n

Kerstdiner met live muziek

De tijd om na te denken over een kerstdiner of kerstborrel met live muziek is alweer aangebroken. December is natuurlijk de maand van gezellig kerstborrels, heerlijke kerstdiners en sfeervol entertainment. 

Live muziek diner Luizter duo
Nick Franken Fotografie

Live Kerstmuziek

Wil je voor jouw bedrijf een leuke kerstborrel of kerstdiner met live muziek organiseren? Met live muziek van Luizter ben je verzekerd van een stijlvol december repertoire waarin klassiekers, zoals ‘All I want for Christmas’, ‘Driving home for Christmas’ en ‘Silent night’ zeker niet zullen ontbreken.

Sfeervolle Kerstmuziek

Luizter staat voor passende live achtergrondmuziek. Tijdens het kerstdiner of de kerstborrel spelen worden kerstliedjes op de piano gespeeld in combinatie met zang. Wij spelen alle nummers in een easy-listening stijl, een zogenaamd ‘Luizter jasje’. Dit houdt in dat het allemaal kleine, uitgeklede, ’unplugged’ versies zijn. We kunnen zo ongeveer ieder nummer in een stijlvolle, rustige versie spelen.

Mensen die willen praten moeten elkaar vooral goed kunnen verstaan. Gasten die niet in gesprek zijn, kunnen ervan genieten. 

Origineel Kerstcadeau?

Een kerstdiner of kerstborrel is een mooie afsluiting van het jaar om samen met medewerkers terug te blikken op het afgelopen jaar. Met een Luizterverhaal van Luizter worden door middel van spraak en zang de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar aan het licht gebracht. Per moment wordt er dan ook een passend fragment uit een bekend poplied gezonden. De live muziek versterkte de beleving van de momenten. Met een Luizterverhaal geef je net dat extra tintje aan het Kerstdiner of de Kerstborrel. Ook kan je in een Luizterverhaal de medewerkers persoonlijk bedanken.Bekijk onze video's

luizter bruiloft ceremoniespreker
play
Bruiloft
levensloop uitvaart luizterverhaal
play
Uitvaart
bedrijfsjubileum openingsact
play
Bedrijven
verjaardag jubileum levensverhaal
play
Privefeest
speciale gelegenheden
play
Speciale gelegenheden
origineel cadeau verjaardag bruiloft
play
Origineel cadeau