Bruiloftervaring live muziek trouwceremonie – receptie – diner
Hieronder kun je lezen hoe andere bruidsparen ons hebben ervaren. Zij beschrijven wat voor hen de meerwaarde van onze live muziek tijdens de trouwdag was. De reviews komen van verschillende onafhankelijke websites waaronder:

De bruiloftervaring van Stefan & Nicole – 7 oktober 2017

“Het was dan ook echt prachtig! Menigeen moest een traantje wegpinken doordat ze geraakt werden door de mooie stem van Jolanda. Voordat het avondfeest begon heeft Luizter een prachtig Luizterverhaal verteld met mooie anekdotes uit onze jeugd tot aan het moment van trouwen. Hierbij hebben zij ook weer echt toepasselijke nummers gezongen. Al met al een echte aanrader om Luizter onderdeel te laten zijn van de bruiloft! Wij hebben genoten!

Liefs Stefan en Nicole”
Trouwlocatie: De Viersprong (’s Gravenzande)

De bruiloftervaring van Rob & Priscilla – 6 oktober 2017

“Wat was onze trouwceremonie afgelopen vrijdagprachtig dankzij jullie muzikale begeleiding. Al onze gasten spraken er de rest van de dag vol lof over…
Jörgen en Jolanda heel erg bedankt dat jullie deze ceremonie voor ons onvergetelijk hebben gemaakt!!

Rob & Priscilla”
Trouwlocatie: Het Markiezenhof

bruiloftervaring Johan & Sabrina Luizter

De bruiloftervaring van Johan & Sabrina – 7 juli 2017

“We hebben alleen maar complimenten gekregen. Onze gasten waren vol lof en hebben net als wij ontzettend genoten! Bedankt en ik hoop dat jullie bij nog vele hun dag net zo mooi mogen maken als bij ons!

Johan & Sabrina”
Trouwlocatie: Bellevue Groothoofd
Trouwfotograaf: Vincent Bierens Photography

De bruiloftervaring van Edwin & Rhelia – 24 juni 2017

“Als kers op de taart hebben ze ons levensverhaal verteld bij het diner. Iedereen was onder de indruk want ze vertelden hoe onze jeugd was, hoe we elkaar hebben leren kennen en ga zo maar door…Ook hebben ze namens ons mensen bedankt die veel voor ons betekenen. Het allermooiste was dat ze het verhaal verteld met allemaal nummers vervlochten, wat op ons leven slaat. Roosje en Dennis hebben onze dag compleet gemaakt. We hebben gelachen, gehuild en veel liefde en warmte mogen voelen. Zonder Luizter was onze trouwdag heel anders verlopen en we zijn ze hier heel dankbaar voor! Ik raad het iedereen aan! Ze waren een hit en een verademing op onze mooiste dag!

Groetjes van Edwin en Rhelia”
Trouwlocatie: Lommerrijk

Bruiloft Richard & Sherraldine

De bruiloftervaring van Richard & Sherraldine – 11 november 2016

“Jolanda en Jorgen hebben tijdens onze bruiloft in de Burcht van Berlage in Amsterdam prachtige nummers gespeeld. De hele zaal was in extase, inclusief wijzelf (het bruidspaar). We hadden een cabaretier als trouwambtenaar ingehuurd, de komische momenten wisselden zich in een rap tempo af met emotionele momenten. Jolanda wist als geen ander de emoties van je te raken doordat ze zichzelf ook zo inleeft en oogcontact maakt en Jorgen begeleid haar superprachtig op de piano. Alle reacties op deze site zijn absoluut waar.

Wij hebben lang gezocht naar de juiste band om onze ceremonie te begeleiden. Niet alleen draaide het bij ons om de muziek, maar er moest ook een klik zijn en die was er. Jorgen en Jolanda zijn echt superlieve mensen die ons heel gastvrij bij hun thuis ontvangen hebben en de nummers live hebben laten horen. Vlak voor de ceremonie konden we nog 2 nummers wisselen. 1 van die nummers was niet zo bekend, maar Jorgen en Jolanda gingen hard aan de slag om dat nummer in te studeren. En wat heeft Jolanda het geweldig gezongen. En oh ja, toen we aankwamen bij de ceremonie was mijn aanstaande vrouw een inzinking nabij van de zenuwen 🙂 Toen kwam Jolanda ademhalingsoefeningen met mijn aanstaande doen en ging alles weer goed. Dank je wel Jorgen en Jolanda… als we ooit weer is een feestje hebben weten we jullie te vinden.

