Referentie Luizterverhaal als openingsact jubileumfeest 90 jaar Hagemans Vastgoedonderhoud

“Wat begon met het lezen van een artikel in Speakers Academy over Luizter groeide al snel uit tot een mooie ‘openingsspeech’ op ons personeelsfeest. Voor een 90-jarig jubileum wil je natuurlijk iets speciaals organiseren. En dat is gelukt. De gebruikelijke speech werd vervangen door een op maat gemaakt Luizterverhaal. De uitvoering was spot on, de sfeer magisch en de reacties overweldigend. Jörgen en Jolanda bedankt voor jullie bijdrage. Het heeft ons feest de wow factor gegeven waar wij op naar op zoek waren.”

Hagemans Vastgoedonderhoud
Opdracht via Speakersacademy

Origineel bedankje Rico Verhoeven

Luizterverhaal origineel bedankje – team Rico Verhoeven

“Het Luizterverhaal, waarin Rico zijn team wilde bedanken voor hun inzet rondom het gevecht met Badr Hari, heeft veel indruk gemaakt op het hele team. Twee jaar nadien, praten ze er nog steeds over!”

Jacky Duchenne, 
Vriendin van Rico Verhoeven
Wereldkampioen kickboksen 

Luizterverhaal als wrap-up van de dag tijdens symposium 20 mei 2019

“De bijdrage van Luizter heeft de deelnemers op ons symposium geraakt en de medewerkers een kroon op hun werk gegeven.
Heel knap dat Jolanda en Jörgen de kern van de dag hebben weten te raken. Zij hebben woorden weten te geven aan waar ons werk echt over gaat.
De boodschap die we wilden uitdragen aan de aanwezigen is krachtig overgekomen en daardoor ook beter bijgebleven.
Een prachtige, complete samenvatting in een pakkend muzikaal verhaal. Het maakte het geheel af.”

Team SDW

Luizterverhaal als openingsact VZHG congres 2018 – Provincie Zuid-Holland

“Luizter heeft tijdens het congres voor de Zuid-Hollandse bestuurders een prachtig luizter verhaal verteld over burgerparticipatie. Ondanks dat het lastig is een verhaal te maken over dit onderwerp, is het Luizter gelukt om de zaal hierin mee te nemen. Het publiek was zeer onder de indruk en enthousiast ontroerd. Men raakte er niet over uitgepraat en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen na hun optreden. Wij raden Luizter zeker aan voor zakelijke doeleinden.” 

Chantal van Berkum, Gemeente Goeree Overflakkee

Openingsact congres Zandkunstenaar

Luizterverhaal voor de Unie van Vrijwilligers Roosendaal – februari 2018

“De UVV Roosendaal hield helaas na bij 40 jaar op te bestaan! Al onze vrijwilligers (170) kregen een feestelijk diner aangeboden en daarbij een Luizterverhaal. 170 man waren binnen enkele seconden muisstil! Een prachtig zeer toepasselijk verhaal, iedereen voelde zich persoonlijk aangesproken!
Heel bijzonder en zeker aan te bevelen! Jørgen en Jolanda bedankt en chapeau!”

Hetty Vredenduin, UVV Roosendaal
Bron: Google recensie

Openingsact congres – Fotografenfestival 2018

“Niets dan lof voor Jörgen en Jolanda die met hun Luizterverhaal over Moment Design precies de juiste snaar wisten te raken bij de aanwezige fotografen op ons Fotografen Festival.
In een prachtig verhaal namen ze onze collega’s mee in de techniek die erop gericht is om echte emoties los te maken tijdens een fotosessie. Hoe mooi is het dan als je mensen ziet wegdromen, ziet lachen en dat er zelfs hier en daar een klein traantje weggeslikt wordt omdat de mensen geraakt zijn.

Bedankt voor een hele fijne samenwerking!”

Loes Rommens, Moment Design
Bron: Google recensie

Luizterverhaal fotografen festival

Luizterverhaal als openingshandeling nieuwe vestiging – Chocolate Company Rotterdam 

“Wij hebben de opening van ons mooie nieuwe Chocolate Company Café Rotterdam laten verzorgen door deze twee bijzondere mensen. Luizterverhaal: Een echte aanrader als je iets anders wil dan het gebruikelijke lintje knippen.”

Mario & Stephan
Bron: Facebook recensie

Referentie Luizterverhaal Bergh Bouw tijdens kerstborrel/eindejaarsdiner

“Eind december voor de 2e maal Luizter te gast gehad om ons Bergh Bouw kerstfeest op te luisteren met een mooi stukje muziek met…. het Luizterverhaal; een hele mooie en unieke manier om de hoogtepunten van ons bedrijf van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Met bijpassende muziek af en toe een scherpe ondertoon. Prima dus! De mogelijkheid om later op de avond mee te zingen met pianobegeleiding werd ook goed benut! Top avond, bedankt voor jullie begeleiding.”

