Josje Jonker - Luizter & Luizterverhaal

Josje Jonker – Verteller & zangeres

“Ik vind het bijzonder en dankbaar om Luizterverhalen te vertellen, omdat ieder verhaal zo eigen en persoonlijk is. Ik verdiep me graag in mensen. Door dit te doen, kan ik ze de schoonheid van hun eigen verhaal laten voelen en horen, met alle wendingen die erin zitten.

Juist de combinatie van gesproken woord en muziek zorgt ervoor dat mensen zich laten raken op een heel pure en zintuiglijke manier. De muziek werkt als een soort zachte versterker van alle emoties die het verhaal oproept. Dat is in mijn ogen de unieke kracht van muziek. Die is in mijn eigen leven altijd heel waardevol geweest en ik ben er trots op dat ik anderen er ook van mag laten genieten.

Het moment waarop een Luizterverhaal verteld wordt, is in zichzelf al heel speciaal en memorabel. Het Luizterverhaal zelf geeft er vervolgens een gouden randje aan. Het geeft mensen de gelegenheid om de gebeurtenissen in (een deel van) hun leven als geheel terug te horen, alsof het een film is die zich afspeelt voor hun ogen. Zo worden ze zich er des te meer van bewust hoe al hun eerdere ervaringen hebben bijgedragen aan het moment waar ze nu zijn. Dat levert een gevoel van dankbaarheid op voor het leven en zeker ook voor alle dierbaren die er een rol in spelen. In mijn ogen raakt een Luizterverhaal hiermee altijd de kern; samen het leven vieren.”

Josje Jonker

Bruidspaar over een Luizterverhaal door Josje Jonker

“Voor ons trouwfeest zochten we iets bijzonders. Een ultieme manier om onze liefde te vieren en ons verhaal te delen met onze gasten. Tijdens een inspiratiedag ontmoetten we Josje en Dennis en we waren direct enthousiast over de manier waarop zij hier invulling aan geven..
Mei 2019 was het zover. We keken enorm uit naar het Luizterverhaal en het heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het was een onvergetelijke en unieke ervaring om ons verhaal zo terug te horen. Een verhaal gevuld met soms ontroerende en dan weer grappige gebeurtenissen uit ons leven.  Niet alleen heel mooi verwoord, maar ook prachtig verteld, gespeeld en gezongen.

Ook onze gasten waren onder de indruk. Josje en Dennis slaagden erin om iedereen het gevoel te geven dat ze persoonlijk betrokken werden bij de dag. De bijzondere combinatie van vertelling en muziek vonden ze fantastisch en het bracht een extra laag in de dag.  
Het contact met Luizter hebben we als zeer professioneel, plezierig en warm ervaren. We zijn daarnaast erg blij dat we ervoor hebben gekozen om ons verhaal live door Luizter te laten opnemen. Nu kunnen we onze dag en ons Luizterverhaal herbeleven! 
Kortom: wij gunnen iedereen de geweldige ervaring die wij met een Luizterverhaal hebben gehad. Je kunt erop vertrouwen dat het een schot in de roos is. Doen!”

Job Jan & Suzanne

Nieuwsgierig naar de andere Luizter teamleden? Klik op onderstaande foto ↓

Josje Jonker - Luizter & Luizterverhaal

De bruiloftervaring van M & A – oktober 2018

“We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde.

Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen.

Jörgen en Josje, we hebben van jullie genoten!”

M & A
Trouwlocatie: Het oude Raedthuys – Woudrichem
Bron: Bruiloftervaring.nl