Over ons 

Luizter is een collectief van vaste muzikanten die onderling als duo optreden. Zij delen dezelfde visie, zowel in performance als in service naar onze klanten. Luizter is ontstaan in 2008 tijdens een theaterstuk van toneelgroep Première. Jolanda Bazen en Jorgen Versteeg verzorgden toen live muziek tijdens de theaterproductie. De muzikale klik was zo groot, dat ze besloten een duo te vormen. Door structureel werken aan ons repertoire, onze sound en onze podiumpresentatie, blijven we groeien. Steeds meer mensen weten ons te vinden.

Luizterverhaal

Naast live achtergrondmuziek hebben we nog een bijzonder product. Luizter vertelt uw verhaal op een unieke en inspirerende wijze in een 10 tot 15 minuten durend optreden. Gesproken tekst, subtiel begeleid op piano, afgewisseld met toepasselijke live gezongen liedfragmenten uit bekende popsongs. Hierdoor komt uw verhaal, uw boodschap echt binnen. Het raakt alle gasten! Zoals in een goede speelfilm bevat een Luizterverhaal de juiste verhouding van hoogte- en dieptepunten.

Een Luizterverhaal kan over verschillende gebeurtenissen gaan
Een liefdesverhaal, een levensloop, een bedrijfsjubileum, een jaaroverzicht, een fusie, een geboorte, de oprichting van een stichting, het bedanken van familie, vrienden of een groep mensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees meer over Luizterverhaal

Luizterverhaal Muzikale levensloop is in 2017 bekroond met 3 bijzondere prijzen:

Luizterverhaal in het buitenland

Inmiddels vertellen we Luizterverhalen in binnen- en buitenland. In de zomer van 2018 vertellen we Luizterverhalen in o.a. Spanje en Portugal. Ook is het mogelijk om het Luizterverhaal in het Engels te vertellen.

Lees meer over Luizterstory

Uitbreiding team Luizter

Als duo hebben we inmiddels ruim 500x samen opgetreden. We spelen letterlijk van Den Helder tot aan Zuid-Limburg, soms wel 5 optredens in een week. Met een steeds vollere agenda moesten we regelmatig mensen teleurstellen omdat we al geboekt waren. Ook ingeval van overmacht wilden we een goed alternatief kunnen bieden aan onze klanten. Sinds juni 2016 zijn we uitgebreid met: zangeres Roosje Hendrickx, welbekend uit diverse producties van de BOV, en pianist Dennis van Velthoven, bekend van o.a. coverband Sooph. Zij treden regelmatig samen op maar soms ook met Jolanda of Jörgen.

In 2017 werd het door ons bedacht concept Luizterverhaal zo succesvol dat we de vraag bijna niet meer aan konden. Daarom zijn we voor Luizterverhaal in 2018 uitbreid naar 7 vertellers en 4 pianisten. Een verteller bij Luizterverhaal is iemand die spreekt én zingt.

Luizterverhaal team Luizter

Keurmerk Trouwen

Sinds 2015 dragen wij het Keurmerk Trouwen. Jaarlijks wordt ons bedrijf gescreend door een onafhankelijk bureau. Van onze algemene voorwaarden tot aan de ervaringen van onze klanten, alles wordt beoordeeld. Voor ons is het Keurmerk Trouwen een bevestiging van de juiste koers die we varen. Voor toekomstige klanten een bevestiging dat ze met een professionele en betrouwbare partij te maken hebben. Ook voor 2019 hopen wij wederom het Keurmerk Trouwen te mogen dragen!

Wat maakt onze optredens nu zo speciaal?

We mogen keer op keer deel uit maken van de mooiste dag van iemands leven. Of het nu een trouwdag is, de opening van een kantoor of de doop van een luxe jacht, het voelt geen moment als werk. Wij mogen liedjes zo mooi mogelijk spelen en raken daarmee iedere gast. Regelmatig krijgen we de vraag:

Is het niet ondankbaar als live achtergrondmuziek?

Nee, dat is het niet, we krijgen ieder optreden veel persoonlijke reacties. Doordat de muziek in aanwezigheid & volume een stapje terug zet, komt het publiek dichterbij. Mensen hebben de keuze om naar de muziek te luisteren. Jong en oud voelen zich door het herkenbare repertoire aangesproken.

De feesten & partijen van nu veranderen. Mensen zien elkaar steeds minder vaak. Steeds vaker willen gasten vooral ook kunnen praten tijdens een feest of evenement. Daarin past live muziek perfect, maar dan wel op de achtergrond. Live achtergrondmuziek is een vak apart en gaat verder dan gewoon wat zachter spelen. Mensen die willen praten moeten elkaar vooral goed kunnen verstaan. Gasten die niet in gesprek zijn, kunnen ervan genieten. Luizter heeft een repertoire samengesteld dat past tijdens trouwceremonie, receptie, diner en feest. Een duidelijke ‘nichemarkt’ waar we inmiddels ruim 140 keer per jaar in optreden.

  • Team Luizter
    Team Luizter
  • Trouwceremonie: zangeres met pianist
    Trouwceremonie: zangeres met pianist
  • Jolanda & Dennis - fotograaf Dick van der Veer
    Jolanda & Dennis - fotograaf Dick van der Veer