Koen Haest, Bergh Bouw
Bron: Google recensie

Opening Veerman ICT lintje knippen 2 970x640

Referentie Veerman ICT – opening kantoor

“Jorgen en Jolanda, nogmaals bedankt voor jullie muzikale begeleiding tijdens de opening van ons nieuwe kantoorpand op vrijdag 16 oktober 2015! Live muziek maakte de puzzel compleet.”

Daniques van Oorschot, Veerman ICT

open dag romar met live achtergrondmuziek luizter

Referentie Romar Open Dag met Luizterverhaal

“Tijdens de Open Dag van Romar, een zakelijk evenement, hebben we Luizter gevraagd om live achtergrondmuziek te verzorgen. In de sfeervolle omgeving voegden zij op een subtiele, elegante manier sfeer en ambiance toe aan deze dag.

Naast emotie en beleving toe te voegen aan deze zakelijke en toch informele dag had Luizter nog iets speciaals in petto voor Romar: het Luizterverhaal. Dit Luizterverhaal schetste het bedrijfsverhaal van Romar, afgewisseld met bijpassende liedjes. Luizter bezong en vertelde de belangrijkste momenten van Romar: zowel succesmomenten, grappige weetjes, als droevige tijden waarin het niet altijd mee zat.

Team Romar was geraakt en er werd hier en daar een traantje weggepinkt en een brok weggeslikt. Niet alleen het team van Romar was geraakt, ook partners en bezoekers waren ontroerd door de inhoud van het verhaal, en de verrassende manier waarop het gepresenteerd en verwoord werd.

Luizter was een inspirerende bron van sfeer deze dag en kleurde deze dag volkomen paars. Luizter begreep volledig welk gevoel overgebracht moest worden en raakte precies de juiste toon. De muziek van Luizter droeg bij aan een échte totaalbeleving tijdens ons evenement.

Bedankt voor jullie fantastische bijdrage en het uitdragen van het Romar-gevoel.

Team Romar

opening bedrijfspand 970x640

Referentie – Autobedrijf Bastians
(Her)Opening bedrijfspand

Op 21 november 2013 hadden wij de heropening van ons verbouwde bedrijfspand aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom, Dit hebben wij op een feestelijke manier gevierd onder het genot van een hapje en een drankje. Daarbij kan muziek natuurlijk niet ontbreken en al snel kwamen wij bij Luizter terecht. Mede doordat de muziek niet overheerst en de gasten niet overstemd werden was het een ontzettend gezellige avond. En hebben ook veel complimenten gekregen van onze klanten. Wij bevelen Luizter graag aan voor uw achtergrondmuziek.”

Marloes Meerman-Bastians, Autobedrijf Bastians BV

opening kantoor severijn hulshof2 970x640

Referentie – Severijn Hulshof Advocaten
Live achtergrondmuziek tijdens opening kantoor

“ Op 16 januari 2014 vierden wij de opening van onze nieuwe kantoorlocatie met een borrel voor onze klanten. Luizter verzorgde voor ons de live achtergrondmuziek en dat was een schot in de roos. Erg belangrijk vonden wij het volume van de muziek. Gasten moesten elkaar goed kunnen blijven verstaan en niet worden overstemd door de muziek, terwijl de muziek ook verstaanbaar moest zijn. Daarop wordt prima ingespeeld door Luizter. Ook het repertoire vonden wij van belang. Geen oubollige muziek, maar ook geen stuitermuziek. Ook daarover waren wij erg tevreden. Wij raden de live achtergrondmuziek van Luizter dan ook van harte aan.

Joost Haest – Compagnon”
Bedrijf: Severijn Hulshof Advocaten

Referentie – 25-jarig bedrijfsjubileum – Nomi Co-Packing

“We hebben, namens Chapeau Events, Luizter ingehuurd voor de verzorging van het entertainment tijdens het 25-jarig jubileum van de firma Nomi Co-Packing. De gasten en opdrachtgever hebben erg genoten van deze sfeervolle act. Een perfecte mix van stijlvol entertainment en muzak. Onopvallend aanwezig!

Bedankt voor de prettige samenwerking,

Team Chapeau Events & Nomi Co-Packing”

Referentie  – Woonboulevard Poortvliet XXL
Live achtergrondmuziek tijdens speciale winkeldagen
(2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en 2e Kerstdag)

“Bent u op zoek naar een beleving, dan raden wij dit muzikale duo aan!

In februari hebben Jörgen en Jolanda voor het eerst in onze showroom opgetreden. Dit is ons zo goed bevallen dat we dit al een aantal keer hebben herhaald en ook voor de toekomst nog meer optredens gepland hebben staan.

Het gehele optreden, van a tot z, is tot in de puntjes geregeld. De aankleding, de zang en muziek(keuze), de persoonlijke touch en de betrekking van het publiek maken het een optreden van hoog niveau. Zoals ze zelf aangeven is het perfecte live achtergrondmuziek voor iedere gelegenheid.

We waren op zoek naar een sfeervolle act die het winkelende publiek bij Woonboulevard Poortvliet een beleving konden geven en die hebben we gevonden in Luizter.

