Origineel cadeau verjaardag Luizterverhaal

Luizterverhaal als origineel cadeau verjaardag

“Wat was het geweldig!! Ik had het niet mooier durven dromen. Duizendmaal dank, dat jullie er zoiets moois van gemaakt hebben.

Inmiddels krijgen we van alle gasten reacties op de bijzondere avond. Het was zo indrukwekkend. 

Het was het mooiste kado wat ik ooit heb kunnen geven.
Woorden schieten in dit geval écht te kort.”

Lilian

Luizterverhaal als verrassing tijdens 95e verjaardag

“Dankbaar zijn we dat we mogen beleven dat onze vader 95 jaar is geworden. Dat wil je graag op een goede gezellige familiaire manier vieren. Hoe mooi is het om met je broer een levensloop op te stellen en dat je vader dit zelf nog echt mag beleven. Zijn leven komt weer voorbij in al zijn facetten van het mens-zijn met pieken-dalen-emoties. Door het Luizterverhaal komt zijn leven weer letterlijk in beeld. Geen projectie van foto’s of zo, nee, alleen met tekst, zang en gevleugelde pianomuziek. Hij genoot, mede door zijn zeer muzikale opvoeding!

Het Luizterverhaal brengt alles weer in beeld; gedachten, gevoelens. Door Luizter indrukwekkend gerealiseerd, zo met gevoel en de juiste toon rakend. Zo bijzonder en zeker voor mijn vader, want hij is helaas al enige jaren blind. Een aanrader voor ieder die op een bijzondere manier een mens eens in het voetlicht wil plaatsen, of gewoon eens wil bedanken voor al die jaren mens-zijn voor velen.”

E.B.
Bron: Google recensie

Luizterverhaal als verrassing voor een 60e verjaardag

“In december 2017 heb ik mijn partner voor zijn 60e verjaardag een Luizterverhaal cadeau gegeven. Vaak weet je niet wat te geven en nadat ik van een Luizterverhaal had mogen genieten tijdens een Roparun-bijeenkomst, was de keuze snel gemaakt.

Jolanda en Jorgen hebben aan de hand van onze input een prachtig persoonlijk verhaal neergezet, waar niet alleen wij maar ook alle aanwezigen diep van onder de indruk waren. Wat is het mooi om muziek te gebruiken om je gevoel en emoties uit te drukken! Dank jullie wel!”

M.L.
Bron: Google recensie

Babyborrel met Luizterverhaal – 15 januari 2017

“Ongelooflijk persoonlijk en geweldig; eigenlijk niet in woorden uit te drukken, dit moet je echt beleven!! Luizter, Jolanda en Jurgen hebben onze twins babyborrel onvergetelijk gemaakt, heel integer… het regent echt nog steeds complimenten van al onze gasten. Wij hebben al meer ervaringen met Jurgen en Jolanda; van bruiloft, baby borrel tot gewoon gezellig stukje achtergrond muziek, dit duo weet precies wat past en stemmen zich perfect af op de persoon, situatie & sfeer… Altijd weer een top ervaring als jullie erbij zijn.”

R & E.
Locatie: Le Bouleau / De Berk
Bron: Google recensie

Luizterverhaal tijdens de zilveren bruiloft van H & G

Jörgen en Jolanda,


Kerstavond lijkt ons een goed moment om een recensie te schrijven van jullie optreden op ons zilveren huwelijksfeest. Jullie optreden was geweldig! De muziek lag als een warme deken over het feest en heeft bijgedragen aan de fantastische sfeer. Jullie muziek is achtergrondmuziek maar stijgt door zijn kwaliteit overal bovenuit! Jullie zijn opgemerkt, wij hebben van veel van onze gasten complimenten gekregen over jullie optreden. Jullie zijn integer, respectvol en weten je perfect aan te passen aan het gezelschap. Ook het Luizterverhaal is door Jolanda op een onvergetelijke manier verteld, prachtig begeleid door Jörgen op de piano. Wij hopen in de toekomst nog een keer een optreden van jullie te mogen bijwonen.
Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal 2017 toe!”

Liefs G en H
Locatie: Echica Bistro Geldermalsen
Bron: Facebook recensie

Zilveren bruiloft met live muziek

“Op 26 mei 2012 vierden we onze zilveren bruiloft. Dit vond plaats in onze eigen tuin en op de mooiste dag in mei 2012, op Pinksterzaterdag. We hadden Jolanda en Jörgen uitgenodigd om bij ons te komen spelen. Wij hadden hen al vaker gehoord tijdens optredens bij de ouders van Jörgen, vrienden van ons, en werden daar op een keer enthousiast gemaakt. We konden onze eigen wensen kenbaar maken en op een zondagmiddag zijn we bij hen op bezoek geweest om het live achtergrondmuziek repertoire door te nemen. Leuk detail bij onze zilveren bruiloft was dat Jörgen ook op onze eigen bruiloft is geweest, als klein jochie. Hij wist zich dit nog heel goed te herinneren.

Terug naar onze zilveren bruiloft. We hadden gezorgd voor catering en live achtergrondmuziek, dus we hoefden zelf nergens voor te zorgen en naar om te kijken. Wel hebben we veel reacties gekregen over het optreden van Luizter. Het was echt gaaf! De muziek was écht achtergrondmuziek en de kwaliteit was van grote klasse! Het nummer van Bette Midler, The rose, werd fantastisch gezongen door Jolanda en geweldig begeleid door Jörgen. Maar ook alle andere nummers werden prachtig live gezongen en wij en onze gasten hebben enorm genoten.

Het weer was zoals gezegd perfect voor deze avond en we kunnen dan ook terugzien op een zeer geslaagd feest. Niet in de laatste plaats door het optreden van Luizter.

Jolanda en Jörgen, nogmaals bedankt. Het was super! Wij kunnen jullie voor tal van gelegenheden aanbevelen en wensen jullie persoonlijk maar ook als Luizter live achtergrondmuziek, het allerbeste toe.”

L & S