.

Noortje & Joost”
Trouwlocatie: Slot Moermond
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Ivo & Esther – 7 juli 2018

“Luizter is de avond begonnen met een Luizterverhaal. Ze hebben de gasten meegenomen in ons liefdesverhaal. Heel erg mooi gedaan, met een lach en een traan. Jolanda heeft een prachtige stem die je meteen raakt en Jorgen begeleidt het prachtig op de piano! Onze gasten waren ook erg te spreken over hun optreden! Luizter heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag voor ons is geworden!! Wij kunnen ieder bruidspaar Luizter aanraden!!

Liefs Ivo en Esther”
Trouwlocatie: Beachclub 8 – Rockanje
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Erik & Gohar – 6 juli 2018

“Lieve Jürgen en Jolanda, bedankt… bedankt voor jullie tijd, jullie medewerking, jullie samenwerking, jullie creativiteit, geduld en gastvrijheid. Jullie hebben onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Zoals jullie ons Luizterverhaal hebben verteld tijdens het trouwfeest was adembenemend goed ( onbetaalbaar gewoon). Wij zijn zo blij dat jullie blijven groeien. Wij gunnen iedereen de mogelijkheid om sowieso 1x in hun leven met jullie samen te mogen werken en jullie te mogen leren kennen als personen!!! De manier waarop jullie werken en het werk wat jullie uiteindelijk leveren is net zo mooi en bijzonder zoals jullie als koppel! 

Liefs Erik en Gohar”
Trouwlocatie: Beachclub Puur – Drimmelen
Bron: Facebook recensie

De bruiloftervaring van Marylou & Sander – 29 juni 2018

“Afgelopen 29 juni zijn wij getrouwd. En hebben wij onze gasten, en onszelf, getrakteerd op een prachtig luizterverhaal. En wauw, wat was het mooi! Er zijn heel wat traantjes gevloeid, zelfs bij de stoerste mannen.

Na aanleiding van onze gesprekken is er een heel persoonlijk en mooi verhaal geschreven door Roosje. Met passende en mooie liedjes. En op onze dag zelf werd het prachtig voorgedragen en gezongen door Josje. Helaas moest Roosje vanwege ziekte afhaken maar dit werd meer dan goed opgelost door Josje. In samenhang met het prachtige pianospel van Dennis, werd dit luizterverhaal meer dan we er van verwacht en gehoopt hadden.

Er hangt een prijskaartje aan maar wij vonden het het zeker waard! Het gaf onze dag echt een extra dimensie.

Marylou & Sander”
Bron: Bruiloftervaring.nl

Luizterceremonie trouwceremonie Luizter Luizterverhaal

De bruiloftervaring van Tom & Marin – 29 juni 2018

“Op een trouwbeurs kwamen wij Jolanda en Jorgen van luizter tegen. Wauw we waren gelijk verkocht. Het pianospel en de zang, de teksten, alles bij elkaar was in onze ogen precies wat wij zochten voor onze bruiloft. Na overleg met Jolanda en Jorgen besloten we er een luizterceremonie van te maken. Na een prettig skypegesprek en een mailtje heen en weer hebben ze alle verwachtingen meer dan waard gemaakt. De communicatie vooraf verliep heel prettig en er werd alles aan gedaan om onze wensen in het luizterverhaal te laten terug komen. Na de ceremonie kwam iedereen naar ons toe om te vertellen hoe ontroerend en bijzonder het was en daar kunnen we ons helemaal bij aansluiten. Het heeft onze ceremonie heel speciaal en persoonlijk gemaakt. Wij zouden Luizter bij iedereen aanraden.

Heel erg bedankt voor onze nooit te vergeten luizterceremonie! 

Tom & Marin”
Trouwlocatie: De schone lei – Rotterdam
Trouwfotograaf: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

De bruiloftervaring van Wouter & Margo – 23 juni 2018

“Jolanda en Jorgen hebben voor ons een luizterceremonie verzorgd. Alles klopte, de sfeer, de liedjes, de mooie persoonlijke woorden en de witte vleugel maakte het plaatje compleet. We hebben er veel positieve reacties op gehad en de manier waarop er verteld werd heeft veel mensen geraakt. 
Bedankt voor jullie mooie bijdrage aan onze prachtige dag.