Hermen Bouman
Bedrijf: Woonboulevard Poortvliet XXL

 

 

Referentie WCAA Giants
Live achtergrondmuziek tijdens borrel in de businessclub

Henri de Weerd, WCAA Giants: “Het concept Luizter is een warm en sympathiek concept waarbij het assortiment aan  live achtergrondmuziek oneindig is, de luidheid van de muziek praatzacht is en een ieder die dat wenst kan genieten van de live achtergrondmuziek. Naast het oor wil het oog ook wat en daar zorgt Luizter voor. Twee stralende artiesten, een prachtige vleugel en een jaren 30 microfoon sieren de ruimte op als een schilderij in een museum. Genieten dus!”

Johan van den Berg, commercieel manager WCAA Giants: “Voor relaxte kwalitatieve live achtergrondmuziek moet je zeker aan Luizter denken voordat je een beslissing neemt! Ga luisteren en ervaar het zelf! Succes Jolanda & Jorgen!”

Rick Mijnsbergen, voorzitter WCAA Giants: “Luizter bracht live achtergrondmuziek bij de Businessclub van de WCAA Giants. In de pauze en na afloop van de basketbalwedstrijd was hun live achtergrondmuziek te horen.
Over Luizter: Sympathiek, ontwapenend, goede interactie met publiek, zeer muzikaal en complementair, stijlvol en onderhoudend. Eigenlijk gewoon klasse!!!! Een aanrader.”

kerstdiner ecopoint 970x640

Referentie – Ecopoint
Live achtergrondmuziek tijdens Kerstdiner

“Luizter heeft ons kerstdiner glans gegeven  met prachtige sfeermuziek. De betrokkenheid, bezieling en muzikaliteit van Jörgen en Jolanda hebben wij als bijzonder en zeer innemend ervaren. Ze hebben een ruim repertoire en bezitten het talent perfect in te spelen op bepaalde situaties en zich te verweven met het publiek. 

We hebben er echt van genoten. Luizter heeft er zeker een aantal ambassadeurs bij!

Veel succes gewenst en vriendelijke groet,

Marianne Harnisch
office manager Eco-Point”
Locatie: Mirabelle Breda

Referentie – Rabobank West-Brabant Noord
Live achtergrondmuziek tijdens nieuwjaarsreceptie

“Luizter heeft de live achtergrondmuziek verzorgd tijdens de Coöperatieve Nieuwjaarsreceptie van Rabobank West-Brabant Noord. Zij hebben prachtige achtergrondmuziek verzorgd, waar prettig naar te kijken en te luisteren was. Wij zijn zeer enthousiast over Luizter, zij verzorgen sfeervolle beleving wat passend is voor iedere gelegenheid.

Met vriendelijke groet,

Amber Roelen
Rabobank West-Brabant Noord

Referentie – MOO Evenementen
Live achtergrondmuziek tijdens Contacta en Rode Loper Event

“MOO Evenementen heeft naar volle tevredenheid een aantal keer met Luizter live achtergrondmuziek mogen werken tijdens beurzen en evenementen. (bedrijvenbeurs: Rode loper event in Roosendaal & bedrijvenbeurs: de Contacta in Goes). Luizter bezit het inzicht om op het juiste moment de juiste keuze te maken en te zorgen voor een geweldige ambiance. Wij zullen zeker nog vaker gebruik maken van hun heerlijke live achtergrondmuziek.

Met vriendelijke groet,

Marian van Overveld
MOO Evenementen“

Referentie – Gebiedscommissie Brabantse Delta
Live achtergrondmuziek tijdens walking dinner netwerkdag

“Tijdens de netwerkdag van de gebiedscommissie Brabantse Delta bij Camping Uit & Thuis in Bergen op Zoom hebben wij erg genoten van de live achtergrondmuziek van Luizter. ’s Middags met instrumentale pianomuziek door Jörgen en ‘s avonds met zang van Jolanda. Wat een prachtige muzikale omlijsting van ons programma en wat een heerlijke bevlogen muzikanten!

Floor Naus,
Gebiedscommissie Brabantse Delta
Provincie Noord-Brabant”

Referentie  – ProefMei
Live achtergrondmuziek tijdens brunch 

“Relatief kort voor de start van het 3 daagse festival Proefmei zijn wij in contact gekomen met Luizter. Deze twee mans formatie werd voorgedragen door de presentator van ons festival. Na een goede en professionele uiteenzetting van het stukje ‘specifieke entertainment tijdens de Proefmei-brunch’ zijn we snel met elkaar in zee gegaan. Enthousiasme was er, vanuit beide partijen. Wat we daadwerkelijk voorgeschoteld kregen tijdens het evenement was ‘haute cuisine’ om maar in de sfeer van het festival te blijven. Subtiele klanken, met veel gevoel gebracht trakteerde Luizter de bezoekers op een smaakmakend stuk live achtergrondmuziek waar je je vingers bij aflikt…….. en dat gebeurde dan ook letterlijk. Het publiek was serieus betrokken bij het optreden. Met een juiste timing en gevoel voor dynamiek heeft Luizter een perfect optreden verzorgd tijdens ons festival. Dank, dank, dank!

Namens de organisatie van ProefMei,

Jeroen van Wijk”