n

Nieuwjaarsreceptie

Een nieuwjaarsreceptie organiseren doet je als bedrijf om terug te blikken en vooruit te kijken samen met uw medewerkers. Hoe zorg je er voor dat de Nieuwjaarsboodschap echt binnenkomt?

Spreker congres symposium jubileum event Luizter verhaal
Corné de Weert fotografie

Live muziek

Muziek is een onderdeel van de nieuwjaarsreceptie wat niet kan ontbreken. U wilt natuurlijk voorkomen dat er een stilte valt. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een CD te draaien of een afspeellijst af te spelen tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar een nieuwjaarsreceptie is nog leuker met live muziek! Met passende live achtergrondmuziek van Luizter kunnen mensen die willen praten elkaar goed verstaan. Mensen die niet in gesprek zijn kunnen van de live muziek genieten.

Nieuwjaarstoespraak

Een nieuwjaarsborrel wordt vaak officieel geopend met een speech waarin een ondernemer graag wil terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit wil kijken naar het komende jaar. Vier de successen van uw bedrijf samen met uw medewerkers en benoem kort wat het komende jaar belangrijk is, zodat uw medewerkers weer zin krijgen in het nieuwe jaar.


Tijdens de nieuwjaarsborrel is een interessante en luchtige speech met een vleugje humor erg belangrijk. Zorg er tevens voor dat de speech niet te lang duurt om de aandacht vast te blijven houden.

"Magische toevoeging! Echte aanrader!!"

Moniek Tuin
Evenement

Bekijk onze video's

luizter bruiloft ceremoniespreker
play
Bruiloft
levensloop uitvaart luizterverhaal
play
Uitvaart
bedrijfsjubileum openingsact
play
Bedrijven
verjaardag jubileum levensverhaal
play
Privefeest
speciale gelegenheden
play
Speciale gelegenheden
origineel cadeau verjaardag bruiloft
play
Origineel cadeau