Luizterverhaal Levensloop:
Een ode aan het leven

Een uitvaartdienst is naast het afscheid nemen, vooral ook een mooie herinnering van een uniek mens, met een leven wat het waard was om geleefd te worden. Anekdotes worden opgerakeld, mooie momenten worden teruggehaald en bijzondere gebeurtenissen worden kleurrijk omschreven.

We vertellen de levensloop van uw dierbare op bijzondere wijze in de vorm van een Luizterverhaal. Als een ode aan het leven wordt het levensverhaal in ca 10 á 20 minuten door ons verteld. De hoofdstukken worden afgewisseld met korte live muziekfragmenten van toepasselijke bekende liedjes. Onderstaande video is een uit het Luizterverhaal van de helaas veel te jong overleden Siem Vroegop.

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt!

Hoe herdenk je iemand op een bijzondere manier?

Luizterverhaal: persoonlijke levensloop op muziek: € 1295,-*

*De prijs van de Luizterverhaal levensloop is incl. live uitvoering op locatie, ceremoniemeesterschap, persoonlijke levensloop op muziek, losse liedjes en 2 dagen voorbereiding. 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief instuderen verzoeknummer, reiskosten binnen Nederland en voor particulieren inclusief btw.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Luizter verzorgt ook passende live muziek tijdens:

Live muziek tijdens herdenkingsceremonie bij CVU Uitvaartzorg

Mijn eerste kennismaking met het duo Luizter was in 2015, tijdens de eerste Hoeksche Waardse haringparty. Ik was direct erg gecharmeerd van hun muzikale opluistering tijdens deze netwerkbijeenkomst. Jolanda die met haar prachtige stem mooie liedjes zong op een dusdanige manier dat de bezoekers op een normale manier met elkaar konden praten, wat ik helaas wel eens anders meemaak.

De tweede keer dat ik het duo Luizter ontmoette was tijdens een herdenkingsdienst van hospice Hoeksche Waard in het voorjaar van 2016. Wat ik daar toen heb gehoord, vond ik zo bijzonder en toen ik daarna met hen in gesprek raakte, kwam al snel het idee bij mij op dat ik het duo Luizter graag zou willen betrekken bij de herdenkingsdiensten die ik als uitvaartverzorgster bij ons bedrijf CVU uitvaartzorg organiseer.

En zo hebben Jolanda en Jörgen onlangs in mei drie herdenkingsdiensten mede vorm gegeven. Zo ben ik erg onder de indruk van hun levensloop op muziek, waarbij stukjes tekst worden afgewisseld met korte fragmenten van toepasselijke liedjes. Ook hebben zij deze avonden liederen en muzikale fragmenten ten gehore gebracht die tijdens de uitvaartdiensten waren gezongen en dit was voor de nabestaanden die aanwezig waren een emotionele herkenning. Toen tijdens de rozenceremonie Jörgen inzette met de melodie van “The Rose”, was dit voor velen een emotioneel moment, oftewel een zogenaamd “kippenvelmoment”.

Niet alleen in verdrietige omstandigheden, zoals bij een uitvaart is Luizter een uitstekend duo om live de plechtigheid op te luisteren met hun prachtige muzikale begeleiding, maar ook bij feestelijkheden zoals huwelijk of jubilea kan Luizter de ceremonie nog persoonlijker maken.
Ik zie er dan ook naar uit dat ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (een hobby, naast mijn functie als uitvaartverzorgster) in september a.s. Jolanda en Jörgen zal ontmoeten bij een huwelijksvoltrekking waarbij zij de huwelijksceremonie voor het bruidspaar onvergetelijk zullen maken door hun muzikale omlijsting.

Ik kan alleen maar aanbevelen ”Luister naar Luizter”, dan weet u wat ik bedoel.

Heidi Hendricks
Uitvaartverzorgster CVU Uitvaartzorg

Referentie live muziek tijdens uitvaart

“Namens mijn hele familie wil ik jullie hartelijk bedanken voor de hele mooie muziek tijdens de uitvaartdienst van mijn vader. We hebben echt heel veel mooie reacties gehad.

Trudy – 9 januari 2016″

 

  • Live muziek tijdens uitvaart
    Live muziek tijdens uitvaart