Richard, Sherraldine en de kids”
Trouwlocatie: De Burcht van Berlage in Amsterdam
Trouwambtenaar: Jelle Kuiper
Trouwfotograaf: Peter S. Hageman (Adindafoto)
Bron: ThePerfectWedding.nl

Trouwceremonie Het Raedthuys Sint Maartensdijk

De bruiloftervaring van Janko & Roxanne – 5 november 2016

“Wij hadden Luizter al een aantal keer gehoord op verschillende gelegenheden, maar op de Trouwbeurs zijn we pas echt gaan nadenken of dit wat voor ons was. Eerst nog even getwijfeld, is het niet too much maar NEE dat was het zeker niet! Wat een meerwaarde was het voor onze ceremonie.

Na een leuk gesprek met Jolanda onze trouwdatum in optie laten nemen en een afspraak gemaakt bij Jörgen en Jolanda thuis om langs te komen en onze wensen te bespreken. 
Alleen dat was al een beleving! Het was gezellig, en ze dachten zo goed mee om onze ceremonie nog mooier te maken. Na wat brainstormen ging Jörgen achter zijn piano zitten en Jolanda begon te zingen, daar kwamen de waterlanders.. het was prachtig!

Onze ceremonie moest een bijzonder moment worden, omdat onze trouwdag de verjaardag was van mijn overleden vader. Er werden nummers gespeeld die hier zo goed bij paste en het moment compleet maakte.We hebben zoveel reacties ontvangen van onze gasten over hoe mooi het was.
Zeker een aanrader!!!

Na de afspraak hebben we telefonisch en per mail contacten gehouden om alle wensen te finetunen. Alles gaat zoals Jörgen en Jolanda zijn; op een relaxte stressvrije manier.

Janko & Roxanne”
Trouwlocatie: Het Raedthuys in Sint Maartensdijk
Trouwambtenaar: Jack Westdorp
Trouwfotograaf: Bob Photos (bovenstaande foto)
Bron: ThePerfectWedding.nl

Het Luizterverhaal van Richard & Marja – 30 september 2016

“De 1e ervaring met Luizter was voor ons op de trouwbeurs. Worstelend door de fotografen, juweliers en bakkers lopen we opeens een relaxed klinkende stem tegemoet ondersteund door heerlijk pianospel. Luizter, nog niet eerder van gehoord maar wat een fijne ervaring. Na een leuk gesprek met Jörgen onze trouwdatum in optie laten nemen en een afspraak gemaakt om bij Jörgen en Jolanda thuis langs te komen en onze wensen te bespreken. Uiteraard werd dit een avondvullend programma, het klikte leuk, en na wat eerste aanzetten gingen we met een fijn gevoel richting huis! Dit gaat onze bruiloft echt een meerwaarde geven. En dat deed het!! 

Na de afspraak hebben we telefonisch en per mail contacten gehouden om alle wensen te finetunen. Alles gaat zoals Jörgen en Jolanda zijn; op een relaxte stressvrije manier.

Op onze fantastische bruiloft heeft Luizter onze ceremonie ondersteund, een heel mooi luizterverhaal gemaakt voor tijdens het diner en alle gasten waren zeer enthousiast over onze keuze.

Een super ervaring met een heel leuk en gezellig stel.

Bedankt en voor iedereen een aanrader!

Richard & Marja”
Trouwlocatie: Kasteel Montfoort
Trouwambtenaar: Joanne Littooij
Bron: ThePerfectWedding

De bruiloftervaring van Karin & Tim – 16 september 2016

Trouwceremonie & diner

“In 1 woord omschreven geweldig!!!
De ceremonie werd een stuk persoonlijker doordat er liedjes werden gespeeld die echt bij ons passen.

