William.jpg

Iedereen heeft iets met muziek. Bewust of onbewust. Muziek brengt een emotie teweeg, een gevoel, een associatie met het verleden. Hoe mooi is het om het verleden te vieren, daarmee de toekomst tegemoet te gaan en bij dat mooie moment in iemands leven te mogen zijn.

Hoeveel mooier is het nog om dat moment mede te mogen bepalen! Voor mij als pianist is het de kunst om het Luizterverhaal wat te vertellen is, zó te onderstrepen, dat de emotie verder versterkt wordt. Dat de luisteraars veel meer van het persoonlijke verhaal meekrijgen dan alleen de woorden, namelijk de gedachte erachter, het gevoel wat erbij hoort.

Ik ben ontzettend trots om deel te mogen uitmaken van dit prachtige concept, waarmee we een speciale dag extra bijzonder maken.

Ontmoet onze
sterren

 • Jolanda.jpg

  Jolanda Bazen

  Muziek heeft altijd al een grote rol gespeeld in mijn leven. Het gevoel en de energie die met muziek overgebracht kan worden, is met geen duizend woorden te omschrijven.

 • Martine.jpg

  Martine van de Kar

  Als verteller maak je deel uit van een belangrijk moment in iemands leven. Door de liedteksten met zorg te kiezen krijgt het Luizterverhaal een diepere laag. Dat is zo mooi om te geven.

 • Marleen.jpg

  Marleen den Hartog

  Een Luizterverhaal raakt iedereen, dat maakt het zo mooi. Door de combinatie van het verhaal van mensen verwoord door ons en dan die perfect passende muziek. Dat is iedere keer weer kippenvel!

 • Tom.jpg

  Tom Wesselink

  Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig om dit verhaal kracht bij te zetten met mooie woorden en mooie muziek.

 • Jorgen.jpg

  Jorgen Versteeg

  Wat een voorrecht om deze verhalen met muziek te mogen vertellen!

 • William.jpg

  William Croonen

  Ik ben ontzettend trots om deel te mogen uitmaken van dit prachtige concept, waarmee we een speciale dag extra bijzonder maken.