Wouter & Margo”
Trouwlocatie: Landgoed de Weerdbeemden – Kessel
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Kinzi & Frank – 15 juni 2018

“Luizter was echt een mooie aanvulling op onze dag en gaf de ceremonie een speciaal tintje. Jörgen en Jolanda waren erg betrokken en hebben dit prachtig ingevuld.

Kinzi & Frank”
Trouwlocatie: Kasteel Henkenshage
Bron: theperfectwedding.nl

De bruiloftervaring van Patrick & Marielle – 8 juni 2018

“Woorden schieten ons tekort terwijl hun alles feilloos bespreken hoe wij het graag wildeZe hebben tijdens het eten gespeeld en tijdens het dessert hebben ze bij veel daggasten de gevoelige snaar geraakt. Super !! Zou het aan iedereen aanbevelen.

Gr Patrick en Marielle”
Trouwlocatie: Event Center Dordrecht

De bruiloftervaring van Shirly & Patrick – 2 juni 2018

“Geweldige Luizterceremonie gehad dankzij Jolanda en jorgen super enthousiaste reacties gehad. Vanaf moment 1 fijn contact laagdrempelig ze komen met eigen ideeën en laten we die stem en het piano spel niet vergeten wat een talent springen op elk juiste moment in en super fijn om naar te luisteren.

Hoogtepunt van de dag en echt een grote toevoeging aan onze bruiloft. Jorgen en Jolanda nogmaals super bedankt nogmaals en we houden jullie in de gaten!!!!!

Groetjes Shirly en Patrick”
Trouwlocatie: Intell Hotel – Rotterdam
Bron: theperfectwedding.nl

De bruiloftervaring van Petra & Mitch – 25 mei 2018

“Luizter heeft onze trouwdag compleet gemaakt! De muziek bij de ceremonie en receptie verzorgt en een prachtig Luizterverhaal! Het maakt je dag nog persoonlijker en iedereen vond het geweldig en zulke lieve mensen, bedankt!

Petra & Mitch”
Trouwlocatie: Brasserie de Berk

De bruiloftervaring van Daisy & Corné – 18 mei 2018

“Echt een top dag gehad. Jullie waren echt super tijdens de trouwceremonie. Zo mooi en het geeft zo een mooi en warm gevoel hoe dat jullie de live muziek brengen. Onze eigen keuze.
Ik zou jullie iedereen aanbevelen. Ook de communicatie is perfect van begin tot eind.

Daisy & Corné”
Trouwlocatie: Markiezenhof Bergen op Zoom
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Sanne & Vincent – 12 mei 2018

“Mede door Luizter is onze trouwdag een dag geworden om nooit meer te vergeten. Een echte aanrader dus!

Sanne & Vincent”
Trouwlocatie: Finley Het Witte Huis – Loosdrecht
Bron: theperfectwedding.nl

De bruiloftervaring van Jeroen & Colinda – 11 mei 2018

“Het team van Luizter is helemaal top! Colinda en ik hebben lang nagedacht wat we wilden en bij toeval kwamen we bij Luizter terecht. Nadat ze tijdens een open trouwlocatie dag aanwezig waren hebben we al snel een afspraak gepland. Op een later tijdstip hebben we thuis op de bank bij Jorgen en Jolanda een gesprek gehad over wat we wilden. Hier wist Jolanda ons voor het eerst te ontroeren met haar geweldige stem. Al snel waren we er helemaal uit! Ondanks dat we daarna nog 633 keer van plan zijn gewijzigd bleef het voor Luizter geen enkel probleem om zich naar onze wensen aan te passen. Ik kan niet anders dan Luizter aanraden

Jeroen & Colinda”
Trouwlocatie: De Arendshoeve – Bergambacht
Trouwfotograaf: Merel Shoot iT!
Bron: Perfectwedding.nl

bruiloftervaring luizter

  • Trouwceremonie Orangerie Mattemburgh
    Trouwceremonie Orangerie Mattemburgh
  • Bruiloft in Kasteel Heeswijk
    Bruiloft in Kasteel Heeswijk
  • Trouwceremonie met live muziek in de Annakapel
    Trouwceremonie met live muziek in de Annakapel

Luizter - Liefdesverhaal 9.9 uit 40 ervaringen