Wij hebben ook gekozen om de audio opname van de ceremonie erbij te nemen, dit is echt een meerwaarde. Bij het beluisteren ervan merk je dat door alle emotie niet alles hebt meegekregen en je de kans krijgt om het moment nogmaals te beleven.

Karin & Tim”
Trouwlocatie: oude Stadhuis Vlaardingen
Bron: ThePerfectWedding.nl

Kerkelijke inzegening Luizter Roosje & Dennis

De bruiloftervaring van Walter & Elsemieke – 16 september 2016

“Bruiloft Walter en Elsemieke, 16-9-2016. De dag dat we elkaar het jawoord gaven. De kerk stond voor ons deze dag centraal en daar wilden we wat speciaals van maken. Wij houden van piano en zang (mede door onze ervaringen bij crazy piano’s in Scheveningen) en zijn via internet terecht gekomen bij het duo Luizter. Een fantastisch duo! Helaas waren zij bezet op onze grote dag. Echt een domper! We waren namelijk al verkocht. Maar….. ze dachten met ons mee en boden een goed alternatief aan. Dennis en Roosje (toen nog niet officieel werkzaam bij luizter). Vooraf wat research gedaan en we dachten dat dit ook echt wel wat was! We maakten een afspraak. We leerden elkaar wat beter kennen en zo hadden ze ook snel door waar wij van hielden en waar niet van. Tevens lieten ze ter plekke mooie voorbeelden horen zodat we wat ideeën kregen. (Soms net een andere versie als het origineel). Samen kwamen we tot een mooie liedkeuze tijdens de ceremonie.

De dag zelf! We waren erg benieuwd naar de live muziek in de kerk. Zou het zo klinken als we dachten? (Gezien de kerk een andere locatie is als in huis) wat vinden de bezoekers ervan? Gaat alles zoals het hoort te gaan? Dikke pluimen voor dit duo! Het was echt fantastisch. De ceremonie was zonder hun niet af geweest. Het maakte onze dag compleet. Samenvattend voor ons was het de dag van ons leven en we hebben van de eerste tot de laatste minuut genoten. Als je achteraf vragen krijgt van aanwezigen wat waren de pianist en live zangeres goed zeg, wie zijn dat, waar kwamen die vandaan. Dan bevestigd dat ons vermoeden dat we een goede keus hebben gemaakt om voor jullie (Dennis en Roosje) te kiezen. Nogmaals dankjewel, jullie waren fantastisch.

Veel liefs, Walter en Elsemieke “
Trouwlocatie: Sint Jan de Doperkerk
Trouwfotograaf: Love Case (Willemijn Casas)
Bron: ThePerfectWedding.nl

Trouwceremonie Slot Moermond
Het liefdesverhaal op muziek van Rick & Judith – 10 September 2016

“Bedankt voor de fantastische ceremonie en mooie achtergrondmuziek tijdens de receptie. We zijn op 10 september 2016 getrouwd in Renesse. Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. Het was een emotionele en intieme ceremonie. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en we hadden volledig vertrouwen dat het goed zou komen, en dat is ook gebeurd. De samenwerking verliep plezierig, ze lieten ruimte voor onze input en gebruikten hun ervaring en muziekkennis om het perfect te maken. Wil je een persoonlijke en unieke ceremonie: Bel Luizter!!! Jolanda en Jörgen nogmaals bedankt voor de fantastische ceremonie en gemoedelijke muzikale ondersteuning bij de receptie. Tip! Vraag naar de mogelijkheid voor een geluidsopname van je ceremonie!

