Josje Jonker - Luizter & Luizterverhaal

Josje Jonker – Verteller & zangeres

“Ik vind het bijzonder en dankbaar om Luizterverhalen te vertellen, omdat ieder verhaal zo eigen en persoonlijk is. Ik verdiep me graag in mensen. Door dit te doen, kan ik ze de schoonheid van hun eigen verhaal laten voelen en horen, met alle wendingen die erin zitten.

Juist de combinatie van gesproken woord en muziek zorgt ervoor dat mensen zich laten raken op een heel pure en zintuiglijke manier. De muziek werkt als een soort zachte versterker van alle emoties die het verhaal oproept. Dat is in mijn ogen de unieke kracht van muziek. Die is in mijn eigen leven altijd heel waardevol geweest en ik ben er trots op dat ik anderen er ook van mag laten genieten.

Het moment waarop een Luizterverhaal verteld wordt, is in zichzelf al heel speciaal en memorabel. Het Luizterverhaal zelf geeft er vervolgens een gouden randje aan. Het geeft mensen de gelegenheid om de gebeurtenissen in (een deel van) hun leven als geheel terug te horen, alsof het een film is die zich afspeelt voor hun ogen. Zo worden ze zich er des te meer van bewust hoe al hun eerdere ervaringen hebben bijgedragen aan het moment waar ze nu zijn. Dat levert een gevoel van dankbaarheid op voor het leven en zeker ook voor alle dierbaren die er een rol in spelen. In mijn ogen raakt een Luizterverhaal hiermee altijd de kern; samen het leven vieren.”

Josje Jonker

Bekijk de video’s van Josje Jonker onderaan deze pagina ↓

Nieuwsgierig naar de andere Luizter teamleden? Klik op onderstaande foto ↓

Josje Jonker - Luizter & Luizterverhaal

De bruiloftervaring van M & A – oktober 2018

“We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde.

Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen.

Jörgen en Josje, we hebben van jullie genoten!”

M & A
Trouwlocatie: Het oude Raedthuys – Woudrichem
Bron: Bruiloftervaring.nl