Jörgen Versteeg - Luizter & Luizterverhaal

Jörgen Versteeg – Pianist 

“Na jarenlang gespeeld te hebben in diverse cover- en eigen werk bands , was ik op zoek naar wat anders. Mijn kracht en plezier lag en ligt nog steeds in het spelen van ballads. In de setting van Luizter voelen covers soms bijna als eigen werk aangezien we de nummers helemaal verbouwen tot een intieme, ‘unplugged’ versie.  Of het nu pop, rock of dance is, ieder nummer kunnen we naar onze eigen hand zetten.

Er is een groeiende behoefte aan live achtergrondmuziek. Recepties, diner en ook steeds vaker feesten worden gelegenheden waar mensen elkaar vooral willen kunnen spreken en dus elkaar willen kunnen verstaan. Tegelijkertijd wil je als je niet in gesprek bent, niet alleen het rumoer van de andere gesprekken horen. In die ‘niche’ past Luizter op haar best: Mooie liedjes, zo mooi mogelijk spelen, dat is waar we goed in zijn! 

Keer op keer het beste van jezelf geven! Dat is wat ieder Luizterverhaal verdient! Dat kan je niet op halve kracht, dat moet 200% inzet. Het schrijven en begeleiden van een Luizterverhaal voelt als een handschoen die perfect past! Alsof we door iemands fotoboek bladeren. Herinneringen bloeien op. De piano is op de achtergrond en kan het verhaal subtiel kleuren of kracht bijzetten. Het verhaal krijgt letterlijk vleugels doordat piano, spraak en zang naadloos op elkaar aansluiten. Alles wat ik ooit geleerd heb komt samen in een Luizterverhaal.

Wat een voorrecht om deze verhalen met muziek te mogen vertellen!”

Jörgen Versteeg
Pianist bij Luizter & Luizterverhaal

Bekijk de video’s van Jörgen Versteeg onderaan deze pagina ↓

Nieuwsgierig naar de andere Luizter teamleden? Klik op onderstaande foto ↓

Luizter Luizterverhaal & live achtergrondmuziek