Liefs Judith en Rick”
Trouwlocatie: Slot Moermond Renesse
Trouwfotograaf: Cathy fotografie

Bron: Google recensie

De bruiloftervaring van Wilco & Ineke – 9 september 2016

“Compleet per toeval kwamen we Jolanda en Jorgen tegen op de open trouwlocatiedag bij Kasteel de Haar in februari. We waren nog helemaal niet bezig met muziek tijdens onze ceremonie maar tijdens een lang en persoonlijk gesprek waarbij ze meteen enkele van onze ideeen live speelden wisten we dat hun visie op muziek precies aansloot bij wat wij onbewust al voor ogen hadden. Tijdens een heel fijn bezoek en nog een skype gesprek verliep het voorbereidingstraject superfijn.

Onze trouwceremonie had niet mooier kunnen zijn. Dankzij Luizter werden precies die momenten met muziek opgevuld die het of nodig hadden of die er nog mooier van werden. Zowel wij als onze gasten hebben genoten en het maakte de dag helemaal compleet. Achteraf kregen we ook nog een compleet onverwacht en ontzettend mooi cadeau. Dank jullie wel!

Wilco & Ineke”
Trouwlocatie: Kasteel de Haar
Bron: Bruiloftervaring.nl

 

De bruiloftervaring van Bram & Jaimy – 8 september 2016

“Op de trouwbeurs in het Deltahotel in Vlaardingen voor het eerst kennis gemaakt met Luizter, er werd een trouw ceremonie na gespeeld en Jolanda en Jörgen speelde daar als muziekale begeleiding. Dit heeft op ons zo’n mooie indruk gemaakt, hierop een vrijblijvende afspraak gemaakt.Bij hun thuis in de woonkamer onze voorkeuren besproken en gehoord en ook hun muziekale adviezen. Wat een prachtig mooie muziek in deze kleine setting. We hebben alles vast kunnen leggen in een duidelijke offerte. Onderweg naar huis hebben we eigenlijk al besloten om Luizter bij onze trouwceremonie te boeken. We hebben er geen seconde spijt van gehad.

Het is een bijzonder mooie ceremonie geworden, met de perfecte muziek, soms wat langer gespeeld omdat dat beter uitkwam, (de kids hadden wat langer nodig 🙂 ) hierdoor geen gerommel met cd’tjes die opnieuw gestart moeten worden of zo. Maar gewoon Jörgen die de muziek mooi langer speelde. Echt een aanrader voor iedereen die iets speciaals wil !!

Nogmaals bedankt voor onze fantastische dag.

Groetjes Bram, Jaimy, Lindey en Kaylen”
Trouwlocatie: oude Stadhuis Vlaardingen
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Kim & Monique – 2 september 2016

“Wij zijn op vrijdag 2 september 2016 getrouwd en hielden hielden onze ceremonie op het strand. Tijdens onze ceremonie zongen zij diverse nummers die we gezamenlijk hadden uitgezocht. Er stond tijdens de ceremonie een redelijke wind maar daar kon je aan de kwaliteit van het geluid niks van merken. Dat was echt perfect, tevens de muziek ook. Het totaalplaatje van de ceremonie klopte gewoon helemaal, mede dankzij hun inzet en hun kwaliteiten. Niet alleen wij maar al onze gasten hebben genoten van hun optreden. Na de ceremonie zongen ze nog een uur op de strandtent. Dat was ook geweldig en snel geregeld na de ceremonie. Dit hebben we zo kunnen doen dat de gasten daar niks van gemerkt hebben. Het was een absolute toevoeging op onze bruiloft! Als we ooit weer een feest zouden geven en we willen live muziek dan zullen we ze absoluut weer boeken. Nogmaals dank voor alles!

Kim & Monique”
Trouwlocatie: Haven van Renesse
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Koos & Caroline – 31 augustus 2016

“Wat een prachtige stem, en hoe bijzonder was onze bruiloft met de bijdrage van Jolanda en Jorgen. In het eerste telefonische contact kroop Jorgen meteen achter de piano en zong Jolanda wat voorbeelden. We waren blij verrast. Op ons verzoek leerden zij een speciaal nummer voor ons. Onze bruiloft heeft extra glans gekregen. Dit stel is een absolute aanrader. Zij zijn bescheiden, integer en stralen warmte uit. Kwaliteit en prijsverhouding is optimaal. We hebben genoten, zo ook onze gasten. Nogmaals onze hartelijke dank.

