n

Nieuwjaarsborrel organiseren

Wil jij een manier vinden om jouw nieuwjaarsborrel echt speciaal te maken? Bij Luizter begrijpen we dat de juiste ambiance en entertainment van cruciaal belang zijn voor het creëren van een onvergetelijke ervaring. Daarom combineren wij live muziek met meeslepende verhalen om jouw nieuwjaarsborrel tot leven te brengen. Wil je voor het werk een nieuwjaarsreceptie organiseren die uniek is en waar iedereen nog jaren over praat? Wij staan klaar om je te helpen en een unieke ervaring te creëren voor jou en je collega’s.

De perfecte start van het jaar begint met een nieuwjaarsreceptie

Een nieuwjaarsreceptie is de ideale gelegenheid om samen te komen en het nieuwe jaar in stijl te vieren. Of het nu gaat om het bedanken van jouw medewerkers voor hun harde werk, het versterken van de teamgeest of het creëren van nieuwe zakelijke kansen, een goed georganiseerde nieuwjaarsborrel kan de toon zetten voor een succesvol jaar. En wat is er beter dan deze bijzondere gelegenheid te vieren met live muziek en het bedanken van alle medewerkers?

nieuwjaarsreceptie Live muziek toespraak
play

Ideeën voor een nieuwjaarsborrel op het werk

Bij Luizter geloven we dat live muziek een ongeëvenaarde energie en emotie toevoegt aan elk evenement. Onze getalenteerde muzikanten zijn gespecialiseerd in het creëren van de perfecte sfeer voor jouw nieuwjaarsborrel. Wij hebben een breed muzikaal repertoire om aan te sluiten bij jouw voorkeuren en de stijl van jouw evenement.

Nieuwjaarsreceptie toespraak met live muziek | Luizter
Corné de Weert Fotografie

Vertel een verhaal

Maar Luizter biedt meer dan alleen live muziek. Wij geloven in de kracht van verhalen om mensen te raken en te inspireren. Wij zijn muzikale storytellers en vertellen betoverende Luizterverhalen die de gasten van jouw nieuwjaarsborrel zullen raken. We nemen jouw gasten mee op een reis vol emotie en betekenis, waarbij muziek en woorden naadloos samenkomen. Of het nu gaat om het delen van de successen en hoogtepunten van het afgelopen jaar of het inspireren van je team voor de uitdagingen die komen gaan, wij helpen je om jouw boodschap op een unieke en gedenkwaardige manier over te brengen.

Maak van jouw Nieuwjaarsborrel een bijzonder moment

Bij Luizter zijn we gespecialiseerd in het creëren van bijzondere momenten. Wij helpen bedrijven om hun nieuwjaarsborrel te transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Onze combinatie van live muziek en betoverende verhalen zal jouw gasten raken en inspireren. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw nieuwjaarsborrel kunnen verrijken met onze unieke benadering. Samen zorgen we voor een nieuwjaarsborrel die nog lang in de herinnering zal voortleven.

Andere tips en ideeën voor een onvergetelijke nieuwjaarsborrel

Bij het organiseren van een nieuwjaarsborrel komt veel kijken. Daarom delen wij graag enkele tips en ideeën om je op weg te helpen naar een onvergetelijk evenement:

Kies de juiste locatie

Kies een locatie die past bij de sfeer die je wilt creëren. Of het nu gaat om een chique hotel, een gezellige café-ruimte of zelfs je eigen kantoor, de locatie draagt bij aan de algehele beleving.

Thema en decoratie

Geef jouw nieuwjaarsborrel een thema en zorg voor bijpassende decoraties. Dit kan variëren van een winterwonderland tot een glinsterend goud-en-zwart thema. Laat je creativiteit de vrije loop en zorg voor een visueel aantrekkelijke omgeving.

Culinaire verwennerij

Zorg voor smakelijke hapjes en drankjes die passen bij jouw evenement. Denk aan champagne, feestelijke cocktails en een variëteit aan hapjes en fingerfood. Overweeg ook speciale dieetwensen en zorg voor vegetarische en glutenvrije opties.

Speeches en toosten

Maak ruimte voor inspirerende speeches en toastmomenten. Moedig jouw collega’s aan om hun successen en doelen te delen en zorg voor een positieve en motiverende sfeer. Dit kunnen wij voor je uit handen nemen met behulp van een bijzonder Luizterverhaal.

Bedank je team

Vergeet niet om jouw collega’s te bedanken voor hun inzet en bijdrage aan het afgelopen jaar. Zorg voor persoonlijke woorden van waardering en misschien zelfs kleine cadeautjes als blijk van dankbaarheid. Ook dit moment kunnen we in samenspraak toevoegen in het op maat gemaakt Luizterverhaal.

Muzikaal hoogtepunt

Sluit de avond af met een muzikaal hoogtepunt. Luizter helpt je hier graag mee met het creëren van een bijzondere muzikale avond.

"Een originele toevoeging aan ons 40-jarig jubileumfeest. Er werd in de zaal zelfs hier en daar een traantje weggepinkt!"

TES Groep
Evenement

Laat je inspireren

luizter luister verhaal van roparun
play
Luizterverhaal Roparun
rico verhoeven team bedanken
play
Rico bedankt zijn trainer
openingsact congres spreker
play
Openingsact benefietdiner
bedrijfsjubileum feest
play
90 jaar Hagemans Vastgoedonderhoud
bedrijfsevenement jubileum
play
Emma kinderziekenhuis
team rico verhoeven
play
Rico bedankt zijn team

Agenda

27 Jul
za
Bruiloft
16:00 - 17:00
Noord-Brabant
4 Aug
zo
Bruiloft
15:00 - 16:00
Gelderland
5 Aug
ma
Bruiloft
14:00 - 15:00
Utrecht
22 Aug
do
Afscheid medewerker
20:00 - 20:10
Noord-Brabant