n

Kerstdiner met live muziek

De feestelijke decembermaand is weer in zicht en dat betekent dat het tijd is om na te denken over een kerstdiner of kerstborrel met live muziek. Niets brengt meer sfeer en gezelligheid dan genieten van heerlijke gerechten en tegelijkertijd getrakteerd worden op live muziek. Maak kennis met Luizter, wij helpen je graag met het creëren van een uniek en onvergetelijk kerstevenement.

Live muziek diner Luizter duo
Nick Franken Fotografie

Live Kerstmuziek van Luizter

Wil je voor jouw bedrijf een leuke kerstborrel of kerstdiner met live muziek organiseren? De aanwezigheid van live muziek creëert een warme en gezellige atmosfeer die de gasten in de feeststemming brengt. Terwijl de muzikanten de bekende kersthits spelen, vullen de klanken de ruimte en zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring. Met live muziek van Luizter ben je verzekerd van een stijlvol december repertoire waarin klassiekers, zoals ‘All I want for Christmas’, ‘Driving home for Christmas’ en ‘Silent night’ zeker niet zullen ontbreken.

Live muziek Kerstdiner
play

Sfeervolle Kerstmuziek op de achtergrond

Luizter staat voor passende live achtergrondmuziek. Tijdens het kerstdiner of de kerstborrel worden kerstliedjes op de piano gespeeld in combinatie met live zang van aan zanger of zangeres van Luizter. Met behulp van instrumenten en de prachtige vocale prestaties brengen we de kerstklassiekers op een unieke en verfijnde manier tot leven. Wij spelen alle nummers in een easy-listening stijl, een zogenaamd ‘Luizter jasje’. Dit houdt in dat het allemaal kleine, uitgeklede, ’unplugged’ versies zijn. We kunnen zo ongeveer ieder nummer in een stijlvolle, rustige versie spelen. Hiermee wordt er een aangename en ontspannen sfeer gecreëerd.

Bij een kerstdiner of kerstborrel met entertainment is het belangrijk dat u en uw gasten elkaar goed kunnen verstaan tijdens gesprekken. Daarom zorgen wij ervoor dat de muziek op de achtergrond aanwezig is, zodat gasten die willen praten elkaar niet hoeven te overstemmen.Tegelijkertijd kunnen gasten die niet in gesprek zijn volop genieten van de sfeervolle live muziek. Het is een harmonieuze combinatie die de perfecte balans creëert tussen entertainment en interactie.

"Het Luizterverhaal was niet alleen indrukwekkend maar ook liefdevol en grappig. Kortom vakwerk!"

Streekmuseum De Meestoof
Evenement

Een origineel Kerstdiner met een extra dimensie

Het organiseren van een kerstborrel of kerstdiner voor jouw bedrijf met live muziek biedt een bijzondere gelegenheid om jouw medewerkers en collega’s te verrassen en te verwennen. Het is niet alleen een gelegenheid om gezellig samen te zijn, maar ook een moment om terug te blikken op het afgelopen jaar.

Dit kan verteld worden met een uniek Luizterverhaal. Hierbij staan we tijdens het evenement stil bij de hoogte- en dieptepunten van het jaar door middel van spraak en zang. Elk moment wordt begeleid door een passend fragment uit een bekend poplied, wat de emotie versterkt en de herinneringen tot leven brengt. Het zorgt voor een feestelijke en gezellige sfeer, creëert een gevoel van samenhorigheid en biedt een unieke ervaring voor alle aanwezigen. Het Luizterverhaal voegt een extra dimensie toe aan uw kerstdiner of kerstborrel en biedt u tevens de mogelijkheid om uw medewerkers persoonlijk te bedanken voor hun inzet en bijdrage.

Samen maken we een uniek en persoonlijk verhaal waar we alle belangrijke momenten bespreken en aanvullen met passende muziek. Het op maat gemaakt verhaal kunnen we op voorhand live presenteren en spelen, zodat jij zelf al kan ervaren of het past bij de woorden die jij over wilt brengen aan je collega’s of personeel. Vind je het lastig om jouw boodschap in woorden uit te drukken? Luizter heeft ruime ervaring met het begeleiden van kerstborrels en kerstdiners voor bedrijven en heeft een breed muzikaal repertoire. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste woorden en muzikale begeleiding. Ontdek de mogelijkheden.

Bekijk onze video's

Rico Verhoeven bedankt zijn team
play
Rico bedankt zijn team
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
play
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
openingsact congres spreker
play
Openingsact benefietdiner
bedrijfsjubileum feest
play
90 jaar Hagemans Vastgoedonderhoud
Nieky Holzken bedankt zijn zoon
play
Nieky Holzken bedankt zijn zoon
origineel cadeau verjaardag bruiloft
play
Ode aan de veteranen

Agenda

27 Jul
za
Bruiloft
16:00 - 17:00
Noord-Brabant
4 Aug
zo
Bruiloft
15:00 - 16:00
Gelderland
5 Aug
ma
Bruiloft
14:00 - 15:00
Utrecht
22 Aug
do
Afscheid medewerker
20:00 - 20:10
Noord-Brabant