Koos & Caroline”
Trouwlocatie: Belvertshoeve Oisterwijk
Bron: Bruiloftervaring.nl

Trouwceremonie - Slot Moermond

De bruiloftervaring van Danny & Joëlle – 26 augustus 2016

“Op het moment dat ik Luizter voor het eerst hoorde spelen op een trouwbeurs in Het Raedthuys in Sint Maartensdijk die ik met een vriendin bezocht, wist ik meteen: ‘Als ik ooit ga trouwen, wil ik dat zij op mijn bruiloft spelen’. Een half jaar later werd ik ten huwelijk gevraagd, en werd het contact met Luizter gelegd. Er volgde een gezellige afspraak bij Jörgen en Jolanda thuis. Ze vertelden ons over de mogelijkheden en zongen een aantal nummers voor ons, en zelfs hun kinderen zongen een stukje mee. Het contact daarna per mail verliep ook goed.

Tijdens onze trouwdag was Luizter de rode draad door de dag heen. Ze speelden tijdens onze ceremonie, de borrel en het diner. Het maakte onze dag intiemer, persoonlijker en mede door hen was onze dag compleet. Het was leuk om te horen dat niet alleen wij, maar ook onze gasten dit zo ervaren hebben.
Jörgen en Jolanda, ontzettend bedankt voor alles!

Danny & Joëlle”
Trouwlocatie: Slot Moermond
Trouwfotograaf: Peter Geluk Fotografie
Bron: Bruiloftervaring.nl

Trouwceremonie in de Annakapel

De bruiloftervaring van Alex & Sophie – 23 juli 2016

“Jolanda en Jörgen kwamen wij voor het eerst tegen op de trouwbeurs bij de twee Gebroeders in Etten-Leur. We gingen daarheen terwijl eigenlijk bijna alles al wel geregeld was. Wellicht konden we nog wat kleine ideeën op doen om de puntjes daadwerkelijk op de i te zetten. Daar speelden ze ‘All of me’ voor ons….WOW! Kippenvel en gelijk overtuigd dat dit echt iets zou toevoegen aan onze dag! We hebben de dag na de trouwbeurs al contact opgenomen om een keer een afspraak met hen te maken. Dit gebeurde bij Jolanda en Jörgen thuis. Dit is wat hen volgens ons ook zo typeert: Ze zijn open en geven je gelijk een vertrouwd gevoel. Alles is bespreekbaar en ze komen zelf met goede ideeën. We hebben toen alles doorgenomen en toen was de grote dag daar. Gelijk bij het liedje van de binnenkomst was er datzelfde gevoel als bij de Twee Gebroeders. Het was ontzettend mooi en ontroerend hoe jullie al je ziel en zaligheid in de liedjes legden. We hebben ook ontzettend veel positieve reacties hierop gehad. Dit was zoveel mooier dan gewoon een cd opzetten… Dit waren de puntjes op de i waar wij naar op zoek waren! Geweldig! Nogmaals bedankt en wij kunnen het iedereen aanraden! Ook onze fotografe die echt al vele bruidsreportages heeft mogen maken was zeer onder de indruk en zou jullie naam aanbevelen bij verloofde stellen.

Alex & Sophie – 23 juli 2016″
Trouwceremonie locatie: De Annakapel in Zundert
Diner & feestlocatie: De Valk in Wernhout
Trouwfotograaf: Malou Evers Fotografie
Bron: Bruiloftervaring.nl

Trouwceremonie Kasteel Henkenshage

De bruiloftervaring van Hans & Britta – 16 juli 2016

“Het was een GEWELDIGE presentatie en het juiste element om de atmosfeer perfect te maken voor onze grote dag! Het gevoel wat Luizter overbrengt door hun muziek laat iedereen met kippenvel achter. De persoonlijke wensen worden 100% omgezet en de communicatie is top, om alles naar wens te plannen. Onze bruiloft was onze droom dag en Luizter heeft perfect erin gepast en duidelijk bijgedragen om het helemaal fantastisch te maken. Kortom – helemaal AWESOME!!!

Hans & Britta”
Trouwlocatie: Kasteel Henkenshage
Trouwfotograaf: Marlies Dekker Fotografie

Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Ellen & Michael – 8 juli 2016

“Samen met onze jongste dochter bezochten wij de Trouwbeurs in Etten-Leur bij De Twee Gebroeders. Op zoek naar iets bijzonders voor onze intieme bruiloft. Onze kleine meid had speciaal haar Elsactas van de film Frozen meegenomen. Opeens hoorden wij supermooi gezongen Let it go van Frozen en onze dochter was verkocht,en wij ook!! Dit was de ontmoeting met Jolanda en Jörgen van Luizter,en na een warme voorbereiding met onze speciale nummers was op 8 juli 2016 onze sprookjes ceremonie. En verrassing voor onze gasten. Wat speciaal hebben jullie dat gemaakt en zo mooi! Ook op onze borrel super gezongen en prachtig pianospel. Alle gasten vonden jullie geweldig. Nog mooi gezongen met de kids en als klap op de vuurpijl onze Openingsdans op Aanzoek zonder ringen van Bløf. In 1 woord geweldig en wat een erg mooie herinnering door jullie aan onze bruiloft!!

Ellen & Michael”
Trouwlocatie ceremonie: Het oude Raadhuis – Roosendaal
Trouwlocatie receptie: Zeelandia – Roosendaal
Bron: Bruiloftervaring.nl

bruiloftervaring Ludo & Nadia
De bruiloftervaring van Ludo & Nadia – 2 juli 2016

“2 juli 2016 was onze bruiloft. We wilden geen standaard huwelijksdag maar een ceremonie en feest overdag waar al onze vrienden en familie bij aanwezig konden zijn. En als het even kon, ook nog buiten! We hadden al een mooie locatie in landgoed Mattemburgh te Hoogerheide en een romantische witte koets voor de aankomst en trouwfoto’s. Maar er ontbrak nog iets. Muziek! En dan het liefst ook niet standaard maar iets bijzonders wat perfect bij ons en onze bruiloft zou passen…
En dat hebben wij gevonden in Luizter! Van het moment dat ze ons bij hun thuis hadden uitgenodigd om de muziek voor de ceremonie te bespreken waren we er van overtuigt dat het een succes zou worden. En dat werd het! Mede dankzij de muzikale omlijsting van Jolanda en Jorgen werd onze bruiloft een sprookje. De aankomst en ceremonie werden veel persoonlijker door de zang van Jolanda en de begeleiding op piano door Jorgen. En de receptie daarna was vrolijk en stijlvol, dankzij hun. Nog steeds krijgen we er veel leuke reacties op.

Nogmaals heel erg bedankt!

Ludo, Nadia en kleine Luna – 2 juli 2016″
Trouwlocatie: Orangerie Mattemburgh
Trouwfotograaf: Gijs Proost Fotografie
Bron:ThePerfectWedding.nl

trouwceremonie live muziek luizter
De bruiloftervaring van Rick & Lisanne – 1 juli 2016

“Lieve Jorgen & Jolanda,

Wat kijken wij terug op een geweldige dag! 
Niks was voor jullie teveel en zowel wij als onze gasten hebben geweldig genoten.
We hebben na die tijd niets dan lof over jullie gehoord van iedereen en zelfs mensen die jullie al op hun eigen lijstje voor hun bruiloft hebben gezet.

Bedankt voor jullie toevoeging aan onze dag! En wie weet tot snel!

Rick & Lisanne – 1 juli 2016″
Trouwceremonie & diner in privétuin
Bron: ThePerfectWedding.nl

  • Trouwceremonie Orangerie Mattemburgh
    Trouwceremonie Orangerie Mattemburgh
  • Bruiloft in Kasteel Heeswijk
    Bruiloft in Kasteel Heeswijk
  • Trouwceremonie met live muziek in de Annakapel
    Trouwceremonie met live muziek in de Annakapel

Luizter 9.9 uit 26 ervaringen